- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
- Konu Sahibi beyazpapatya33
-
Tsk ederim tatlimGecmis olsun canim mutlu olmana cok sevindimzaten ameliyatindan sonraki ilk halini attigin fotoda bile sekilleri cok guzeldi bi de izsiz atlattin bu sureci maasallah
Demek sonra kizariyor! Bunu bilmiyordum canim yaa.. Benim ters t degil lolipop altta iz yok. Evet iyiki de diklestirme oldum gaflete dusup yapmasaydim mutlaka ikinci ameliyati olacaktim biliyorum. Arkadaslar sunu bilsinler ki iz takilacak bisey degil muhim olan memenin guzelligi...Canim su an izlerin beyaz olmasi ve gorunmez olmasi normal bi kac haftaya kizaracak ama sasirma buda normal gececek iyilesme donemi boyle cok sukur memmun oldun darisi diklestirme iziden korkan hanimlara insallah
Gercekten meme basi izi yok olup gidiyor o dikey olan izde baya baya siliklesti benim bir tek alt taraf kizarik oda gider insallah
Diklestirme yapmakla cok iyi ettin canim benim gibi keske bastan yaptirsaydim demezsin artik
Ay evet dogru senin o alttaki iz de yok ne guzel baya diklestirmis dr'un o izi yapmadan ellerine saglikDemek sonra kizariyor! Bunu bilmiyordum canim yaa.. Benim ters t degil lolipop altta iz yok. Evet iyiki de diklestirme oldum gaflete dusup yapmasaydim mutlaka ikinci ameliyati olacaktim biliyorum. Arkadaslar sunu bilsinler ki iz takilacak bisey degil muhim olan memenin guzelligi...
Evet canim ona duaciyim cok buyuk memelere ters t uyguluyormus. Ama alttaki kesi izi katlanti yerinde oldugu icin gorunmuyor seninde izlerin cok iyi canim.Ay evet dogru senin o alttaki iz de yok ne guzel baya diklestirmis dr'un o izi yapmadan ellerine saglik
Evet canim isinin hakkini veriyor iyiki de senin samimiyetine guvenip ona gittimOzan bey çok iyi bir doktor canım sana söylemiştim. benim izlerimde cok iyi cok kısa bir kesi ince ve belli belirsiz bir iz sadece. şanslıyız yaşasın Ozan Balık
Canım ten rengine göre iyileşme farklı oluyor .mesela benimki esmer ten, 2. Ay bitti bordoya dönüştü çizgilerimDemek sonra kizariyor! Bunu bilmiyordum canim yaa.. Benim ters t degil lolipop altta iz yok. Evet iyiki de diklestirme oldum gaflete dusup yapmasaydim mutlaka ikinci ameliyati olacaktim biliyorum. Arkadaslar sunu bilsinler ki iz takilacak bisey degil muhim olan memenin guzelligi...
Yani beyaz renkten mi bordoya donustu canim?Canım ten rengine göre iyileşme farklı oluyor .mesela benimki esmer ten, 2. Ay bitti bordoya dönüştü çizgilerimDr da aynısını belirtmişti. Beyaz tende de daha farklı bir renk değişimi oluyormuş ,
Daha once ameliyat oldun mu canim? Hem sadece protez olacaksa izi cok muhim olmuyor tasalanma.Benim izler nasıl olur acaba cok heyecanlıyım
Hadi bakalim hayirlisiyla gir cik canim. Unutmaz unutmaz korkma isin ucunda paraciklar varr nie unutsunDüşüp kulagımın arkasını mermere çarpmıştım bi kere dikiş atılmıştı izler hemen geçti ama senelerce kemiğimin şişliği gitmediŞaka maka eğer Volkan Beyin asistani beni unutmadıysa 1 haftam kaldı ameliyatıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?