• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OLMAYAN DİKLEŞTIRME İZLERİM :)

beyazpapatya33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
483
394
53
Arkadaslar gogus ameliyatina karar verilen surecteki sikintiyi bilirsiniz benimki iki katiydi! Diklestirme yapsam mi yapmasam mi? Burda danistigim tecrubeli arkadaslarimda var bilirler. Gogsum sinirdaydi on dan fazla doktorla gorustum yarisi diklestirme yarisi sadeece protez dedi kafam iyice karisti vesselam... En sonn biricik doktoruma karar kildim bana senin beklentin yuksek sadece protezle bu is olmaz dedi ve sera paris arkadasimin da yardimiyla diklestirmeye karar verdim... sira geldi izlerin stresine gordugum o kadar kotu sonuclar vardi ki zamanla geciyormus! Ben en kotusunu goze aldim... Bugun 24.gunum meme basi etrafi sifir iz zaten dikey kesidekini iz saniyodum meger kabukmus o da kalkinca gozlerime inanamadimm:KK57: sifirra yakin berrak bir iz:KK71::KK73::confused: sukurler olsunnn

Canim su an izlerin beyaz olmasi ve gorunmez olmasi normal bi kac haftaya kizaracak ama sasirma buda normal gececek iyilesme donemi boyle cok sukur memmun oldun darisi diklestirme iziden korkan hanimlara insallah
Gercekten meme basi izi yok olup gidiyor o dikey olan izde baya baya siliklesti benim bir tek alt taraf kizarik oda gider insallah
Diklestirme yapmakla cok iyi ettin canim benim gibi keske bastan yaptirsaydim demezsin artik :KK66:

Canim su an izlerin beyaz olmasi ve gorunmez olmasi normal bi kac haftaya kizaracak ama sasirma buda normal gececek iyilesme donemi boyle cok sukur memmun oldun darisi diklestirme iziden korkan hanimlara insallah
Gercekten meme basi izi yok olup gidiyor o dikey olan izde baya baya siliklesti benim bir tek alt taraf kizarik oda gider insallah
Diklestirme yapmakla cok iyi ettin canim benim gibi keske bastan yaptirsaydim demezsin artik :KK66:
Demek sonra kizariyor! Bunu bilmiyordum canim yaa.. Benim ters t degil lolipop altta iz yok. Evet iyiki de diklestirme oldum gaflete dusup yapmasaydim mutlaka ikinci ameliyati olacaktim biliyorum. Arkadaslar sunu bilsinler ki iz takilacak bisey degil muhim olan memenin guzelligi...

Demek sonra kizariyor! Bunu bilmiyordum canim yaa.. Benim ters t degil lolipop altta iz yok. Evet iyiki de diklestirme oldum gaflete dusup yapmasaydim mutlaka ikinci ameliyati olacaktim biliyorum. Arkadaslar sunu bilsinler ki iz takilacak bisey degil muhim olan memenin guzelligi...
Ay evet dogru senin o alttaki iz de yok ne guzel baya diklestirmis dr'un o izi yapmadan ellerine saglik

Canım ten rengine göre iyileşme farklı oluyor .mesela benimki esmer ten, 2. Ay bitti bordoya dönüştü çizgilerim ;) Dr da aynısını belirtmişti. Beyaz tende de daha farklı bir renk değişimi oluyormuş ,

Düşüp kulagımın arkasını mermere çarpmıştım bi kere dikiş atılmıştı izler hemen geçti ama senelerce kemiğimin şişliği gitmedi:KK53: Şaka maka eğer Volkan Beyin asistani beni unutmadıysa 1 haftam kaldı ameliyatıma:rolleyes:

Düşüp kulagımın arkasını mermere çarpmıştım bi kere dikiş atılmıştı izler hemen geçti ama senelerce kemiğimin şişliği gitmedi:KK53: Şaka maka eğer Volkan Beyin asistani beni unutmadıysa 1 haftam kaldı ameliyatıma:rolleyes:
Hadi bakalim hayirlisiyla gir cik canim. Unutmaz unutmaz korkma isin ucunda paraciklar varr nie unutsun:KK53:

Back
X