• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oleyyyy artık kullanmadıgımız esyaları burda değerlendıbılecegız

Oleyyyy artık kullanmadıgımız esyaları burda değerlendıbılecegız

harika :46:

ancak bir sorum olacak. tüm üyelerimiz bu konuda fikir beyan ederlerse sevinirim: kıyafetlerin büyük ya da küçük gelme durumunda nasıl bir yol izlenmeli sizce?
kargoyu karşılamak kaydıyla iade etme hakkı geliyor aklıma ama bir de ödenene bedelin iadesi olacak bu noktada ki o iş baya bi uğraştırır ayrıca güven problemi de yaratabilir.
sizlerin aklına başka çözüm önerileri geliyor mu?:28:

sevgili yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz. bize bu imkanı tanıdıgınız için saolun,varolun :)

resimlerde görüldügü gibi tertemiz sadece birkaç kere kullanılıp kaldırıldı...ihtiyacım olmadıgından satmak istiyorum...

ÖZELLİKLERİ
10.8 v şarjlı el süpürgesi,
Daha etkili temizlik için çıkabilen turbo fırça,
Kablosuz kullanım kolaylığı,
Yumuşak tutma sapı,
Duvar monte edilebilen şarj ünitesi,
Yıkanabilir filtre.

Eklentiler

• $Ri 003.jpg
    $Ri 003.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $Ri 001.jpg
    $Ri 001.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $Ri 002.jpg
    $Ri 002.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 70
Sevgili hanımlar,

bölümünüz hayırlı olsun.

Yalnız sonradan sorun olmaması için sizlere ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Bu bölümde "2. el" hertürlü ürünü satabilirsiniz, yalnız sizlerden ricamız, satış yapmak için açacağınız topiklerde başka satış sitelerinin, facebook gibi sitelerin linklerini paylaşmak, topiklerde hesap numarası, telefon, mail, isim soyad, açık adres gibi kişisel bilgileri paylaşmak yasaktır.

mail, telefon, isim, açık adres gibi bilgileriniz güvenliğiniz için yasaktır, topikleri herkes okuyor, kimin hangi amaçla bilgilerinizi ele geçireceğini bilemeyiz, forumda açıktan paylaşırsanız paylaşımlarınızdan sizler mesul olduğunuzdan kadınlar kulübü olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz, bu sebeple birbirinizle yapacağınız alışverişler için bilgilerinizi özel mesajla yazmanız daha güvenli olur.

İyi Alışverişler:34:

canm özelden yazamıyorumm
modeli başlıkta yazıyor resimdeki aslıdır zaten...fiyat 60 tl diyorum markası belli..

harika :46:

ancak bir sorum olacak. tüm üyelerimiz bu konuda fikir beyan ederlerse sevinirim: kıyafetlerin büyük ya da küçük gelme durumunda nasıl bir yol izlenmeli sizce?
kargoyu karşılamak kaydıyla iade etme hakkı geliyor aklıma ama bir de ödenene bedelin iadesi olacak bu noktada ki o iş baya bi uğraştırır ayrıca güven problemi de yaratabilir.
sizlerin aklına başka çözüm önerileri geliyor mu?:28:

Bence olcu isteyelim ve iade olmasin genelde cunku astari yuzunden pahaliya gelir

Hayırlı olsun zamanında burda birsürü takas yaptık
ben şahsen hiç problem yaşamadım

arasıra niye satıyorsunuz lazım olanlara hayrına verin diye atarlanan ablalarımız olsada çok zevkli bir bölümdü dönüşüne çok sevindim.

bnede tesettüre girmek yani kapanmak istiyorum güzel bir gardrobum var ama hepsi açık kıyafetler bu yüzden satmak istiyorum daha bir kere bile giymediğim elbiselerim var üzerime takmadığım yakın zamanda sayfamı açarım

merhaba arkadaşlar,
sevindim böyle bir imkanımız oldugu için,yalnız merak ettiğim bir şey var,ödeme nasıl olacak..ptt üzerinden mi yapılıyor genelde ya da bankada hesabımız mı olması gerekıyor..bu konuda kusura bakmayın bilgim olmadıgı için soruyorum..ptt olursa , hesap mı açılıyor orda ? tabi bu karşılıklı anlaşmaya bağlı ama yıne de öğrenmek istedim genelde nasıl oluyor..bu konuda aydınlatırsanız fikri olan arkadaşlar memnun kalırım,benim de satışa çıkarmak istediklerim var çünkü..

merhaba arkadaşlar,
sevindim böyle bir imkanımız oldugu için,yalnız merak ettiğim bir şey var,ödeme nasıl olacak..ptt üzerinden mi yapılıyor genelde ya da bankada hesabımız mı olması gerekıyor..bu konuda kusura bakmayın bilgim olmadıgı için soruyorum..ptt olursa , hesap mı açılıyor orda ? tabi bu karşılıklı anlaşmaya bağlı ama yıne de öğrenmek istedim genelde nasıl oluyor..bu konuda aydınlatırsanız fikri olan arkadaşlar memnun kalırım,benim de satışa çıkarmak istediklerim var çünkü..

birisi busoruya cevap verebilir miiii ?

Back