Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaşamıştım. Öleceğime o kadar emindim ki… Ama tamamen anksiyetedenmiş şimdi anlıyorum. Ben de ara ara panik atak yaşayan biriyim. Merak etmeyin geçici bir hisPanik atak ve anksiyete hastasıyım, 2 aydır ilaç kullanıyorum. Bu aralar kendimi ölecek gibi hissediyorum, kendimi dünyadan soyutlanmış dışarıdan bakan biri olarak hissediyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
İnşallah çok teşekkür ederimBen yaşamıştım. Öleceğime o kadar emindim ki… Ama tamamen anksiyetedenmiş şimdi anlıyorum. Ben de ara ara panik atak yaşayan biriyim. Merak etmeyin geçici bir his
Geçmiş olsun rabbim şifa versinAnnem var. İlaç kullanıyor. Kullandığı zaman daha iyi. Belli sürelerde doktora yeniden gidiyor.
Geçmiş olsun rabbim şifa versin
ben yaşadım. dışarı çıkınca birşey olacak diye korkuyordum. geceleri bazen uyanıp öleceğim hissine kapılıyordum. çocuk yanımdayken aklıma geliyordu birdenbire. ben ölürsem ne yapar diye. hepsini atlattım Allah'a şükür. daha öncede yazdım defalarca. şimdide yazıyorum atlatmayı sağlayan doğru doktor bilişsel terapiyle emdr.Panik atak ve anksiyete hastasıyım, 2 aydır ilaç kullanıyorum. Bu aralar kendimi ölecek gibi hissediyorum, kendimi dünyadan soyutlanmış dışarıdan bakan biri olarak hissediyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Bende öyleyim paxera 10 mg kullanıyorum şu an rabbim sifa versin bir an öncePanik atak ve anksiyete hastasıyım, 2 aydır ilaç kullanıyorum. Bu aralar kendimi ölecek gibi hissediyorum, kendimi dünyadan soyutlanmış dışarıdan bakan biri olarak hissediyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Çok teşekkür ederim.ben yaşadım. dışarı çıkınca birşey olacak diye korkuyordum. geceleri bazen uyanıp öleceğim hissine kapılıyordum. çocuk yanımdayken aklıma geliyordu birdenbire. ben ölürsem ne yapar diye. hepsini atlattım Allah'a şükür. daha öncede yazdım defalarca. şimdide yazıyorum atlatmayı sağlayan doğru doktor bilişsel terapiyle emdr.