Olimpos tahliye ediliyor

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.910
63.650
598
Kumluca Kaymakamı Polat Kara, yangının sıçrama ihtimaline karşı tedbir amaçlı Olimpos'u tahliye etmeye başladıklarını söyledi.

olimpos-tahliye-ediliyor-153781-5.jpg

Yerleşim yerleri ile otel, motel ve tatil köylerinin tamamını boşaltmaya başladıklarını belirten Kaymakam Kara, "Yangın çok hızlı ilerliyor. Rüzgarın hangi yöne alevleri sıçratacağını bilemiyoruz. Bu nedenle Olimpos bölgesini tahliye ediyoruz. Vatandaşlarımız bize yardımcı olursa çok seviniriz" diye konuştu.

http://www.birgun.net/haber-detay/olimpos-tahliye-ediliyor-117767.html

2008 yılında aynen bu şekilde bir yangından dolayı kaçmak zorunda kalmıştık olimpostan. İnsan can derdine düşünce orman, ağaç falan düşünemiyor.
O zamandan beri gitmedim olimposa çok tehlikeli geliyor bana.

nameaver nameaver rüzgar falan mi var, neden kontrol altına alamıyorlar iki gündür.

Burda tepemizden yangın uçakları geçip duruyor sabahtan beri, oradaki yangınla ilgisi var midir acaba?

2008 yılında aynen bu şekilde bir yangından dolayı kaçmak zorunda kalmıştık olimpostan. İnsan can derdine düşünce orman, ağaç falan düşünemiyor.
O zamandan beri gitmedim olimposa çok tehlikeli geliyor bana.

nameaver nameaver rüzgar falan mi var, neden kontrol altına alamıyorlar iki gündür.

Burda tepemizden yangın uçakları geçip duruyor sabahtan beri, oradaki yangınla ilgisi var midir acaba?
Sep orası dağlık bölge olduğundan rüzgar olur özellikle kuru ve sıcak
Ama oralar çok bakir bölgeler
O bölgeler için avuçlarını ovuşturanlar illaki vardır
Muhtemelen o uçaklarda takviye için geliyordur
Dün 150 hektardı bu öğlen 350 hektar olmuş yanan bölge

Back