oldukça merak ettiğim bir konu var

söyledikleriniz için teşekkür ederim :))

ee o zaman da eşin şüphelenmez mi?:26:

kusura bakma da benim sözüme inanmayan adamın cehennemin dibine kadar yolu var. İlk yaptığının tek belirtisi kan değil. Zaten çok kolay olmuyor sen panikliyorsun sıkıyosun kendini. Ve zor giriyor. Nerden gireceğini bile bilmiyosun.

He bir de adam sana bekaretini sorarsa sanane dersin. Ama sohbet ederken illa ki söylersin daha önce kimse olmadığını olsa bile onu zerre kadar ilgilendirmeyeceğini bak bakalım inanıyo mu inanmıyo mu. yoksa .... gitsin

çok çok doğru..
söylediklerinize kesinlikle katılıyorum

Canım öyle güzel açıklamışsın ki.. Uyku tutmadığından forumdaki eski konuları okuyorum.. Merak edip soranlar,kürtaj olanlar,çekinip buraya yazanlar.. Kürtaj olduğundan dolayı hamile kalıp kalmayacağını merak etmiş bi bayan mesela.. Gelen cevaplardan bazıları içler acısı.. Kadın psikolojik sorunlar yaşadığını korktuğunu söylemiş. Bırak hastalığı sağlığı allaha yalvar af dile diyeni olmuş.. Ben zorunda olmadıkça kürtajı desteklemiyorum ama burda bi bayan yardım istemiş ve bu dünyadaki en önemli şeyin sağlık olduğunu düşünüyorum.. Aferim canım iyi yapmışsın densin demiyorum ama bu şekilde bi insanı yargılamak hiç normal değil.. İnsanlığımıza yakışmaz,bize düşmez.. Rabbimle onun arasındadır.. O çocuğu aldırmasa ani bi evlilik yapsa ve o çocuğa sonradan bakamasa boşansa vs. Bunlar daha hoş mu olacaktı? Bi çocuğun hayatı söz konusu. Zevkin uğruna bi cana kıydın yazanı var. Gerçekten bazen öyle cahil olabiliyor ki bu millet. Sonuç konuda hesapta kapatılmış. Eminimki yazılanlar ona cidden dokunmuştur. Mesela burdaki kardeşimiz merak etmiş. Anlatıcaz tabikide. Ailesine soramadığı şeyler. İnsanın başına meraktan gelir demişler. Merakını gidermezsek deneyebilir. Önünde uzun yıllar var. Dediğin gibi üniversiteye gelmiş bilmeyenler var. Üniversite öğrencisiyim 2. üniversitemi okuyorum. Ve bir arkadaşım sürtünme yoluyla kızlık zarının bozulduğunu zannedip sonrasında nasılsa bozuldu diyip ilişkiye girdiğini anlattı. Ve her ilişkisinde (3 yıldır aynı adamla birlikte,nişanlılar) korunma yolu olarak ertesi gün hapı kullanıyormuş. Artık adet olmadığını olduğunda kahverengi bi akıntının durmadığını söyledi. Ertesi gün hapı bilirsin ki çok zorda kalındığında kullanılacak birşeydir. Senede 4 kezden fazlasını doktorlar önermiyor. Ayda 3 kez beraber olduklarını düşünürsek bu kız ileride nasıl hamile kalacak,yumurtalıkları kim bilir ne halde? Vaktinde öğreteni olsaydı belki bozulduğu yanlışına düşmezdi ve hala bekaretini koruyor olurdu. 17 yaşında ki bir genç kız küçük değildir. Git dersini çalış denecek yaşta hiç değildir. Bu tarzda yaklaşan çoğu insanlar bu kardeşimizin yaşında evlenmiş bebek bekliyordur. 2014teyiz ve ortaokul yaşlarında ki öğrencilere cinsellik eğitimi veriliyor. Gerikafalılık demiyorum,küçük yaşta cinsel ilişkiyi tasvip etmiyorum. Ama cahil bir toplum olmamalıyız. Cinselliği ayıp birşey gibi göstermemeliyiz. Merak edip burda gizlice değil annesine de sorabilecek kadar normal bir konu olmalı. Cinsellik zamanında güzeldir. Evlenince eşinle yaşayacağın bişey olmalıdır. Ayıp değildir. Korkulacak birşey değildir. Rabbimin eşinle helal kıldığı bir olaydır. Burda kızımız sevgilimle yaşıycam nasıl yaklaşıcam dememiş. Eşini sormuş. Lütfen artık önyargılarımızdan ve insanları kayırmaktan,yadırgamaktan,yargılamaktan vazgeçelim. Rabbimin soracağı hesabı tanımadığınız burada resmini bile görmediğiniz kişilere biz soramayız.

Bu arada canım bebeğine ve sana sağlıklı huzurlu günler. Duacınızım. Allah yardımcın olsun.

Nerden girceğini mi :0 bunu bilmeden mi evlendiniz ?

benim asıl merak ettiğim ilişki bittikten sonra çarşaf temiz olmuyor sonuçta kişiler utanmıyo mu yada ne biliyim napıyolar

Canimmm bence çok merak etme oliruna birak ben yeni evliyim kimse böyle yap boyle davran demedi .. Vakti zamanki gelince yasarsin zaten.. Ama şöyle soyliyeyim o carsaftaki leke utandirmak yerine insani gururlandiriyor .

Canimmm bence çok merak etme oliruna birak ben yeni evliyim kimse böyle yap boyle davran demedi .. Vakti zamanki gelince yasarsin zaten.. Ama şöyle soyliyeyim o carsaftaki leke utandirmak yerine insani gururlandiriyor .

17 yaşında bi kızın hala bilmiyor oluşu garip bence.

Merak et, araştır, cinselliği öğren biraz. Braz geç kalmışsın ama yine de öğren. Cinselliği sadece erkekler yaşamaz, tüm görevler onlara düşmez. O gün gelince put gibi yatmayın

Emin ol kimse put gibi yatmiyodur... Ve emin ol senden benden daha çok şey biliyordur :))

Nerden girceğini mi :0 bunu bilmeden mi evlendiniz ?

Offf hayir tabi ki. Ama insan tereddut ediyor. Ordan girmez ki gibi.. ki 6 ay vaji tedavisi gordum :) oraya mi takildiniz yani..

Evlendigimde vajinismusu yeneli 3 yil olmustu ayrica cinsellik bekaret bnm icin hic takinti olmadi..

Vajinin sebebi de her seyden igrenen bir insan olmamdi.eger o gune kadar parmagini sokup denemediysen zaten vajinanin fizyolojik yapisini bilemiyosun.

Son düzenleme:

Ben ilk cinsel ilişkini evlendiğinde yaşadığını düşündüğüm için öyle söyledim.
İnsan belirli bir yaştan sonra vücudunun her noktasını tanımalı, bunun için illa mastürbasyon yapmak gerekmiyor. Vajinusmus olmanın sebebi de belki buydu.
Kadınlar cinsel dürtülerine cevap vermiyor bazen. Cevap verseler vücutlarını tanıyacaklar.

Bazi insanlar kendilerini kimse tanimadigi, gormedigi icin o kadar rahat elestiriyor ki. Edep yahu edep.
Konu sahibi kisi ablalarina gayet duzgun bir bicimde sormus. Ne var normalce cevaplayiverin. (Sozum meclisten disari)
Bu tip seylerin en temeli icgudusel olarak ogreniliyor. Mesela benim bildiklerimi suan bana kimse anlatmadi. Yani aslinda herkes ilk basta boyle ogreniyor.
Es iyi ve anlayisliysa telasa gerek kalmaz.
Allah herkese hayirli bir es nasip etsin.
AMIN.

Şöyle ya da böyle olacak diye plan yapılamaz bence. Çok özel olacak o gece biz sekiz yılımızı geçirdik birlikte, birlikte büyüdük ama o gece mutlaka çekincemiz olacaktır. Yani aslında utanma da değil bu herhangi bir tanım yapılabileceğini sanmıyorum. Yaşamadan bile düşündüğümde o hisse kapılıyorum :) Oturup da çarşaf marşaf düşünecek hal olmaz herhalde

21 yaşımda evlendim, utanmadım korkmadım ama 8 ay vajinismus yaşadım. beynim sıkıyormuşum ben. ama bende bi aile var 21 yıl rahibe halt etmiş bizim yanımızda öyle yetiştik.
sen hele bi evlen, jeller falan var. öğreniyor insan yaşadıkça. hem öyle kan falan herkeste olacak diye kural yok. bende hiç olmadı. olsada nevresime bulaşmaz. yatak koruyucular, ilk gece bezleri falan oluyor. adetin son günü gibi.
hem biçarşaf değilmi çöpe atarsın olur biter.
takma kafana :)

Bence sen bosver bu sorulari. Ne kadar cok hayal o kadar cok hayal kirikligi. Akisina birak :). Her sey olacagina varir. Ama su cok onemli. Yillar once komsumun kizi vardi benden yasca buyuk. O siralar ben de senin yaslarindaydim. Dedigi beni cok etkilemisti. Ve hep aklimdaydi ve sirf bu yuzden hic bir hataya dusmedim diyebilirim. Demistiki her seyin ilki en ozeldir. En akilda kalicidir. En kiymetlidir. O yuzden o ilkleri yasayacagin kisi sadece ve sadece esin olsun. Cunku sen ona ne kadar temiz gidersen Allahta sana onu o kadar temiz nasip eder. Sen de aklindan cikarma derim. Fazla merak iyi degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…