Gebeliğe Hazırlık Oldu inşallah

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarjli dis fircasi

🌱
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
731
795
103
43DE468A-8CE5-474E-BE3D-FC2209557703.jpeg
Kızlar ağır idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Mutlaka antibiyotik kullanmam gerekti. Aslında bu ay test yapmayacaktım. Ama doktorum mutlaka yapmamı söyledi. Önce gidip bir sağlık kabininde kan verdim. Evde beklerken dedim bir de kaset test yapayım ve aman allahım ne göreyim. Ben ve eşim şok.
Sonra sağlık kabininden aradılar testiniz pozitif dedi. Ben yine şok. Tabi koşa koşa hastaneye şu an sonuç bekliyorum değer öğreneceğim. Reglime iki gün var.
Bir yıl bekledikten sonra inşallah yavruma kavuşuyorum. Allah bekleyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Tebrik ederim, hayırlı olsun. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Belirti de mi yoktu hiç ?

Teşekkür ederim canım. Sanırım vardı. Ama ben bir yıl boyunca her ay belirti yaşadığım için bu ay ne farkettiysem değildir dedim. Ama bir de totem yapmıştım kendimce ne zaman aklıma gelse hayır değildir diyecektim ve asla test yapmayacaktım.

Bel ağrım vardı bol miktarda akıntı rengim de değişkendi bazen sulu beyaz bazen de sarı ve yoğundu bazı günler ise kupkuru. Şu an varsa da başka hatırlamıyorum.

Teşekkür ederim canım. Sanırım vardı. Ama ben bir yıl boyunca her ay belirti yaşadığım için bu ay ne farkettiysem değildir dedim. Ama bir de totem yapmıştım kendimce ne zaman aklıma gelse hayır değildir diyecektim ve asla test yapmayacaktım.

Bel ağrım vardı bol miktarda akıntı rengim de değişkendi bazen sulu beyaz bazen de sarı ve yoğundu bazı günler ise kupkuru. Şu an varsa da başka hatırlamıyorum.
Hayırlı olsunnn
Sonucunu bizimlede paylaş
Bende bir buçuk yıldır oldu inşallah demek içinnnnn belki bizede nasip olur bu ay

Aayy tebrik ederimm ..:anneadayı: :nazar:hep böyle hic beklemedigin olmaz dedigin zaman da oluyor zatenn cogu kisiye onu gördüümm.... Ben de bu ay Cift cizgi gördüm ama hic takmadigim bi ay sac boyattim fln . insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olur canim. Sat neydi senin? benim 10 Augustos :KK200::KK54:

Aayy tebrik ederimm ..:anneadayı: :nazar:hep böyle hic beklemedigin olmaz dedigin zaman da oluyor zatenn cogu kisiye onu gördüümm.... Ben de bu ay Cift cizgi gördüm ama hic takmadigim bi ay sac boyattim fln . insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olur canim. Sat neydi senin? benim 10 Augustos :KK200::KK54:
Canım benim de 19 ağustos. Ya evet bu ay bat a bile bakmadım bilmek istemiyorum diye. :halay:

Eki Görüntüle 2188229 Kızlar ağır idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Mutlaka antibiyotik kullanmam gerekti. Aslında bu ay test yapmayacaktım. Ama doktorum mutlaka yapmamı söyledi. Önce gidip bir sağlık kabininde kan verdim. Evde beklerken dedim bir de kaset test yapayım ve aman allahım ne göreyim. Ben ve eşim şok.
Sonra sağlık kabininden aradılar testiniz pozitif dedi. Ben yine şok. Tabi koşa koşa hastaneye şu an sonuç bekliyorum değer öğreneceğim. Reglime iki gün var.
Bir yıl bekledikten sonra inşallah yavruma kavuşuyorum. Allah bekleyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hyrlı olsun inş sağsalim kucağınıza alın bebeğinizi

Back