Gelinlik Modelleri OLEG CASSINI'den gelinlik alan yada gidip bakan varmi?

Smyrnaist

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
42
5
286
Arkadaslar merhaba, dikkatinizi cektimi, yada haberiniz var mi bilmiyorum ama Amerikali Gelinlik ve gece elbisesi dizaynlari yapan Oleg Cassini markasi kisa bir suredir artik Turkiye'de. Web sitelerinde guzel modeller var ve fiyatlarda cok uygun. Ben telefon edip konustum Firma ile ellerinde web sitelerinden cok daha fazla model olduklarini ama siteye koyamadiklarini soylediler. Ben bi gidip baklmayi dusunuyorum. Fakat yeri benim icin cok ters Bayrampasa'da. Oncelikle sormak istedim aranizda gidip gormus olan bayanlar var mi, tecrubelerini paylasabilirlermi lutfen.

cnm öncelikle hayırlı olsun
ben bi kaç ay önce forum istanbuldaki mağazasına bakmıştım. gerçekten çok güsel ve asil modeller var. hatta bi gelinlik beğenmiştim ve fiyatıda çok uygundu.
ben tesettürlü gelinlik istediğim için şuan diktiriyorum.ordan alamadım yani.ama randevusuz falan gitmeme rağmen ilgilenmişlerdi.hatta bi gelinliğin resmini çekmeme bile vermişlerdi
internet sitesine de bi kaç gün önce bakmıştım.mağazadaki gördüğüm güsel modellerin hiçbiri yok. hatta sitesini de hiç beğenmedim

ozlemdost bende Forum İstanbul'daki mağazasından randevu aldım, gidip bakmalısın bence. Üzerine giydiğinde çok farklı duruyorlar çünkü. Benim düğünüm de eylülde. Mesela CH515 kodlu gelinliği çok beğendim ben. %80 alma taraftarıyım, %20lik olumsuzluğuda inşallah gelinliği üzerimde denediğimde olumluya çeviririz :) muhendis1983 senin çekine ozlemdost istemezse talibim

ben nışanlımlar forum ıstanbul magzasında dednedım ve resmen bıttım hatta nısanlım alalım dedı ama oyle hemen karar verılebılcek sey degıl malum aılelerınde begenmesı lazım hatta kredı kartına 10 taksıt yapıyorlar benım begenım gelınılık oranın en taslısı ve en abrtılı modelı ıdı etek altları tamamne cıcıek ve ıncıden olusyor duvak ayrı +250-300 TL El çiçeği saç tokası ve kesesı ıcın toplam 3000 TL çıkardılar.

Gelinlik 2500 TL tek bır bdene vardı bedenlerı olmayabılıyor amerıkadanm gelmesı 4 ayı buluyormus o sıkıntı tadılat yapıyorlar ama

Merhaba kahvaltilikcgevrek cok tesekkur ederim destegin icin. Ben simdi muhendis1983'e mesaj attim, cevap bekliyorum kendisinden. Dedigim gibi cuma gunu gidip bakicam eger ben istedigim gibi birsey bulamazsam, si8z talip olabilirsiniz ceke. Kolay gelsin, insallah sizde istediginiz gibi bir gelinlik bulabilirsiniz.

Hayirli olsun canim,
Senin begendigin model hangisi? hatirliyormusun model numarasini?

hayirli olsun canim,
senin begendigin model hangisi? Hatirliyormusun model numarasini?

almadım canım urunu model ve numarası ınternet sıtesınde de yok bu model eklenmemıs bazı modeller eklenıyormus oyle soyledı yardımcı olan bayan hatta nısanlım gızlıce cektı fotgraflarımı o ben cıkardıktan sonra gelınlıgı goturuken bakmıs ıcınde baska bır marak yazıyordu dedı

Sayın uzman, sıze ozel mesaj gondermemız mumkun degılmıs!!! Bende burdan gondermekte buldum careyı...
Kadınlar kulubunde bulunmamın sebebı dıger bayan arkadaslarımdan bır cok konuda yardım almak. ıyısıyle kotusuyle elestırılerı gormek, yanı ben bu sıteye sadece kurumlar hakkında yazılan ıyı seylerı gormek amacıyla kayıt olmadım. Aksıne kotu elestırılerı gormek oncelıgımdır, sebebı kendımı korumak ıcındır. Dıger taraftan burda bır arkadasın bana maddı anlamda destek olabılecegı %50 ındırım cekını vermek ıstemesınde yanlıs hıc bırsey goremıyorum. Goruyorumkı arkadastan gelen bu mesajı sılmıssınız. Sız bunu nasıl anladınız, acıkcası anlamakta zorlanıyorum. (umarım kendınızde elestırı alabılıyorsunuzdur) uyelıgımıde sılebılıcegınızı nedende tahmın etmekte zorlanmıyorum.
Kurallarınızın bır kısmını sacma buldugumu ve sızın ıddıa ettıgınız gıbı yasalarla bagdasmadıgı konusunu cok ınandırıcı bulmadıgımı soylemek ıstıyorum.
Saygılar,

Geçen hafta gittik. Fiyatlar inanılmaz uygun ve modeller güzel. Ama bizim gelincik maalesef orada beğenmedi. düğüne yakın tekrar gitmeyi düşünüyoruz. Tavsiye ederim.

bugün ordaydım kızlar
modellere tekrar iyice bi baktım. gerçekten şahane
hata nişanlım ''daha da kimse gelinlik bulamıyorum demesin''dedi bana da dokundu tabi.

gitmeyen arkadaşlar için sölüyorum.
alışveriş merkezinde olduğundan dolayı,içeriye girip dolaşabiliyorsunuz,teker teker gelinlikleri inceleyebiliyorsunuz.ben mağazada baya bi oyalandım hatta çıkmak istemedim. abiyelere, çocuk gelinliklerine bile baktım
ayy reklam gibi oldu ama bi alakam yok kendileriyle.ben tesettürlü gelinlik diktiriyorum başka bi yere

Buradaki tavsiye ve beğenilere bakarak geçen hafta forum istanbuldaki mağazasına gittim. Ancak tam anlamıyla bir hayal kırıklığına uğradım. Çeşit çoktu, ama kayda değer hiçbirşey yoktu.... Birkaç model denedim, etek kısmını beğensem üstünü beğenmedim ya da üstünü beğensem etek kısmını beğenmedim... Ayrıca, ben 36-38 beden giyiyorum ama bana hep 40-42 beden gelinlikler getirdiler. Denemek için 40-42 beden giydiriyorlarmış. Neoldu, tabiki modeller bol geldi... Arkamdan saçmasapan bir tokayla tutturarak daraltmaya çalıştılar ve o toka da tutmadı, arkamdan çıkıp durdu... Olmadı içine göğüs büyültmek için gene saçmasapan dolgulu sutyen gibi bişey getirdiler ve içime koydular. "Benim göğüslerim 85 beden gerek yok ben bunları içime koymak istemiyorum" desem de dinletemedim. Göğüslerimden memnunum, hayatımdan boyunca dolgulu sutyen kullanmadım. Kendi gelinliklerinin büyüklüğünü örtbas etmek için bunu yaptılar. Sonuçta gelinlikler resmen üstümde emanet gibi durdu... Belki de modeller güzeldi, sırf bu yüzden beğenemedim... Bana alacağım zaman bedeni yoksa tadilat yapılabileceği ve göğüs kısmının üstüme tam oturacağını söylediler... İyi deee ben tam üstümde nasıl durduğunu görmeden, içime sinmeden, 'işte bu model" demeden gönül rahatlığıyla nasıl alabilirim? Sonuçta benim en önemli günüm...ve hayatımın en önemli giysisi...Sonuç itibariyle, ben hayatımda böyle saçmasapan iş görmedim..

bende burdaki yorumlara bakarak istanbul forumdaki magazaya gittim ve hep 40-42 beden gelinlikler getirdiler ve bende 38 bedenim. Model cok fazla vardi ama beni cezbeden bir tane bile model bulamadim. Tabii zevk meselesi begenen arkadaslara saygi duyuyorum ama ben biraz daha isil isil goz dolduracak bi gelinlik istiyorum.Okuyacak arkadaslai kendi zevkimi soylemem gerektigini dusunuyorum ki gidip begenenler olabilir. Ust kismi bedeni sarsin yani tam otursun istiyorum,etek kismida birz kabarik modellere bakiyorum.Fiyati uygun diye gitmistim ama duz dantelli bi gelinlik 2.000 tl idi. Kadikoyde falan baktigim modaevlerinde hep iscilikli hemde uzerinde tas islemeli gelinlikler o fiyata.

Çok doğru, aynı paraya Kadıköy civarında çok daha güzel gelinlikler var. Üstelik bedeninize uygun gelinlik giydiriyorlar ve kişi ile itina ile ilgileniyorlar..

Fiyati uygun diye gitmistim ama duz dantelli bi gelinlik 2.000 tl idi. Kadikoyde falan baktigim modaevlerinde hep iscilikli hemde uzerinde tas islemeli gelinlikler o fiyata.

o dantelden dantele değişir. o kadar çeşitli kalitede dantel var ki. eğer gerçek fransız danteliyse 2000 ucuz bile. modelin gerektirdiği isçiliğin yanında kullanılan kumaşın kalitesini de her zaman göz önünde bulundurmak lazım fiyat değerlendirmesi yaparken...soldaki incecik dokumalı gerçek fransız danteliyle sağdaki kapkalın çin dantelinin fiyatı asla aynı olamaz mesela...

orda baktigim gelinlikteki dantele fransiz danteli diye belirtmediler ki benzemiyodu da. Modelde astar uzerine kalin bi dantel gecmislerdi. Fatih de gezdigim yerlerde de fransiz danteli diye gosterdikleri ince dantellerdi. Sorarsanizda benim icin dantelin ozelliginin cok bi onemi yok, guzel dursun yeter. Tabii kimsenin kararini etkilemek istemem nacizane fikrimi paylasiyorum. Mesela magazaya gittigimde bi cok kadin gelinlik deniyodu ve beyenmis gorunuyolardi.

hiç tavsiye etmıorum çünkü orda leş gibi olmuş gelinlikleri temızleyıp verıolar bizzat sordm ve bu cevabı aldm.ilk kez siizn giydiginiz bıle mechul..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…