- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
- Konu Sahibi blackeyes06
merhaba ark. bu sıralar bır hayale kapıldım gıtmıyor gözümün onundenn bıraz komık gelebılır sıze ama paylaşmak fıkır almak ıstıyorum ben aöf deyım ıkı yıllık bı bolum okuyorum dondurmuştum yenıden kayıt olcm nısanda sınav var calısıyorumda ama gecedebılırım hadı gecemessem orayı bılmıyorumm geçmem lazımm cevremdekı bazı olaylara baktım ve ınanın yasadıgım hayat dörtlük bıle olsa rahatım yerındede olsa okumam gerektıgı kanaatıne vardımm ben cogu olay benı okuma noktasına sürükledı bu arada evlıyım cocugumda var zorda oluyor ama zzorluyorum kndımıı bazen dalıyorum oyle hayallere bu ıkı yıllık bıtse elıme dıplomamı alsamm ya dıkey gecıs yapsm yada kps ye gırsem güzel bı puan alsam aatanabılırmıyım bı işim olsa dıyorum ya ınanın takıntı oldu bu hayalı gerceklestırmek ıstıyorum sızce bu hayalmı gerçekten olabılırmı aranızda benım gıbı aof okuyum bı meslek sahıbı olan varmı varsa yazın ben motıve olursam daha cok ders calısıcam pozıtıf enerjıye ıhtıyacım var herseyı pozıtıf düşünüyorum artık sımdıden tskler...