• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OldBoy / Güney Kore - Bir Başyapıt!

izleyince memnuniyetle yorum yazarımkaydirigubbakcemile5
bu arada my sassy girl ü ben de izledim.kore yapımı olanı:1rolleyes:
hoş bi filmdi,insanı sıkmayan,yer yer gülümseten ve hayat üzerine düşündüren bi filmdi..ama yine de beni çok çok etkilediğini söyleyemicem (tabi bunda gecenin bi saati uyuklayarak izlemiş olmamın da etkisi olabilirkaydirigubbakcemile3)

evet.. bu film bana da önemli bir şey ifade etmemişti..

Henüz izlemedim ben de, açıkçası OldBoy'u bu kadar beğendikten sonra hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum sırnaşık şey Ya da onlara da bayılıp hikayenin bitmesine hayıflanacağım gerçeğinden.. Star Wars serisi sona erdiğinde bitap düşmüştüm resmen :utangac:

Kim Ki-Duk'un ise Dream (Bi-Mong) adlı filmini izlemiştim. Yorumları sonraya saklamakla beraber iletişim konusunda bir nokta var ki, bilerek mi yapılmış, yoksa yapılmak zorunda mı kalınmış çözemedim. Spoiler olmasın sana, daha sonra konuşuruz. Bakalım farkedecek misin?

Burada tavsiye edilen filmi aylardır arıyorum.. Korsan piyasada yok.. Internette olmadığı cevabını aldım farklı kişilerden..

Ve yaşasın CNBC-e :lepi:

İlgilenenler için :

Kim Ki-Duk dan Bi-Mong (Dream) 7 Ağustos gecesi saat 22:00 de kaydirigubbakcemile4

Burada tavsiye edilen filmi aylardır arıyorum.. Korsan piyasada yok.. Internette olmadığı cevabını aldım farklı kişilerden..

Ve yaşasın CNBC-e :lepi:

İlgilenenler için :

Kim Ki-Duk dan Bi-Mong (Dream) 7 Ağustos gecesi saat 22:00 de kaydirigubbakcemile4
internette rahatlıkla online ve ya indirerek izleyeceğiniz siteler var aslında:))

bu filmi izlemedim izlemeyi düşünmüyorum
daha önce arşivimi karıştırırken indirip fakat izlemediğimi farketmiştim bir kaç arkadaşımdan nasıl bir film olduğunu sordum bu konu da ciddi anlamda bilgisi olan bazı arkadaşlarım beni uyardılar ben de şahsen o cesareti hala kendimde bulamadım:))

Son düzenleme:
filmi gerçekmiş gibi değil de, film olarak izleyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Onun dışında gerçekte de böyle iğrenç ötesi ilişkiler yaşayanlar var maalesef. Filmi bende çok beğendim. Sahneler, çekimler, oyuncular vs. çok iyiydi. Heleki tek plan çekimiyle bir dövüş sahnesi var ki hayran kaldım.

1 hafta etkisinden kurtulamadım zamanında, böyle bir film olsun beni sarssın sarssın başım dönsün midem bulansın diyorsan tam sana göre.

aklıma da ahtapotu canlı canlı yiyen oyuncuya acımadınız mı diye soran muhabire, yönetmenin 'ben asıl ahtapota acıdım' cevabı geldi, aynen o ahtapot izleyici bizi çiğ çiğ yediler!

Son düzenleme:
Back