oleeey kızım sebze çorbasını içti

elifinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
101
0
96
İzmir
[FONT="Co[COLOR="Red"][/COLOR]mic Sans MS"][/FONT]kızım hastaydı bir haftadır gastroentroit di sanırım adı, ateş kusma ishal..vs çok şükür geçti bana da bir deneyim oldu neyse ki bitti.zaten sebze çorbasını sevmemişti kaşığı ise şurup vericem sanıp reddediyordu.bir hafta sonunda süt dışındaki şeyleri özlemiş olacak yiyor oh be sevmediği şeyleri böyle araya zaman koyarak bir daha denemek iyi sonuç verecek sanırım. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
incikboncuk sanada teşekkürler kaşığı gösterip ağzını açmasını beklemek iyi sonuç verdi birkez denedim bence bebek kendi seçeneği olduğunu düşünüyor ve yemeyi kendisi istiyor böyle yorumladım bakalım ilerde ne olacak.

sağolasın. benimki kaşığa direnince şurubu damlalıkla verdim bir kaç kez hem etrafa dökülüp dozu azalmamış oluyor en sonunda böyle bir yol buldum ve çok güzel içiyor dene bir istersen su yu demir ilacını vs. verebiliyorum böylece.