olmayacak bır hayalın peşine düştum ben

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
merhaba ark. bu sıralar bır hayale kapıldım gıtmıyor gözümün onundenn bıraz komık gelebılır sıze ama paylaşmak fıkır almak ıstıyorum ben aöf deyım ıkı yıllık bı bolum okuyorum dondurmuştum yenıden kayıt olcm nısanda sınav var calısıyorumda ama gecedebılırım hadı gecemessem orayı bılmıyorumm geçmem lazımm cevremdekı bazı olaylara baktım ve ınanın yasadıgım hayat dörtlük bıle olsa rahatım yerındede olsa okumam gerektıgı kanaatıne vardımm ben cogu olay benı okuma noktasına sürükledı bu arada evlıyım cocugumda var zorda oluyor ama zzorluyorum kndımıı bazen dalıyorum oyle hayallere bu ıkı yıllık bıtse elıme dıplomamı alsamm ya dıkey gecıs yapsm yada kps ye gırsem güzel bı puan alsam aatanabılırmıyım bı işim olsa dıyorum ya ınanın takıntı oldu bu hayalı gerceklestırmek ıstıyorum sızce bu hayalmı gerçekten olabılırmı aranızda benım gıbı aof okuyum bı meslek sahıbı olan varmı varsa yazın ben motıve olursam daha cok ders calısıcam pozıtıf enerjıye ıhtıyacım var herseyı pozıtıf düşünüyorum artık sımdıden tskler...

Benim halam var.35 civarı yaşı mali müşavir olmak için uğraştı evlendikten çocuktan sonra başladı.Kah kaldı kah geçti.Kamu yönetimi okumuştu. Şimdiler mali müşavirlik için yer açacak.Bütün sınavlarını verdi ve başardı.Yeter ki azimli olun bence gerisi gelecektir.

azim olduktan sonra herşey olur bırak aöf 2 yıllık insanlar ilkokul mezunu meslek sahibi sen büyütmüşsün bence biraz kafanda önemli olan bişeye başlamak mücadele etmek

Merhaba öncelikle tabiki atanabilirsin neden atanamayasın bence 2 yıllığı bitirip dgs sınavına girmelisin.Eğer gerçekten calısırsan 4 yıllığa tamamlayabilirsin. 2 yıllık adalet okuyp acıktan 4 yıllık hukuğa tamamlayan bikaç tanıdığım var bence yaparsın önce kendine güven sonra da calısmaya basla

bende aynı senin durumundayım ama
bende memurluk istiyorum 2 senelik yerel yönetimler okuyorum o bitince..
ama bana da hayal geliyor olacağını hiç sanmıyorum..
sonuçta insanlar lisans olarak sınava giriyorlar..
özel dersler falan alıyorlar ek ve yardımcı kitaplar ben kendi adıma bişey yapamıyorum
sadece evde çalışmakla da diğer rakipleri arakamda bırakabilirmiyim..
ya da okadar kolay olsa herkes 2 yıllık okur hoop memurluğa diyorumm
bilemiyorumm
bazende nasip nasipte varsa neden olmasın diyorum

aynen bende oyle ama neden olmasınkı yaa.. bılemıyorum yınede sen kacıncı sınıftasın

aynen bende oyle ama neden olmasınkı yaa.. bılemıyorum yınede sen kacıncı sınıftasın

ilk sınıftayım daha cnm..
bir de 4 senedirde liseyi dışardan tamamlamak için okudum (tic. meslek lisesi)
ev okul iş çocuk derken bunaldım artık derste çalışmak istemiyorum
olmazsa bu sene ara vereyim dedim bakalım..

bende bırıncı sınıf yaa aynı durumdayızz

Merhaba
Ben hem örgün hem de aöf okuyan biri olarak diyebilirim ki insan istedikten sonra başaramayacağı hiçbir şey yok Kaldı ki hayallerin hiç de gerçekleşmeyecek cinsten afaki değil!
Önce aöf 2 yıllık bitirirsin sonra DGS'ye girip tamamlarsın olmadı mı aöften 4 yıla tamamlarsın sen ilk adımı atmışsın zaten gerisi mutlaka gelecektir.
Benim aöften tanıdığım bir ablam vardı ilkokul mezunuymuş, açıköğretimden orta okulu, liseyi bitirmiş dershaneye gitmiş üniversite hazırlık için ama ancak aöf tutturabilmiş, 2 yıllık halkla ilişkiler okudu üstünü iktisatla tamamladı kendi işini kurdu hatta başka yerden teklif alıp iş bile değiştirdi. Bu arada bahsettiğim abla 55 yaşında şu an ama o kadar ruhu genç ki maşallah çalışıyor şu an.
Üniversitede de bir abla vardı 2 çocuklu o zaman için 35 yaşındaydı şimdi 40 falan olması lazım, çocukları boyu kadardı össye hazırlanmış ve 2 yıllık sayısal bölümü hiç uzatmadan bitirdi, 20 yaşındaki gençler alttan ders bırakırken... Düşün yani...
Bunlar benim şahit olduğum kişiler dışarıda nicesi var Allah bilir.
Seninkisi hayal değil emin ol, Kpss'ye de girersin
İstediğin kadar zengin ol çalışmaya ihtiyacın olmasın, önemli olan bu değil; önemli olan senin hayalini kurduğun eğitimi alman. Sen kendine ne kadar değer katarsan ve kendini geliştirirsen, çocuklarını da aldığın eğitimin hakkını vererek daha bilinçli yetiştirirsin.
Ha yanlış anlaşılmasın üni okumayanın anneliği kötüdür manasında demiyorum sadece kişinin kendini yetiştirmesi, çocuklarını yetiştirmede de fayda sağlar diye düşünüyorum.

Dgs sınavı çok zor canım ama iki yıllığı tamamlayabilir aöf te okuyupta çok iyi iş bulan çok tanıdığım var isteyince oluyor kısmet ...

belki çok kalsik olacak ama benim annem 3 çocuğu varken (ben 4 ablam 8 abim 9 yaşında iken) üniversite sınavına girdi kazandı okudu ve öğretmen oldu şimdi şimdi anlıyorum o zmnlar nasıl zorlandığını anlatıyor gündüz yemek vs ev işine bakarmış 2.öğretimdi snra okula gidermiş gelirmiş yine ev işleri üç çocuk fln herkes uyuduktan snra gecenin bi yarısı ders çalışırmış 2-3 saatlik uykuyla dururmuş yani yapılabiliyor.inşallah sen de yaparsın bana yapılması zor ama çok uçuk olmayan bir hayal gibi geldi. hem iki yıllığı bitirincede ön lisanstan kpssye girebilirsin snra yine okulunu 4 e tamamlarsın inşallah yaparsın hem kendi geleceğin hem çocuklarının geleceği için çok hayırlı olacağını düşünüyorum ben...

Niçin olmasın ki,hayalinizi gerçeğe dökmek için bi adım atmışssınız azmederseniz ilerisi de gelecektir eminim
İnş hayallariniz gerçeğe dönüşür,pozitif düşünün pozitif olsun..

canım iki yıllık diplomanı alırsın kpss dende güzel bi puan aldınmı tabiki atanırsın ve çokta rahat edersin sonra dört yıllığıda tamamlarsın terfi alırsın,istedinmi herşey olur merak etme,olmayacak bir hayal değil yani üzme kendini sakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…