Saç Rengi ve Saç Boyama Oleyyy yine röfleli saçlarıma geri döndüm :)

deydey

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
1.474
9
358
41
Kocaeli
Saçlarımın çekmediği kalmadı benden son 6 ay önce platin röfleliydi sonra evde karamele/bal köpüğüne hadi olmadı son 2 ay önce tekrar komple orealle açıldı tekrar açık kumrala boyadım veee bugün cesaretimi toplayıp kuaföre gittim sonuç platine yakın harika bir röfle :sm_cool:
tabi kuaförüm dedi ki saçların çok kaliteli yoksa paketler elimizde kalırdı :1shok: uçları hafif yıprandı ama onuda çok az bi kesimle toparlattım ve eski harika saçlarıma geri döndüm.üstelik kesim ve röfle sadece 100 tl:teytey:
Çok mutluyum çokkhihoyyyt

röfle yaptırıpta memnun kalmn çok güsel. bende röfle yaptırdm .saçlarm hep kopuo ama (( saçlarının resmnide koysaydn keşke

canım çok hafif kopma bende de oldu ama o kadar işleme çok normaldi ve kesimle hiçbirşey kalmadı maşallah resimde ekliyorum hemena.s

ayyy maşallah o kadar boyaya rağmen saçların çok güsel duruo walla . bide bu rfleye değilde tek renke benzio canım. bende sık röfle yaptrdm fakt aralarda siyahta war. . .

ayyy maşallah o kadar boyaya rağmen saçların çok güsel duruo walla . bide bu rfleye değilde tek renke benzio canım. bende sık röfle yaptrdm fakt aralarda siyahta war. . .

benimkide çok sık röfle canım ama zeminde açıktı bal köpüğüydü yani .bi de resimde çok belli olmamış kuaförüm sağolsun öyle ince çalıştı ki

Çok güzel olmuş canım bende çok beğendim güle güle kullan.Ama önceki saç renginde güzelmiş ben onuda beğendim

güzel olmus bende bu renk istiyorum jac defa kuför kazasi gecirince güvenim kalmadi kuförlere

bende cok seviyorum bu rengi röfle diyorsun ama sık oldugu için daha dogal durmus.

arkadaşlar sağolun güzel yorumlarınız içinkaydirigubbakcemile5
sarı saç kullananlar iyi bilir başka bir rengi kullanmak oldukça zor oluyor.nihayet eski haline döndü artık bakımlara devam sağlıklı ve uzun saçlarımız olsunyerimseniben

Bilmezmiyim sarı bambaşkadır.Ama saçı okadar yıpratıyorkii :çok üzgünüm: sırf o yüzden saç rengimi değiştirdim 7-8 aydır röfle yaptırmıyorum.Kumrala kendim boyuyorum ve saçlarım kendini çok topladı.Ama röfleyi öyle özledimki.Galiba tekrar yaptıracağım.

Deydey çok hoş olmuş güle güle kullan canım.Bakım yaparken hangi ürünleri kullanıyorsun acaba?çok beğendim..kaydirigubbakcemile5

bende çok özlemiştim inan keyfim yerine geldi canım:1rolleyes:

Deydey çok hoş olmuş güle güle kullan canım.Bakım yaparken hangi ürünleri kullanıyorsun acaba?çok beğendim..kaydirigubbakcemile5

sağol canım.bakım olarak valla doğal ürünlerden yanayım her zaman belki vitamin takviyesi eklerim içine.Ama onun dışında duyulmuş markaların pahalı ürünlerine pek sıcak bakmıyorum.Sonuçta içinde bilmediğimiz birsürü şey var:dilcikar: bi kaç güne kadar zeytinyağı evigen bemiks deniycem canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…