• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öldürülüp buzluğa konulan lina bebek

ank-lyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
319
309
23
32
Müge Anlı' da izlemişsindir belki. İzlemeyenler internetten bakabilir, benim tekrar arayıp paylaşmaya içim el vermiyor. 3 yaşında bir bebek, işkence ile öldürülüyor ve buzdolabında saklanıyor. Bazen kıyamet kopsun ister ya insan...

Hani hırsızdır, dolandırıcıdır vs. insan meyil edebiliyor az da olsa kabul edebiliyorsun ama 3 yaşındaki bebeği işkence ile öldürmek, buzlukta saklamak?

Bizim çocuğumuz olmuyor ama olsa, öyle bir durum olsa kesinlikle devlete bırakmazdım cezalarını. Ya korkak yapıda olan kedi - tavuk bile yavrusu olunca nasıl saldırıyor. Gücünün yetmeyeceği bilse de saldırıyor.

Gitmiyor gözümün önünden. Masum, hiçbir şeyin farkında değil. Niye canının yakıldığını, nasıl bir pisliğin içinde olduğunu dahi bilmiyor.

Ve sebeb olan caniler, en azından bu dünyada o miniğin çektiği acının binde birini çekmeyecekler. Ya düşmanının çocuğu olsa, savaş olsa çocuklar dokunulmazdır. Nasıl ya, nasıl bir insanlık yoksunluğu yaptırır bunu?

Müge Anlı' da izlemişsindir belki. İzlemeyenler internetten bakabilir, benim tekrar arayıp paylaşmaya içim el vermiyor. 3 yaşında bir bebek, işkence ile öldürülüyor ve buzdolabında saklanıyor. Bazen kıyamet kopsun ister ya insan...

Hani hırsızdır, dolandırıcıdır vs. insan meyil edebiliyor az da olsa kabul edebiliyorsun ama 3 yaşındaki bebeği işkence ile öldürmek, buzlukta saklamak?

Bizim çocuğumuz olmuyor ama olsa, öyle bir durum olsa kesinlikle devlete bırakmazdım cezalarını. Ya korkak yapıda olan kedi - tavuk bile yavrusu olunca nasıl saldırıyor. Gücünün yetmeyeceği bilse de saldırıyor.

Gitmiyor gözümün önünden. Masum, hiçbir şeyin farkında değil. Niye canının yakıldığını, nasıl bir pisliğin içinde olduğunu dahi bilmiyor.

Ve sebeb olan caniler, en azından bu dünyada o miniğin çektiği acının binde birini çekmeyecekler. Ya düşmanının çocuğu olsa, savaş olsa çocuklar dokunulmazdır. Nasıl ya, nasıl bir insanlık yoksunluğu yaptırır bunu?
Kıyamet alametleri işte kardeşim. Küçük kız kardeşi bulunduğunda ne kadar çok sevinmiştim ordan oraya sürükleniyor diye içim burkuldu. Ama ablasının ölü bulunacağını tahmin etmemiştim nasıl caniler ya insan bile olamazlar. Annesinin içinde olduğu fuhuş babasının çaresizliği olan sadece o çocuklara oluyor. Dünyada milyonlarca insan çocuk sahibi olmaya çalışırken rabbim vermiş size işte sahipsiz çıksaniza. İçim kaldırmıyor inan

Bu kız canlı olsaydı program bitmeden haber gelirdi zaten. Az çok tahmin ettim böyle olacağını. Caniler. Gözleri dönmüş kimseye acimiyorlar. Sabikalari olan insanlar ama ceza yemiyorlar. Dışarda başkalarının canını yakiyorlar yazık günah ya

Kıyamet alametleri işte kardeşim. Küçük kız kardeşi bulunduğunda ne kadar çok sevinmiştim ordan oraya sürükleniyor diye içim burkuldu. Ama ablasının ölü bulunacağını tahmin etmemiştim nasıl caniler ya insan bile olamazlar. Annesinin içinde olduğu fuhuş babasının çaresizliği olan sadece o çocuklara oluyor. Dünyada milyonlarca insan çocuk sahibi olmaya çalışırken rabbim vermiş size işte sahipsiz çıksaniza. İçim kaldırmıyor inan

Bende öldürüleceğini tahmin etmemiştim. Diyordum içimden başka bir aileye evlatlık filan satıldı yaşıyordur diye. Ama acı çekerek ölmüş olması ki ne için çektiğini bile bilmiyor, kahretti beni. Yapanlara inşAllah içerde iyice bir işkence edilmiştir...

Bende öldürüleceğini tahmin etmemiştim. Diyordum içimden başka bir aileye evlatlık filan satıldı yaşıyordur diye. Ama acı çekerek ölmüş olması ki ne için çektiğini bile bilmiyor, kahretti beni. Yapanlara inşAllah içerde iyice bir işkence edilmiştir...
İki cihanda çeksinler işkencesini inşallah

Bugün nasıl üzüldüm bu konuya. Bence ufak bebeği de tam zamanında kurtardılar, o bebeğin de geleceği kötüydü. Bir de kadın dedi ya alıp götürüyorlar vucüdunda ısırık morluk tırnak izleriyle dönüyor her seferinde diye. Ruh hastaları pedofililere mi götürüyordu bebeği napıyordu Allah bilir. Sinirden tansiyonım yükseldi bugün enseö ağrıdı hep. O anne müsveddesi de benim gözümde katil , kafasız mıdır nedir yakmış çocukları en baştan onun kafasızlığının kabati bunlar

Bugün nasıl üzüldüm bu konuya. Bence ufak bebeği de tam zamanında kurtardılar, o bebeğin de geleceği kötüydü. Bir de kadın dedi ya alıp götürüyorlar vucüdunda ısırık morluk tırnak izleriyle dönüyor her seferinde diye. Ruh hastaları pedofililere mi götürüyordu bebeği napıyordu Allah bilir. Sinirden tansiyonım yükseldi bugün enseö ağrıdı hep. O anne müsveddesi de benim gözümde katil , kafasız mıdır nedir yakmış çocukları en baştan onun kafasızlığının kabati bunlar
Aynen öyle. Sonuçta dışarı çıkma şansın var hatta hastaneye bile gitmiş, düştü demişler. Bağır çağır yık ortalığı öyle ya da böyle birileri sesini duyar en azından bebeği kurtarırlardı. Hastane ya, orada yaşıyormuş. İlla ki duyurabilirdin birilerine sesini..

Öteki yaşayan bebek için de erkeklerden korkuyor diyordu bakıcısı olan kadın. O kadın yine insaflıymış da bakmış, gerçi onun da polise vs. haber vermesi lazım ama çocuk ayrılmak istemediğine göre, kardeşleri gitmesin diye ağladığına göre, zulüm görmemiş diye düşünmekteyim. Yani neresinden baksan elinde kalacak bir konu.

İdam getirilmeli ya da getirilemiyorsa, özellikle böyle savunmasızlara karşı işlenen suçlarda suçlular, kesinlikle ama kesinlikle bir daha hapishaneden dışarıya çıkamamalı. Tek başına bir hücrede gün yüzü görmeden ölümü beklemeli..

Yani bise dicem ama linç yemeke istemiyorum
Bu kıyamet alameti sadece Türkiyedemi var acaba diyorum
Evet başka ülkelerdede çeşit çeşit olaylar oluyo ama Türkiyede insan kendini nasıl güvende hissedebilir
Adam kendi annesinin kafasını kesiyo, çocuğunu öldürüyor, hadi bunlar haberlerde diyoruz ama beni gayette durduk yere dövüp sövecek bunun için ceza almiyacaklarini bildikleri için herseyi yapabilecek bi güven var insanlarda....

Yani bise dicem ama linç yemeke istemiyorum
Bu kıyamet alameti sadece Türkiyedemi var acaba diyorum
Evet başka ülkelerdede çeşit çeşit olaylar oluyo ama Türkiyede insan kendini nasıl güvende hissedebilir
Adam kendi annesinin kafasını kesiyo, çocuğunu öldürüyor, hadi bunlar haberlerde diyoruz ama beni gayette durduk yere dövüp sövecek bunun için ceza almiyacaklarini bildikleri için herseyi yapabilecek bi güven var insanlarda....
Diğer ülkeler hakkında bilgim yok. Ülkemiz gerçekten kendini savunamayacak canlılar için çok tehlikeli bir duruma geldi ya da önceden de böyleydi de sosyal medya ile mi daha çok haberdar oluyoruz bilmem.

Her insan hata yapabilir, suç işleyebilir. Ama suçun da dereceleri vardır. 3 yaşındaki bir masumu işkence ile öldürmek, hangi milletten olursa olsun hangi inançtan olursa olsun asla ve katha açıklanamaz.

Hani iki kişi kavga eder, biri diğerini öldürür. Doğal olarak herkes nedenini de bi sorar? Ölüme hak vermese de der ki niye öldürdü? Ne oldu? Karşı taraf ne yaptı?

Burada söz konusu olan masum bir bebek. Ona bunu yaşatanların hiçbir bahanesi olamaz. Dilini keseceksin kendisini savunama hakkı bile tanımayacaksın. Hani derler ya savunma hakkı kutsaldır diye.

Hadi insanlıktan çıkmış, çocuğu alıkoymuşsun. Bari onu da ver düzgün bir aileye ya da bakıcıya, yaşamaya devam etsin. Karnı doysun, altı temizlensin. Bir bebeğe böyle bir şey nası yapılır aklım almıyor...

Diğer ülkeler hakkında bilgim yok. Ülkemiz gerçekten kendini savunamayacak canlılar için çok tehlikeli bir duruma geldi
Benim demek istediğimde bu işte
Suçluları caydiracak bi ceza olmadığını düşünüyorum..
Zira bu ilk vaka değil ne bebeler ne masum kızlar anneler öldüruldu.
Ceza ne oldu? Hak, hukuk, yargıtay vermedi cezayı. Cezaevindeki diğer mahkumlar verdi çoğunun, kimiside afda çıktı, kimisi indirim aldı cart curt

Benim demek istediğimde bu işte
Suçluları caydiracak bi ceza olmadığını düşünüyorum..
Zira bu ilk vaka değil ne bebeler ne masum kızlar anneler öldüruldu.
Ceza ne oldu? Hak, hukuk, yargıtay vermedi cezayı. Cezaevindeki diğer mahkumlar verdi çoğunun, kimiside afda çıktı, kimisi indirim aldı cart curt
ne yazık ki öyle :(

Bu tarz haberleri gördükçe keşke diyorum bütün ihtiyacı olan çocuklara yetişebilsem.Onları koruyup kollayabilsem.Bir miniğimiz var bizim de koruyucu ailesi olduğumuz.Ailesinden şiddet görmüş olduğu için devlet korumasına alınmış.Hala travma izleri duruyor.Aklım çıkacak gibi oluyor biyolojik ailesi onu tekrar ister diye.Nasıl kıyabiliyorlar diyemiyorum artık öz anne bile yapınca.Kolay ölmesin bir canlıya bile isteye eziyet edenler

Bu tarz haberleri gördükçe keşke diyorum bütün ihtiyacı olan çocuklara yetişebilsem.Onları koruyup kollayabilsem.Bir miniğimiz var bizim de koruyucu ailesi olduğumuz.Ailesinden şiddet görmüş olduğu için devlet korumasına alınmış.Hala travma izleri duruyor.Aklım çıkacak gibi oluyor biyolojik ailesi onu tekrar ister diye.Nasıl kıyabiliyorlar diyemiyorum artık öz anne bile yapınca.Kolay ölmesin bir canlıya bile isteye eziyet edenler
Onu o öz aileye geri veriyorlar mı ki?

Back