• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öldürücem Kendimi Artık.

sevvalcik

minnakk davşanımmmm
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
4.698
4
356
44
Bursa
17 yaşındayım Ya hiç bir kızla muhabbetim yok konuşurken elim ayaıma dolanıyor heycandan kafam ellerim titriyor biriyle konuşurken karşımdakinin benim salak olduumu düşündüğünü sanıyorum ezik zavallı yım sanki derste parmak kaldıramıorm bişiy soramıorm herkesin bana oyunlar hazırlayıp eğlendiğini alay ettiini arkadamdan salak dediklerini sanıorm içe kapandım asosyalım

Bunu çözemessem intihar edicem abartmıyorum gerçekten..

cinsiyetiniz sanırsam karşı cinstenmi benmi yanlış anladımmm

sanki bende öyle anladım içerde erkekmi var desemmmm yasakkelime

Öldürücem Kendimi Artık.

--------------------------------------------------------------------------------
17 yaşındayım Ya hiç bir kızla muhabbetim yok konuşurken elim ayaıma dolanıyor heycandan kafam ellerim titriyor biriyle konuşurken karşımdakinin benim salak olduumu düşündüğünü sanıyorum ezik zavallı yım sanki derste parmak kaldıramıorm bişiy soramıorm herkesin bana oyunlar hazırlayıp eğlendiğini alay ettiini arkadamdan salak dediklerini sanıorm içe kapandım asosyalım

Bunu çözemessem intihar edicem abartmıyorum gerçekten..

yok yahu ben erkeim kızlardan hoşlanıyorum oha yani:D

canım yazdıklarını tekrar oku ıstersen hiçbir kızla muhabbetım yok konusurken elım ayagıma dolanıyor demıssın o yuzden böyle bi izlenmim bıraktın daha acıklayıcı olursan yardım edebılırız ama suan ıcın hıc bayan gıbı gelmıyorsun ne yalan soylıyımm

psikolojikdeli bir psikolog yada psikiyatr'a gitseniz...

erkeksen ne işin var kadınlar kulubunde allah allahhhh adı üstünde burası bizim mekanımız :enbuyukkk:

Terapi alanı mı sandın ne.Forum cocugum burası.Ustelıkde kadınların takıldıgı bı forum.Haydı bak cıkıs sagdaaaaaaa.

tmm o kadarda kötü davranmayınn kapıyı şaşırmış çocuk çıkarr düzgünce çıkar mısın dersenizkafamçokkarıştı

Back