Buradaki tavsiye ve beğenilere bakarak geçen hafta forum istanbuldaki mağazasına gittim. Ancak tam anlamıyla bir hayal kırıklığına uğradım. Çeşit çoktu, ama kayda değer hiçbirşey yoktu.... Birkaç model denedim, etek kısmını beğensem üstünü beğenmedim ya da üstünü beğensem etek kısmını beğenmedim... Ayrıca, ben 36-38 beden giyiyorum ama bana hep 40-42 beden gelinlikler getirdiler. Denemek için 40-42 beden giydiriyorlarmış. Neoldu, tabiki modeller bol geldi... Arkamdan saçmasapan bir tokayla tutturarak daraltmaya çalıştılar ve o toka da tutmadı, arkamdan çıkıp durdu... Olmadı içine göğüs büyültmek için gene saçmasapan dolgulu sutyen gibi bişey getirdiler ve içime koydular. "Benim göğüslerim 85 beden gerek yok ben bunları içime koymak istemiyorum" desem de dinletemedim. Göğüslerimden memnunum, hayatımdan boyunca dolgulu sutyen kullanmadım. Kendi gelinliklerinin büyüklüğünü örtbas etmek için bunu yaptılar. Sonuçta gelinlikler resmen üstümde emanet gibi durdu... Belki de modeller güzeldi, sırf bu yüzden beğenemedim... Bana alacağım zaman bedeni yoksa tadilat yapılabileceği ve göğüs kısmının üstüme tam oturacağını söylediler... İyi deee ben tam üstümde nasıl durduğunu görmeden, içime sinmeden, 'işte bu model" demeden gönül rahatlığıyla nasıl alabilirim? Sonuçta benim en önemli günüm...ve hayatımın en önemli giysisi...Sonuç itibariyle, ben hayatımda böyle saçmasapan iş görmedim..