Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oleyyyy artık kullanmadıgımız esyaları burda değerlendıbılecegız
Oleyyyy artık kullanmadıgımız esyaları burda değerlendıbılecegız
resimlerde görüldügü gibi tertemiz sadece birkaç kere kullanılıp kaldırıldı...ihtiyacım olmadıgından satmak istiyorum...
bunu yayınladım diye insaallah yine ceza almam... :))
harika
ancak bir sorum olacak. tüm üyelerimiz bu konuda fikir beyan ederlerse sevinirim: kıyafetlerin büyük ya da küçük gelme durumunda nasıl bir yol izlenmeli sizce?
kargoyu karşılamak kaydıyla iade etme hakkı geliyor aklıma ama bir de ödenene bedelin iadesi olacak bu noktada ki o iş baya bi uğraştırır ayrıca güven problemi de yaratabilir.
sizlerin aklına başka çözüm önerileri geliyor mu?![]()
bnede tesettüre girmek yani kapanmak istiyorum güzel bir gardrobum var ama hepsi açık kıyafetler bu yüzden satmak istiyorum daha bir kere bile giymediğim elbiselerim var üzerime takmadığım yakın zamanda sayfamı açarım
merhaba arkadaşlar,
sevindim böyle bir imkanımız oldugu için,yalnız merak ettiğim bir şey var,ödeme nasıl olacak..ptt üzerinden mi yapılıyor genelde ya da bankada hesabımız mı olması gerekıyor..bu konuda kusura bakmayın bilgim olmadıgı için soruyorum..ptt olursa , hesap mı açılıyor orda ? tabi bu karşılıklı anlaşmaya bağlı ama yıne de öğrenmek istedim genelde nasıl oluyor..bu konuda aydınlatırsanız fikri olan arkadaşlar memnun kalırım,benim de satışa çıkarmak istediklerim var çünkü..