Olmak İstediğiniz Kadın.........

xxAyxsxeGxuxlxx

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
401
2
Hiç yüzünüzü yıkarken, aynadan size bakan kadına bakıp "Kim bu kadın?" dediniz mi? Tanıdık geliyor ama orada görmeyi arzu ettiğiniz kadın değil o :KK43: Psikologlar bu olaya "kişilik yer değiştirmesi" gibi bir isim takıyorlarmış yanılmıyorsam. Genellikle büyük stress anlarında ortaya çıkıyormuş........Yanlış olan ne ? Adlandıramadığımız acının nedeni ne ? Belki kalbimizdeki melankolinin nedeni olmak istediğimiz kadın olamayışımız. Ama bu kadın bizi hiç terketmedi ki ! Dünyayı durdurup dinleyin. Kalbinizin sesini. İçinizdeki kadını. Sabırla sizin dinlemenizi bekleyen kadını.

İçinize bakın. Sessiz birlikteliğiniz, sizi kendinizle barışıklığa, bütünlüğe götürecek. Olmak istediğiniz kadına ancak böyle varırsınız..

evet bazen bunu derim özellikle bir boy aynası olursa kimdi ordan geçen. yılların beni nasıl değiştirdiğini gördüğümde çokta memnun olmam aslında ama dediği gibi içimdeki ben ise hep orda hep onsekizlerinde çocuk kalbi olan benim hayat her ne kadar cömert davranmamışsada her gelen gün daha kötü gelmişssede ölmeyen belki yitirmediğim tek şey orda olandır .Belki tek sermayem belki yaşama kaynağım ama oda olmasa bilirimki bittiğim gün o gündür.
emeğine sağlık güzel hatırlatmaa.s.​

Yüzümü yıkarken aynadan bana bakan kadını çok seviyorum valla,ne yalan söyliyim..Benim aram boy aynalarıyla iyi değil son dönemde.Şöyle bi 8-10 kilo versem değmeyin keyfimesırnaşık şey
sevgilera.s.

evet bazen bunu derim özellikle bir boy aynası olursa kimdi ordan geçen. yılların beni nasıl değiştirdiğini gördüğümde çokta memnun olmam aslında ama dediği gibi içimdeki ben ise hep orda hep onsekizlerinde çocuk kalbi olan benim hayat her ne kadar cömert davranmamışsada her gelen gün daha kötü gelmişssede ölmeyen belki yitirmediğim tek şey orda olandır .Belki tek sermayem belki yaşama kaynağım ama oda olmasa bilirimki bittiğim gün o gündür.
emeğine sağlık güzel hatırlatmaa.s.​

çok haklısın canım vede çok güzel anlatmışsın.a.s.

X