- Konu Sahibi girlpowerrr
-
yani çok ilginç. sadece annenizle mi var bu dokundurma problemi? başka bi psikolog bulun.
Bazen başkalarındada titizlik gösterebiliyorum.Ama en çok annemde.Nasıl olacak ne olacak bilmiyorum.Sanki dünyada sadece bende olan bir şey...
Evet çok haklısın ama inan elimde değil.Beynime dur diyemiyorum.Ben annemden daha çok bağırıyorum.Neyime dokunsa gidip yıkıyorum.Bu hiç normal değil.Sıkıştım kaldım. 7 yıl olduBenım annem de çok ofkelidir..annelerimizin genel sorunu fakat ben annemlerle yaşıyorken annem o kadar sınırlı olmasına rağmen ne odama girer ne giysilerime dokunur ne baska seye..hatta günlüğüm düşmüş dokunmamış bile..
herkesın ozelı olmalı ben asla dokunmam der..takdir ederdim ben canım benım.
bence senın odanı sakınman yanlıs değil bu benım fikrim..ama karsısında cok konusma anlamaya calıs her ınsanın farklı huyları vardır annen o senın ..üzme canını
yas kaç senınEvet çok haklısın ama inan elimde değil.Beynime dur diyemiyorum.Ben annemden daha çok bağırıyorum.Neyime dokunsa gidip yıkıyorum.Bu hiç normal değil.Sıkıştım kaldım. 7 yıl oldu
annen titiz midir?Bazen başkalarındada titizlik gösterebiliyorum.Ama en çok annemde.Nasıl olacak ne olacak bilmiyorum.Sanki dünyada sadece bende olan bir şey...
17 yaşındayim ama ruh yaşım 30yas kaç senın
Hayır değilannen titiz midir?
Banada öyle geliyor ama ömrüm doktorlarla geçti.Kimse bir şey yapamıyorAnnenin sana dokunmasına izin vermemen olmasaydı, odanı sakınman normal derdim ama bu şartlar altında psikolojik bir durum olabilir diye düşünüyorum. Doktora gitsen tekrar iyi olabilir.
o yuzden onu daha cok takinti yapiyorsun sanirim, bildiginden..Hayır değil
17 yaşındayim ama ruh yaşım 30
Evet çok haklısın ama inan elimde değil.Beynime dur diyemiyorum.Ben annemden daha çok bağırıyorum.Neyime dokunsa gidip yıkıyorum.Bu hiç normal değil.Sıkıştım kaldım. 7 yıl oldu
Annen sende nasıl bir travma yarattı ki, ne eşyalarına ne sana dokunmasına izin vermiyorsun? Düşündüğünde bulamazsın bunu. Yeniden psikiyatriste gitmen şart lakin bu defaki yaşı biraz geçgince ve tecrübeli olsun.Gerekirse hipnoz yöntemini kullanın.
Hekimden kastınız psikiyatrist mi? Bende bunu düşünmüştüm.Antidepresan bile kullandım ama ne faydapsikoloğa değil, bir hekime gitmeniz gerekiyor. obsesif kompülsif bozukluk tarifliyorsunuz.
hekiminizden memnun kalmadıysanız da başkasına gidin. ilaç tedavisi gerekebilir. öneri almanız gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?