• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öleceğim artık annem,ben ve takıntı

Hekimden kastınız psikiyatrist mi? Bende bunu düşünmüştüm.Antidepresan bile kullandım ama ne fayda :KK43:

çok fazla ılac kullanma ya..o ılaclar o kadar yararlı değil..sadece anlık uyusturuyorlar terapiye falan git..adam akıllı doktorlarla konuş..o kadar zor değil artık günümüzde..
antidepresan falan bu yaşta

evet psikiyatrist.
yeni bir psikiyatriste gidin. bazı şeylerin çözümü davranış değişikliğinin yanında kimyasaldır. kimyasal çözüm de ilaçtır.

Bazen başkalarındada titizlik gösterebiliyorum.Ama en çok annemde.Nasıl olacak ne olacak bilmiyorum.Sanki dünyada sadece bende olan bir şey...

yapma..kadincagiz kahrindan kut diye gitse omru hayatin boyunca vicdan azabindan kurtulamazsin..ergenligin verdigi gerginlikte vardir ustunde anliyorum ama takintimin caresini bulamadim bu duruma kimse bisey yapamiyor bahanesinin arkasina siginip kadina surekli bagirma.yok mu hobin filan? yuzmeye git,ne biliyim aerobik yapabilirsin,muzik aleti calabilirsin..butun dikkatini annenin ustune toplamissin sanki..uzman yardimi almanin yani sira kendine ugras edin biran once..

Bir kere hipnoz yapmaya çalışmıştı.Ama ben o esnada gülmemek için dişimi sıktım.Psiyatristimden gerçekten memnun değilim.Başka birisini bulmam lazımda nerden?? Ailevi problemler bir yana,bu bir yana yani gerçekten bazen aldığım nefes fazla geliyor

Hangi şehirdesin? Belliki pek tecrübeli biri değil.

Evet çok haklısın ama inan elimde değil.Beynime dur diyemiyorum.Ben annemden daha çok bağırıyorum.Neyime dokunsa gidip yıkıyorum.Bu hiç normal değil.Sıkıştım kaldım. 7 yıl oldu :KK43:
Su an değil de anneni kaybetsen ne kadar vicdan azabı çekersin lütfen yenmeye çalış .aannen kirli bir insan mı tiksindin mi bir şeyini mi gördün

Ay çok kötü bendede böyle takıntı var genel olarak herkese karşı ama bende aşamıyorum zor bir durum aşmak istiyorum aslında

canım sende kendimi gördüm bir an :KK51: aynı şeyleri ben de yaşadım. ama benimki aşırı titizlikti. obsesif bozukluk yani. tek anneme değil herkese karşı öyleydim. şimdi hala var. ama kendimi engelledikçe azalıyor. senin beyninde bitiyor bunun çözümü bu. ilaç doktor bir yere kadar. bunu yenmem lazım diye kararlı olman lazım :KK5: Allah yardımcın olsun. zor.

Bazen başkalarındada titizlik gösterebiliyorum.Ama en çok annemde.Nasıl olacak ne olacak bilmiyorum.Sanki dünyada sadece bende olan bir şey...
hayır sadece sen de olan değil. ben kimseye ne dokunabilir ne dokundurabilirdim, hatta sokaktan eve önce soyunur girerdim ve aklına gelmeyecek daha bir çok aşırılıklar....

hala var ama eskisi gibi değil. çok çok değişme oldu önce çok istekli gayretli olmamdan sonrada dr verdiği o hapa başladığımdan beri

canım sende kendimi gördüm bir an :KK51: aynı şeyleri ben de yaşadım. ama benimki aşırı titizlikti. obsesif bozukluk yani. tek anneme değil herkese karşı öyleydim. şimdi hala var. ama kendimi engelledikçe azalıyor. senin beyninde bitiyor bunun çözümü bu. ilaç doktor bir yere kadar. bunu yenmem lazım diye kararlı olman lazım :KK5: Allah yardımcın olsun. zor.
Bendede OKB var.Ama annem ağırlıklı.Gerćekten iradesi çok zayıf bir insanım kontrol edemiyorum :(

canım sen çok abartmışsın.Biraz rahat ol.Özelliklede annene böyle yaparsan kadını çok üzersin . Kesinlikle bu durumu aşman lazım.

Back
X