• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öldürülen kadın teröristin babası: Kızım bir vatan haini

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Önceki gün polisle girdiği çatışmada öldürülen MLKP'li Yeliz Erbay'ın babası konuştu.
1_1330_2.jpg

Gaziosmanpaşa'da polisle girdiği çatışmada öldürülen MLKP'li teröristlerden Yeliz Erbay'ın babası emekli imam Zöhtü Erbay 6 yıldır görüşmediğini kızının vatan haini olduğunu, böyle bir evlat yetiştirdiği için üzüldüğünü söyledi.

"NEDİR BU HAİNLİK.."
Star gazetesine konuşan baba Erbay, kızının örgütten kopması için çok mücadele verdiğini ama başarılı olamadığını dile getirdi. Manisa'da yaşayan Zöhtü Erbay, “Ben din adamıyım. Almanya'da uzun yıllar imamlık yaptım. Bizim dinimiz hoşgürü dinidir, dinimizde böyle bir şey yok. 5 çocuk yetiştirdim. Vatanına, milletine faydalı olsun diye üniversite okuttum. Yeliz'i de hainlik yapması için büyütmedim, ülkesine bağlı bir evlat olmasını istedim. O hainlik yaptı. Nedir bu askere polise silah atmak, vatanına ihanet etmek? Hepsini lanetliyorum, terörü de terör örgütlerini de” diye konuştu.

Ailelere de seslenen baba Erbay, ''Çocuklarınıza sahip çıkın, bu tür terör örgütlerinin eline geçmesine engel olun. Böyle bir evlat yetiştirdiğim için çok üzgünüm” dedi.

http://www.ensonhaber.com/oldurulen-kadin-teroristin-babasi-kizim-bir-vatan-haini-2015-12-24.html

yarın öbur gun değil vatan haını daha azılı bı suçlu da olsam dunyanın yanlışını da yapsam babam arkamdan böyle konuşmasın yaa..
belkı de bu sevgısız tutumu yuzunden kızı bu örgute saplanıp kalmıştır.

yarın öbur gun değil vatan haını daha azılı bı suçlu da olsam dunyanın yanlışını da yapsam babam arkamdan böyle konuşmasın yaa..
belkı de bu sevgısız tutumu yuzunden kızı bu örgute saplanıp kalmıştır.

aferim kızıma mı demeliydi... ben bu sözlerde bir hata göremiyorum.

"NEDİR BU HAİNLİK.."
Star gazetesine konuşan baba Erbay, kızının örgütten kopması için çok mücadele verdiğini ama başarılı olamadığını dile getirdi. Manisa'da yaşayan Zöhtü Erbay, “Ben din adamıyım. Almanya'da uzun yıllar imamlık yaptım. Bizim dinimiz hoşgürü dinidir, dinimizde böyle bir şey yok. 5 çocuk yetiştirdim. Vatanına, milletine faydalı olsun diye üniversite okuttum. Yeliz'i de hainlik yapması için büyütmedim, ülkesine bağlı bir evlat olmasını istedim. O hainlik yaptı. Nedir bu askere polise silah atmak, vatanına ihanet etmek? Hepsini lanetliyorum, terörü de terör örgütlerini de” diye konuştu.

Ailelere de seslenen baba Erbay, ''Çocuklarınıza sahip çıkın, bu tür terör örgütlerinin eline geçmesine engel olun. Böyle bir evlat yetiştirdiğim için çok üzgünüm” dedi.

Babasının konuşmasını ben çok samimi buldum gerçekten. Kızı vatan haini bu da doğru.
Üzülemedim maalesef.

aferim kızıma mı demeliydi... ben bu sözlerde bir hata göremiyorum.

"NEDİR BU HAİNLİK.."

ben goruyorum kı aferım kızıma dıye cevap vermesı gerekmıyor. acısını kendı içinde yasayabılır.
sonuçta kaç yasında adam dunya görusu neyı savundugu bellıdır. 6 sene boyunca goruşmemış nıye goruşmuyor madem kızının yanlısının farkında evlat düşkunu hayırlı babanın yapacagı şey mıdır 6 sene kızını görmemek doğru yola çekmemek. konuyu saptırma kadının yanlısı yanlış. teröristın savulunacak bır yanlışı olamaz. en az terörist kadar baba da suçludur benım için. baba olmak zamanı geldiğinde çeyiz yapıp kızını evlendirmek değildir. baba dediğin korur kollar sahıplenır. yanlışı gorduyse ne halı varsa görsun hayırsız evlat allah cezasını versın demez. babalık tutumunu eleştiriyorum doğru da bulmuyorum.

Back