Çok güzel ve çok yakışmış canım. Ben beğendim şahsen.
arkadaşlar öncelikle merhaba.
ben bu mağazadan nişan , kına elbiselerimi ve gelinliğimi aldım. çok ama çok menun kaldım. çünkü fatihteki saçma sapan demode şeylere verilen parayı burada çok modern ve çok güzel kumaşlarda elbiseler alabiliyorsunuz. aynı zamanda çok iyi bir terzisi var. yani o 42 bedenleri 38 bile yapabiliyor. ben öyle değilde gelinliğin boyundan bağlamalı olanı askılı yaptırdım.gelinlik neredeyse tamamen değişti yani. gelinlikte oranın en pahalı modeli olan 2500 tl lik modeli aldım. ama bu fiyata fatihte bu gelinliği alamazsınız.ben kesinlikle tavsiye ediyorum. abiye ve gelinlikte boşuna çok yer dolaşıp yorulmayın.
görümcemin düğünü var o elbiseyi de oradan alıcam muhtemelen:)))
Sayın uzman, sıze ozel mesaj gondermemız mumkun degılmıs!!! Bende burdan gondermekte buldum careyı...
Kadınlar kulubunde bulunmamın sebebı dıger bayan arkadaslarımdan bır cok konuda yardım almak. ıyısıyle kotusuyle elestırılerı gormek, yanı ben bu sıteye sadece kurumlar hakkında yazılan ıyı seylerı gormek amacıyla kayıt olmadım. Aksıne kotu elestırılerı gormek oncelıgımdır, sebebı kendımı korumak ıcındır. Dıger taraftan burda bır arkadasın bana maddı anlamda destek olabılecegı %50 ındırım cekını vermek ıstemesınde yanlıs hıc bırsey goremıyorum. Goruyorumkı arkadastan gelen bu mesajı sılmıssınız. Sız bunu nasıl anladınız, acıkcası anlamakta zorlanıyorum. (umarım kendınızde elestırı alabılıyorsunuzdur) uyelıgımıde sılebılıcegınızı nedende tahmın etmekte zorlanmıyorum.
Kurallarınızın bır kısmını sacma buldugumu ve sızın ıddıa ettıgınız gıbı yasalarla bagdasmadıgı konusunu cok ınandırıcı bulmadıgımı soylemek ıstıyorum.
Saygılar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?