Olduğunuz yerde kıyama kalkın!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Ankara katliamında oklar IŞİD’i gösterirken, terör örgütündeki Türkler ilk kez toplu olarak video çekip, internette yayımladı.
Sitene Ekle

Gazetevatan

Ankara’da cumartesi günü meydana gelen terör saldırısında 97 kişi hayatını kaybetti. Eylemde iki canlı bombanın kullanılması ise IŞİD’i eylemin bir numaralısı zanlısı haline getirdi. IŞİD’in eylemi üstlenip üstlenmeye tartışılırken dün sosyal medyada IŞİD ile ilgili farklı bir video paylaşıldı. İlk defa IŞİD’e katılan Türkler toplu olarak görüntü verdi.

Silahlar Amerikan
Terör örgütüne yakın internet sitelerinde de paylaşılan ve 3 farklı formattaki videolarda bazı konular dikkat çekti. 8 dakika 45 saniye süren videoda iki kişi konuşurken diğer Türkler ise onu dinledi. Yüksek kalitede çekilen videoda IŞİD’li Türklerin sahip olduğu silahlar dikkat çekti. Ellerinde Amerikan yapımı M-16 piyade tüfeği taşıyan Türklerin neredeyse hepsinde telsiz bulunuyor. Kendilerini “İslam Devleti’nin Cezire vilayeti Türk mücahitleri” olarak tanımlayan grup 14 kişiden oluşurken aralarında özellikle küçük yaştaki iki kişi ise videoda ön plana çıktı. Videoda sık sık yapılan askeri talimler de gösterildi.

İŞTE O TERÖRİSTLER

‘Türkiye şurası’
8 dakika 45 saniyelik videonun hedef kitlesi ise Türkler. Yayımlanan görüntülerde iki farklı kişi Türkçe konuşurken Arapça alt yazının geçmesi de videonun profesyonelce hazırlandığının kanıtı oldu. Videoda konuşanlar, Türkleri cihada ve IŞİD’e katılmaya davet etti. IŞİD’in kontrolü altındaki Cezire ve Rakka bölgesinde çekildiği iddia edilen videolarda bir Türk ‘emir’in örgütün ‘Türkiye şurası’ adlı üst düzey Türk isimlere verdiği vaazlar yer alıyor. Video mesajında militanlar Türk hükümetini ‘tağut’ (Allahın hükmünü tanımayan) olarak ilan ediyor. Amerikan silahları taşıyan bir IŞİD’li Türk, ‘Her neredeyseniz gelin bize katılın. Bunu yapamayacak durumdaysanız da bulunduğunuz ülkelerde kıyama (ayağa) kalkın’ diyor.
http://www.milliyet.com.tr/oldugunuz-yerde-kiyama-kalkin--gundem-2131042/

“İslam Devleti’nin Cezire vilayeti Türk mücahitleri”
Sınır tanımaz Rab tanımaz mahlukatlar. Mücahid kim siz kimsiniz. Vahşiler! İslam devletinş ağzınıza pelesenk ettiniz her küfrü islam adına yapıyoruz dediniz. Allah sizi kahretsin perişan etsin!

Şeytan suratlı bunların hepsi görünce ürperiyorum resmen

Amerikan silahları taşıyan bir IŞİD’li Türk

esas olay budur.
Amerikalıya israilliye para kazandır sen ancak.
müslüman öldür esas düşman dediğin israille can ciğer ol.
sen dinden de anlamıyorsun.Allah'ın sana ne dediğini de anlamamışsın.Silahlarla müslüman öldüren bir katilsin.

Nursuzlar!

şaşıranları şuraya alayaım:

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1104681-omerlide-isidin-bayram-namazi

19 Temmuz 2015 Pazar, 0923Güncelleme: 0945
Ömerli'de yayınlanan bir videoda, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu bin kişilik bir grubun, İstanbul’da kıldığı bayram namazının görüntüleri yer aldı

HABERTÜRK HABER MERKEZİ

Gruptakilerin terör örgütü IŞİD sempatizanı olduğu iddia edildi. Ömerli Barajı yakınlarındaki bir piknik alanında çekilen video, “T.C. rejiminin başındakilere bir uyarı” başlığıyla IŞİD’e yakın bir internet sitesinde ve sosyal medya bloglarında paylaşıldı. Namazı, daha önce El Kaide ve IŞİD operasyonlarında 3 kez tutuklanan Halis Bayuncuk kıldırdı. “Ebu Hanzala” lakabını kullanan Bayuncuk kendisine “İslam Davetçisi” diyor.

"BOMBALARIMIZ YOK"

Namaz sonrası piknik alanında toplananlara bir konuşma yapan Bayuncuk, Türkiye’deki IŞİD ve El Kaide operasyonlarına işaret ederek “paralel yapı”nın 10 sene boyunca kendilerine zulmettiğini belirtti. Bayuncuk, 15 dakikalık konuşmasında, “Bizim omzumuza basıp yükselenler şimdi hapiste ağlıyorlar” dedi. Aynı dosyaları hükümetin yeniden gündeme getirerek “aynı yanlış”a düştüğünü öne süren ve “Aklınızı başınıza alın” diyen Bayuncuk, “Sizi kendisiyle korkutacağımız silahlarımız, bombalarımız, eylem planlarımız yok. Ama sizi kendisiyle korkutacağımız Allah var” ifadesini kullandı.

"PUTPEREST SİSTEM"

Türkiye Cumhuriyeti’ni putperest bir sistem olarak tanımlayan Bayuncuk, “Siz ‘Çocukları laik, demokrat ve Anayasa’ya bağlı eğitiyoruz’ diyorsunuz. Biz ise bunu küfür görüyoruz, putperestlik görüyoruz ve bundan dolayı da çocuklarımızı sizin okullarınıza göndermiyoruz” diye konuştu. “İman edenler Allah yolunda savaşır, kâfirler ise tağutlar (Allah’a isyan eden) için savaşır. Size ‘Tağut’ dedikten sonra gelip size askerlik yapacak değiliz” diyerek askere gitmediklerini anlatan Bayuncuk, “Oy kullanmıyoruz. Çünkü yaratan kimse, hükmetme hakkı ona aittir. Sizler yaratıcıyla hükmetme konusunda çekişen zavallılarsınız” dedi.

GEÇEN YILKİ VİDEO

2014 Ramazan Bayramı’nda yine Ömerli Barajı yakınlarında toplu olarak kılınan bayram namazının videosu geçen aylarda internette yer almış ve büyük tepki toplamıştı. Namaz sonrası konuşan kişi, “Allah’ım cihat eden ve sabreden mücahitlere yardım et, onları zafere ulaştır. Onları koru ve atışlarını isabet ettir” ifadesini kullanmıştı.

yorumsuz veriyorum, bu haberi.
yorum yapmak istemiyorum.

ışid neden hala üstlenmedi onuda merak ediyorum, normalde iyi halt yemiş gibi hemen üstlenirlerdi

ışid neden hala üstlenmedi onuda merak ediyorum, normalde iyi halt yemiş gibi hemen üstlenirlerdi
çünkü İŞID saldırıyı üstlenirse doğrudan Türkiye'ye savaş açmış olur.
İŞID'ın eylem şekline baktığında sivil katliamları çoğunlukla üstlenmez, üstlendiği katliamlar, Şii'lere, PYD kamplarına ya da Ezidi köylerine yaptığı saldırılardır.
yani "kafir"lere yaptığı saldırılardır.
kabul edersin ki, Türkiye çok daha farklı noktada.

IŞİD işini biliyor, insanları din üzerinden, ALLAH üzerinden kandırıyor
Niye hep müslüman ülkelere saldırıyor, onların görüşüne göre İslamı tam olarak yaşamayan(!) ülkeler ALLAH sız ya madem, hadi gitsin bir Avrupa ülkesine saldırsın, mesela İsraile niye saldırmıyor, işte asıl cihad budur, ama yapar mı, yapmaz, dötleri yemez çünki. Böyle Türkte, sözde müslüman da olmaz olsun.

bu sefil yaratıklar yüzünden pekçok muhafazakar kesim ışid çi diye yafta yiyor.

şuruçu üstlenmedi mi yanlış mı hatırlıyorum acaba

şuruçu üstlenmedi mi yanlış mı hatırlıyorum acaba
http://www.dengehaber.com/suruc-katliamini-isid-ustlendi-31065h.htm

Dün Suruç'ta gerçekleşen patlama sırasında eş zamanlı olarak Kobani'de gerçekleşen patlamayı IŞİD üstlendi.
Dün Suriye'nin Kobani kentinin sınıra yakın bölümünde patlama meydana gelmişti. Bu saldırı, 32 kişinin öldüğü Şanlıurfa'nın Suruç kentindeki patlamanın olduğu sırada yaşandı.

Terör örgütü IŞİD'in resmi haber ajansı 'Amak' tarafından yapılan açıklamada, dün gündüz vakti Kobani'de PYD güçlerine intihar saldırısı gerçekleştirdiklerini ve birçok PYD militanını öldürdüklerini açıkladı. Ajans, aynı dakikalarda gerçekleşen Suruç saldırısıyla ilgili de bir açıklama yapmadı.

IŞİD'in Facebook aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;
'Kobani'de PKK güçlerine karşı istişhad saldırısı gerçekleştirilmiştir. Kobani merkezinde yapılan saldırıda birçok kişi öldürülmüştür'

Suruç'ta 32 kişinin öldüğü bombalı saldırının IŞİD tarafından gerçekleştirildiği ihtimali ağır basıyordu. Ancak IŞİD'den bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmiş değil.

anladım canım benim aklımda öyle kalmış, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…