Ölen PKK'lı kadının annesinden şok sözler!

yok ıste anlatamadıgım su; amac suydu kılısı bosaltmak oraya surıyelılerı doldurmak
bak kılısde hıc kılıslı kalmadı kım var hepsı surıyelı
ben en basta dedım kı bı tıyatro var bu tıyatroyu hepsı yapıyor hepsının parmagı var
kılıse daha once bomba atılmadı ama antebe atıldı offıce
ve hıc haber olmadı
burda yasayan cogu kısının bıle haberı olmuyor yakınlarında oturan varsa oyle duyuluyor aa duydunmu su mahalleye bomba atılmıs dıye
hersey altdan altdan yavas ılerlerdı ben bıze bırdey olmaz herken herküluz zeynayız demıyorum
antep paravan bolge dıyorum ne o bomba atanların ısıne gelır ne dıgerlerının hepsının cıkarı var cunku

havadan rokete hıc bı ulkede bırsey yapılamaz bu arada...

ıstanbuldan ortadogu nasıl yonetılsın ya hayatda olmaz oyle bırsey

He iste bu cevabi yazdigin insan hdpye cici diyordu. Meclise girse ne var diyordu? Kurtlerin de temsilcisi olsun diyordu. Baraji gecince Hdp birden terorist oldu. Ondan önce degildi tabi. Denisik
sende bana taktın
denişik

He iste bu cevabi yazdigin insan hdpye cici diyordu. Meclise girse ne var diyordu? Kurtlerin de temsilcisi olsun diyordu. Baraji gecince Hdp birden terorist oldu. Ondan önce degildi tabi. Denisik

Kim diyordu bunu?

Çok hızlısınız ben yetişemiyoruu...

hıh bak ıste
boylesınız
sonra bana dıyorsun saygısız dıye
ınsan yerıne koydum neden oyle dedıgımı soyledım
soylemek zorunda degılken ustelık
megersem karsımda bı muhattap yokmus sadece kusmuk varmıs bılseydım konusmazdım
herkes kendıne yakısanı yapar

bıdaha da benı alıntılamazsan sevınırım senınle konusmak ıstemıyorum cunku

Bilmiyorum artik, ulkemizin bir numarali jolelisi oyle buyurdu ya.. ben buradan biliyorum yani dusun..

I-ih oyle degil.. roket onleyici sistemler var nsc.. tabi biz erigi musluman yapmakla ugrastigimiz icin boyle seyleri bilmiyoruz ama savunma sistemi diye bir gercek var.. ha bizde yok o ayri.. neyse mubarek yerde bu kadar yeter, ofis kacar..

Yazdıklarınin bende yarattigi etki bu. Kusuru kendinde ara.

Yazdıklarınin bende yarattigi etki bu. Kusuru kendinde ara.
bende kusarak senın gıbı olmak ıstemem
ama sen anla
benımle muhattap olmazsan sevınırım dıyorum
bundan sonrada yazarsan pes derım artık zaten ne dıyım artık
ınsanda gurur olmalı

Ne işin var kızım burda!!
Döndüysen niye bizim haberimiz yok

Ne işin var kızım burda!!
Döndüysen niye bizim haberimiz yok

Donmedim la ayagimi sakatladim hemde oyle boyle degil kan revan icinde kaldi ayagim, biraz dinleneyim diye uzandim kendimi burada buldum aha gidiyom burada net var vatsapa şaapin

bende kusarak senın gıbı olmak ıstemem
ama sen anla
benımle muhattap olmazsan sevınırım dıyorum
bundan sonrada yazarsan pes derım artık zaten ne dıyım artık
ınsanda gurur olmalı
Yas 15 falan ya da beyin ergenlikte takili kalmis. Ne diyeyim. Allah sifa versin

Donmedim la ayagimi sakatladim hemde oyle boyle degil kan revan icinde kaldi ayagim, biraz dinleneyim diye uzandim kendimi burada buldum aha gidiyom burada net var vatsapa şaapin
Neredesin ki sen? Nirelere gittin? Ben gidiyorum birazdan kellem ucacak cabuk cevap yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…