- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
evet cahıl dedım cunku ben kendısıne herseyı tum samımıyetımle anlatmama ragmen memleketımı resmen terorıstlere dokunulmazlık yaptıgımızı ıddaa ettıgı gıbı arastırmadan yanlı haber yaptı
haberın daha genıs boyutunu kendısıne sundugumdada tum cırkınlıgını ortaya serdı
ama tabı takım arkadasın mort olunca uzulmus olabılırsın haklısın
selametle
yok ıste anlatamadıgım su; amac suydu kılısı bosaltmak oraya surıyelılerı doldurmakOncelikle benim icin orasi hala rainbow.. hala birine anlatirken o sekilde anlatirim sorun olduysa kusura bakma nsc :)
Sunu anlatamiyorum bence (hadi bana dedigin gibi kit demeyeyim ben) istanbulda kurtarilmis bolgeler var, mesela her gun tv de gordugun gazi mahallesi var.. ikitelli de arabani birak elini sokamayacagin yerler var hatta artik gungorende bile var bu kistasimiz degil.. bu ciddi guvenlik zaafiyeti o baska bir konu.. ama bir de ulkenin bir sehrinde savas var nsc.. sen kalkip da "50 yildir olaylar vardi, tas atiyorlardi" diyerek neden minimalize ediyorsun durumu onu anlayamiyorum ben.. savas yahu savas, kilise gelen savas antep e neden gelmesin diyorum sen sivil halk korur diyorsun.. kilis miletini bilirsin dimi nsc, onlar ya oldu ya kacti.. en buyuk korkum, bir suriyelinin dedigi gibi sehirlere bomba yagarken umursamiyorduk ta ki ulkeye yagana kadar durumunun yasanmasi.. ve bunun olmayacaginin garantisini sen ya da sivil halk veremez, sadece devlet verir.. 1 haftadir ulkede degilim verdiyse kacirmisimdir.. havadan gelen rokete bir sey yapilamiyorsa guvenlik yoktur orada bu arada.. hani fuze kalkanlari, hedef saptiricilar, ulke olarak "yaptigimiz" yerli silahlarimiz.. buyuk ulkeyiz ya biz, ortadogu istanbuldan yonetilmeyi konusuyor ya hani.. nerde nsc devlet?
sende bana taktınHe iste bu cevabi yazdigin insan hdpye cici diyordu. Meclise girse ne var diyordu? Kurtlerin de temsilcisi olsun diyordu. Baraji gecince Hdp birden terorist oldu. Ondan önce degildi tabi. Denisik
Niye takayim sana.?Sen şimdi hdpye saydırirken seni destekleyen kisi hdp baraji geçene kadar ona cici diyordu. Onun denisikligini yazdım. Senin uslubun cok kötü o yüzden seninle bir sey konusamamsende bana taktın
denişik
He iste bu cevabi yazdigin insan hdpye cici diyordu. Meclise girse ne var diyordu? Kurtlerin de temsilcisi olsun diyordu. Baraji gecince Hdp birden terorist oldu. Ondan önce degildi tabi. Denisik
hıh bak ıste
yok ıste anlatamadıgım su; amac suydu kılısı bosaltmak oraya surıyelılerı doldurmak
bak kılısde hıc kılıslı kalmadı kım var hepsı surıyelı
ben en basta dedım kı bı tıyatro var bu tıyatroyu hepsı yapıyor hepsının parmagı var
kılıse daha once bomba atılmadı ama antebe atıldı offıce
ve hıc haber olmadı
burda yasayan cogu kısının bıle haberı olmuyor yakınlarında oturan varsa oyle duyuluyor aa duydunmu su mahalleye bomba atılmıs dıye
hersey altdan altdan yavas ılerlerdı ben bıze bırdey olmaz herken herküluz zeynayız demıyorum
antep paravan bolge dıyorum ne o bomba atanların ısıne gelır ne dıgerlerının hepsının cıkarı var cunku
havadan rokete hıc bı ulkede bırsey yapılamaz bu arada...
ıstanbuldan ortadogu nasıl yonetılsın ya hayatda olmaz oyle bırsey
bu tartısmanın buray
Bana denisik diyen. Hdp baraji gecip meclise girmeli diyordu. Tabi o zaman terorist degildiler. Baraji gectikten sonra oldular. YersenKim diyordu bunu?
Çok hızlısınız ben yetişemiyoruu...
Yazdıklarınin bende yarattigi etki bu. Kusuru kendinde ara.hıh bak ıste
boylesınız
sonra bana dıyorsun saygısız dıye
ınsan yerıne koydum neden oyle dedıgımı soyledım
soylemek zorunda degılken ustelık
megersem karsımda bı muhattap yokmus sadece kusmuk varmıs bılseydım konusmazdım
herkes kendıne yakısanı yapar
bıdaha da benı alıntılamazsan sevınırım senınle konusmak ıstemıyorum cunku
bende kusarak senın gıbı olmak ıstememYazdıklarınin bende yarattigi etki bu. Kusuru kendinde ara.
Ne işin var kızım burda!!Bilmiyorum artik, ulkemizin bir numarali jolelisi oyle buyurdu ya.. ben buradan biliyorum yani dusun..
I-ih oyle degil.. roket onleyici sistemler var nsc.. tabi biz erigi musluman yapmakla ugrastigimiz icin boyle seyleri bilmiyoruz ama savunma sistemi diye bir gercek var.. ha bizde yok o ayri.. neyse mubarek yerde bu kadar yeter, ofis kacar..
Ne işin var kızım burda!!
Döndüysen niye bizim haberimiz yok
Yas 15 falan ya da beyin ergenlikte takili kalmis. Ne diyeyim. Allah sifa versinbende kusarak senın gıbı olmak ıstemem
ama sen anla
benımle muhattap olmazsan sevınırım dıyorum
bundan sonrada yazarsan pes derım artık zaten ne dıyım artık
ınsanda gurur olmalı
Abuu, geçmiş olsun kuzum. GeliyomDonmedim la ayagimi sakatladim hemde oyle boyle degil kan revan icinde kaldi ayagim, biraz dinleneyim diye uzandim kendimi burada buldum aha gidiyomburada net var vatsapa şaapin
Neredesin ki sen? Nirelere gittin? Ben gidiyorum birazdan kellem ucacak cabuk cevap yazDonmedim la ayagimi sakatladim hemde oyle boyle degil kan revan icinde kaldi ayagim, biraz dinleneyim diye uzandim kendimi burada buldum aha gidiyomburada net var vatsapa şaapin
Neredesin ki sen? Nirelere gittin? Ben gidiyorum birazdan kellem ucacak cabuk cevap yaz
Abowwww hem gecmis olsun hem Allah kabul etsin. Cok kiskandim bizlere de dua et :)Umredeyim ben garanfilim :) ama su an cevrimdisi takiliyorum ayagim yuzunden. Ikiyuz kiloluk teyze tekerlekli sandalye ile ayagimin uzerinden suzuldu
Abowwww hem gecmis olsun hem Allah kabul etsin. Cok kiskandim bizlere de dua et :)
Allah kabul eder insallah. Karanfil zayiflasin Allahim litfen cok aminAhahah delu :))) ederim tabi kusum etmez olur muyum :)
Allah kabul eder insallah. Karanfil zayiflasin Allahim litfen cok amin