• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ölen bebeğim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
284
91
18
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 2 buçuk ay önce ne umutlarla hamilelik umutları hayalleri duaları ederdim tam gerçek oldu derken, herşey iyi gidiyorken gelişimi falan iyiyken daha 2 gün önce ultrasonda gördüğümde iyiydi ve hissettim onu. Kalbi çok derinden atıyor diyerek başka bir doktora yönlendirdi beni doktorum gittim ve bana kalbi durdu dediler. Oracıkta kalakaldım ve yıkıldım tüm hayallerim tüm düşündüklerim orda o an uçtu gitti dünya üstüme yıkıldı tabiri yaşadım tam olarak. Hemen sonucu alıp kendi doktoruma gittim ve bana tek dediği rahmetli olmuş bebeğimiz dedi 1 hafta bekle kendiliğinden düşecek 1 hafta sonunda düşmezse ilaçla düşüreceğiz olmazsa kürtaj yapacağız dedi bilmiyorum yani bu durumda olan birileri varsa lütfen ne yaptıklarını nasıl teselli bulduklarını yazsınlar nasıl bir yol izledilrr yazsınlar çünkü kafayı yemek üzereyim birdaha çoçuğum olacak mı yoksa aynı şeyler mi olacak lütfen bir yol gösterin

Büyük ihtimalle gebeliğin başlarındaydınız. Düşecek bebeği durdurmak inan ki imkansız. Bende 5 haftalık düşük yapmıştım dünyam başıma yıkıldı. Ama belki de kötü bir kromozom denk gelmişti. Sakat çocuğum olacağına böylesi daha iyiydi belki de. Üstüne yine hamile kalırsın canım zamanla alışırsın. İkinciye hamile kaldığında yine mutlu olacaksın.

Şuan okadar dolu ve kötüyüm ki hiçbir mantıklı şey düşünemiyorum. Tekrar hamile kaldınız mı bebeği nasıl aldılar

Şuan okadar dolu ve kötüyüm ki hiçbir mantıklı şey düşünemiyorum. Tekrar hamile kaldınız mı bebeği nasıl aldılar
Benim küçüktü kendiliğinden düştü. Evet hamile kaldım. Bebeğim büyüdü şimdi ikinciye plansız hamile kaldım. İkinci çocuğu düşünmüyorduk. Ama kürtaj sonrası hamile kalan da çok merak etme.

Benim küçüktü kendiliğinden düştü. Evet hamile kaldım. Bebeğim büyüdü şimdi ikinciye plansız hamile kaldım. İkinci çocuğu düşünmüyorduk. Ama kürtaj sonrası hamile kalan da çok merak etme.
Benim de 8 haftalık doktor düşer dedi bilmiyorım bekliyoruz sonrası için çok korkuyroun

Korkma.. dr bana da çoğu kadının yaşadığı birşey demişti. Zamanla alışacaksın. Şu an için zor geliyor biliyorum.

Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 2 buçuk ay önce ne umutlarla hamilelik umutları hayalleri duaları ederdim tam gerçek oldu derken, herşey iyi gidiyorken gelişimi falan iyiyken daha 2 gün önce ultrasonda gördüğümde iyiydi ve hissettim onu. Kalbi çok derinden atıyor diyerek başka bir doktora yönlendirdi beni doktorum gittim ve bana kalbi durdu dediler. Oracıkta kalakaldım ve yıkıldım tüm hayallerim tüm düşündüklerim orda o an uçtu gitti dünya üstüme yıkıldı tabiri yaşadım tam olarak. Hemen sonucu alıp kendi doktoruma gittim ve bana tek dediği rahmetli olmuş bebeğimiz dedi 1 hafta bekle kendiliğinden düşecek 1 hafta sonunda düşmezse ilaçla düşüreceğiz olmazsa kürtaj yapacağız dedi bilmiyorum yani bu durumda olan birileri varsa lütfen ne yaptıklarını nasıl teselli bulduklarını yazsınlar nasıl bir yol izledilrr yazsınlar çünkü kafayı yemek üzereyim birdaha çoçuğum olacak mı yoksa aynı şeyler mi olacak lütfen bir yol gösterin
Cnm bnm 6 haftalik kalbi durdu kanamam oldu sağ tüpüm alındı. Ama dua etmekten başka birsey yapmadım aile desteği önemli. İsyankar olmadım. Hayırlısı herseyin.

Benim de iki ay once bebgim alindi anensefali teshisi konuldu normal doguma zorlandi ama olmadi ve kurtaja alindi taktir allahtan canim ama benim dedigim teksey kalbi dursa biraz daha teselli bulurdum emin ol kalbi atan evladini almalari cok daha kotu ama yasama sansi yoktu yoksa kesinlikle almalarina izin vermezdim yani beterin beteri var kendini uzme

Back