ben de oleg cassiniden beğendim. ama 4000 tl fiyatı. üstelik duvak,çiçek vs detaylar da fiyata dahil değil. hennadan bi model baktım orda herşeyi dahil salon indirimli falan 1600 e geliyor. ama aklım olegde. sizce değer mi o kadar paraya. başka nereye baksam onun kadar içime sinmiyo hiçbiri.almazsam sonradan pişman olur muyum ki?
Gelinliğe 4000 verilir mi, verilir. Aksesuarların dahil olmaması ise genelde iyi bir durum çünkü dahil verilenler o kadar kötü oluyor ki taçtır, çiçektir çoğu kişi yeniden almak zorunda kalıyor. Amma velakin, bu yeni pahalı ürünlerini görmemiş olsam da 4000lira oleg cassini kalitesinde biraz fazla. umarım yanılıyorumdur, şimdiye kadar mağazalarında ya da fuarda gördüğüm ürünler biraz döküktü, çekimlerdeki gibi durmuyorlar.
nişanlığımı da oleg cassiniden almıştım ben gerçekten çok memnun kaldım. abiye de genelde wella tercih edilir ama welladaki kkıyafetler sönüktü benimkinin yanında. beğendiğim gelinlik de öyle aman aman taşlı ışıltılı falan diil. sade ama o kadar asil duruyor ki. sade ama gösterişli denebilir aslında. yukardaki 16. sıradakine benziyor biraz. sinir bozucu bir durum takıntı yaptım adeta. yine de başka yerlere de bakmak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz yerler var mı. hususi istanbula gidicem bakmak için. nerelerde vardır?
Gelinliğe 4000 verilir mi, verilir. Aksesuarların dahil olmaması ise genelde iyi bir durum çünkü dahil verilenler o kadar kötü oluyor ki taçtır, çiçektir çoğu kişi yeniden almak zorunda kalıyor. Amma velakin, bu yeni pahalı ürünlerini görmemiş olsam da 4000lira oleg cassini kalitesinde biraz fazla. umarım yanılıyorumdur, şimdiye kadar mağazalarında ya da fuarda gördüğüm ürünler biraz döküktü, çekimlerdeki gibi durmuyorlar.
4000 tl verecek olduktan sonra çok daha elit / markalaşmış modaevlerine bakabilirsiniz derim.. neden?; mesela bir model beğendiniz ama tadilat istiyorsunuz oleg de bu imkan çok kısıtlı.. sanki süpermarketten gelinlik alır gibi hissediyor insan kendini orada..