• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Olmazsa olmaz mi?

laylaylom0

Seviyor/um..
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
103
0
26
Ankara
Ya kizlar ben kendimi bildim bileli fazla kalabaliga gelemiyen.. en yakinim olmadigi sürece pek kinalara dügünlere katilmayan biriyim.
Peki kina olmazsa olmaz mi? bana nedense pek gerekli gelmiyor.. sizlerden yapmayan varmi?
alternatif olarak hamam fln deniyor veya $Ik bir yemek.. ama bilemedim
Tamam hani $u düsünceye katiliyorum: en yakin kiz arkadaslarinla döktürüyorsun ediyorsun son bir defa doya doya egleniyorsun..
ama ztn sevdiklerin dügününe de gelecek ordada ayni sekilde olmuyor mu..
bana kalsa nikahtan gitcem:27:
öyle telasa strese gelemeyen biriyim.. :50:daha cok sakin kendi aramizda olmasini isterim herzaman ama buna ne ailem ne akrabalarim razi gelir..
tabii diretirsem olur ama sanirim herseyin yaki$igi var dügün dediginde birkerecik olacak o yüzden nikah yerine bir mekanda eglenilmeli..:17:

Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.. belki ben yanlis düsünüyorum..:31: o strese deger mi bilmiyorum.:26:

kına gecesi şart değil bence ama düğünü bilemem. ama bu senin hayatın nasıl mutlu ve olmak istiyorsan öyle olsun nikah yap sadece sonra eğlence yap o zaman. o da olur hem kendini hem de etrafı mutlu etmiş olursun. ben mecbur yaptım uzak şehirler diye. yoksa en güzeli samimi olduğun insanlarla eğlenmek, hoş vakit geçirmek. eziyet olacaksa sana hiç bulaşma.

kına gecesi şart değil bence ama düğünü bilemem. ama bu senin hayatın nasıl mutlu ve olmak istiyorsan öyle olsun nikah yap sadece sonra eğlence yap o zaman. o da olur hem kendini hem de etrafı mutlu etmiş olursun. ben mecbur yaptım uzak şehirler diye. yoksa en güzeli samimi olduğun insanlarla eğlenmek, hoş vakit geçirmek. eziyet olacaksa sana hiç bulaşma.

evt.. bizde de biraz karisik mesafe yüzünden :)
maalesef es dost akraba disinda.. el sallayip selam verdigin insanlar felanda oluyor.. tabi biyandan ho$ aslinda en mutlu gününü seninle paylasmak istiyorlar.
ama ozmn da diyorm nekadar cok misafir okadar cok masraf.. haliyle oznda hayal ettigim dügünü yapmak bizi zorlar..
onun yerine evim icin harcarim balayimi daha güzel bir yerde yaparim vsvs.

bu yüzden kizlaraa sorayim dedim ama herkes yapmis kinasini sanirim... hiiiiiiiiiiiiic kimse yokmuuuu :17:
veya ne biliyim kina yerine baska bir alternatif bulan:31:

canım aslında düğün ve kına her zaman aynı zevki vermeyebiliyor. yine sen bilirsin ama kına daa samimi daha eğlenceli bir ortam oluyor ee tabi eğlenceside bol oluyor :34: ama düğün çoğu zaman daa ağır ve resmi geçebiliyor. tabi bu söylediklerim kişilere göre değişir. ama tabi yine sen bilirsin.. bu senin özel günün :)

Ben de akraba düğünlerine bile zorla götürülen kalabalıktan hoşlanmayan biriydim.

Düğündense kına gecemi iyiki yapmışım diyorum. Sadece mutluluğumu paylaşacak yakın akrabalarımı ve ark. çağırdım.
Evde bayanlar arasında yaptım. Herşeyi beğenerek aldım. Çok daha samimi, güzel oldu herşey.

Kına gecesi yapman şart değil ama onun mutluluğu, heyecanı da ayrı

hoşlanmıyorsan yapmaya bilirsin. insan ufak çaplı bişi yapıcam diye başlayıp o da olsun bu da olsun olmuşken iyisi olsun diyip işi iyice büyütebiliyor. iş büyüyünce de masraf artıyor. istemiyorsan yapma dediğin gibi paranı ev için tatil için harca kaftandı kınaydı derken minimum 200 tl çıkıcak cebinden bir gece fazla balayı yaparsın onunla. ya da bi eksiğini tamamlarsın.derim ben

canım aslında düğün ve kına her zaman aynı zevki vermeyebiliyor. yine sen bilirsin ama kına daa samimi daha eğlenceli bir ortam oluyor ee tabi eğlenceside bol oluyor :34: ama düğün çoğu zaman daa ağır ve resmi geçebiliyor. tabi bu söylediklerim kişilere göre değişir. ama tabi yine sen bilirsin.. bu senin özel günün :)

haklisin canim sagol fikrin icin :16:

Ben de akraba düğünlerine bile zorla götürülen kalabalıktan hoşlanmayan biriydim.

Düğündense kına gecemi iyiki yapmışım diyorum. Sadece mutluluğumu paylaşacak yakın akrabalarımı ve ark. çağırdım.
Evde bayanlar arasında yaptım. Herşeyi beğenerek aldım. Çok daha samimi, güzel oldu herşey.

Kına gecesi yapman şart değil ama onun mutluluğu, heyecanı da ayrı

demek öylee:49: bende dedim acaba hamamda fln degisiklik olsn.. yapanlari da duydum.. en yakinlarinla güzel olabilir diye..:31:
geri birini cagirsan digerini cagirmasan olmuyo.. insan tam heveslenirken geri vaz geciyor maalesef
:25:

hoşlanmıyorsan yapmaya bilirsin. insan ufak çaplı bişi yapıcam diye başlayıp o da olsun bu da olsun olmuşken iyisi olsun diyip işi iyice büyütebiliyor. iş büyüyünce de masraf artıyor. istemiyorsan yapma dediğin gibi paranı ev için tatil için harca kaftandı kınaydı derken minimum 200 tl çıkıcak cebinden bir gece fazla balayı yaparsın onunla. ya da bi eksiğini tamamlarsın.derim ben

aynen bu yönünü de düsünmeden edemiyorum iste.. :50:cünkü ne kadar kücük yapayim desemde hani yukardaki arkadasinda yazdigi gibi,o beni cagirmadin bu beni cagirmadin dicek kirilacaklar.. ama bi yer tutup da kina yapmak benim isime gelmiyor..:26:

Ben dügünden ziyade kına gecesini her genç kızın yaşamasından yanayım özellkile kınamda çok eğlencegimi düşünüyorum onun heyecanı başka bence :) Kınanın yerini yemekli bişey tutmaz kına kınadır

Ben dügünden ziyade kına gecesini her genç kızın yaşamasından yanayım özellkile kınamda çok eğlencegimi düşünüyorum onun heyecanı başka bence :) Kınanın yerini yemekli bişey tutmaz kına kınadır

canım bende sana katılıyorum kınada çok eğlenecez , kiii bu eğlence kaçmaz :34: insan kaç kez evlenirki her anın tadını çıkarmak lazım :21:

Back