- Konu Sahibi liseli1994
S.a olgun biri olmak için ne önerirsiniz?Hangi kitapları okumak gerek bunun için?Ağırbaşlılık için hareketlerimiz nasıl olmalı özellikle okulda?Çok gülmek iyimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ağırbaşlı olmak sitediğimi sordunuz cevabı çok basit
Çünkü ALLAH(C.C) ağırbaşlı kullarını sever.
Lisede gülmüyeceksinde ne zaman güleceksin dediniz.Ben işte cool değil kul olmak istiyorum.Sorunumda burda okul o kadar fitne dolu ki hareketlerim ister istemez değişiyor.Buna bir çare aradım sadece?Ben diğerleri gibi liseyi gülerek kahkaha atarak eğlenerek değil öğrenci gibi öğrenci ağırbaşlı ve güler yüzlü olarak geçirebilmek ve nasıl bitirebileceğimin yolarını aramak için burdayım.Sizden tavsiye istiyorum.Büyüğümsünüz bizler sizden öğrenmiyeceğiz de kimden öğreneceğiz?Evet tavsiyelerinizi bekliyorum
Neden ağırbaşlı olmak sitediğimi sordunuz cevabı çok basit
Çünkü ALLAH(C.C) ağırbaşlı kullarını sever.
Lisede gülmüyeceksinde ne zaman güleceksin dediniz.Ben işte cool değil kul olmak istiyorum.Sorunumda burda okul o kadar fitne dolu ki hareketlerim ister istemez değişiyor.Buna bir çare aradım sadece?Ben diğerleri gibi liseyi gülerek kahkaha atarak eğlenerek değil öğrenci gibi öğrenci ağırbaşlı ve güler yüzlü olarak geçirebilmek ve nasıl bitirebileceğimin yolarını aramak için burdayım.Sizden tavsiye istiyorum.Büyüğümsünüz bizler sizden öğrenmiyeceğiz de kimden öğreneceğiz?Evet tavsiyelerinizi bekliyorum