- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
yok tabikide ama orada hassas oluyor anne evinden uzak,özgür değil,tamamen emir altında.. Alttan almadım bugün kendimi geri çektim ve bundan sonrada öyle olucak...
bişeyler yazarım ama konu uzar neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok tabikide ama orada hassas oluyor anne evinden uzak,özgür değil,tamamen emir altında.. Alttan almadım bugün kendimi geri çektim ve bundan sonrada öyle olucak...
İnanır mısınız bunu bende çok saçma buluyorum ne olduda nasıl böyle gelişti bu olay şaşkınım.. Evlenme durumu yok daha ama ciddi düşünüyorduk askere gitmeden ailesiyle tanışmıştım çünkü.. Güveniyordum ama facebook dışında bir olay bu 2-3 küçük soru sordum ama o abarttı,üstüme çıkmaya çalıştı.. 18,20Ya bu nasil bir ergen iliski? Nickinizin altindaki tarihlere bakarsam, sanirim bide evlenme durumu var. Ya hayir, hayatini paylascagini kisiyi, facebookun olmasina güvenmiyorsan, hayatini onun ile paylasmana nasil güvenirsin?
Merak ettim, yaslariniz kaç?
Pekibişeyler yazarım ama konu uzar neyse
Öyle bir problemim olsaydı facebooklarımızı ilk kapatmadan önce ayrılırdık .. İçime doğdu ve googlede ismini arattım oda diyordu arkadaşlarla resim çekindim flan diye ..Açık mı kapalı mı diye bakmadım yan.Sizde guvensizlik ve kontrol etme sorunu var bence. Niye durup dururken facookta isim aratiyosunuz?Madem kapali facebook sayfasini:/ ikinciside niye ikinide kapatiyosunuz?ayrica sen actiysan bende acarim muhabbeti cocuklar gibi.
Sunu unutmayin facebook kullanmanizdan bile problem cikiyorsa,iliskiyi gozden gecirin.Yapacak olan her yerde yapar.Birileriyle sadece yazismaz.
İnanır mısınız bunu bende çok saçma buluyorum ne olduda nasıl böyle gelişti bu olay şaşkınım.. Evlenme durumu yok daha ama ciddi düşünüyorduk askere gitmeden ailesiyle tanışmıştım çünkü.. Güveniyordum ama facebook dışında bir olay bu 2-3 küçük soru sordum ama o abarttı,üstüme çıkmaya çalıştı.. 18,20
Biz bu zamana kadar birbirimize güvendik,2-3 soruyu sordum bi bunlardanmı benim güvenmemiş olduğumumu sanıyor ne saçma ama.. Şuan konuşmuyoruz,ayrıldık çünkü.Iyide sana 2,3 soru olmus olabilir, onun için ona güvenmedigin mesaji vermis oldun. En iyisi tekrar bu konuyu konustugunuzda, herkesin feysi açik olacagina karar verin, ve bu konuda birbirinize karismayin. Birbirinize güvenmeyi ögrenmeniz lazim. Ki herseyi birbirinize anlatmakta zorunda degilsiniz bu arada.
AdAm_OLaCaK_KIZ bende halen kizlik soyadimi (çok igreç bir tabir aslinda) kullaniyorum. Bakiyorum millet daha yeni nisan yada nikah oldu, dügün olmadi ve hemen müstakbel eslerinin soyadlarini almislar. Cok komik buluyorum o durumu. "Cok mu zorda babanin soyadini tasimak"?" diye düsünüyorum kendi kendime.
Ha bide bunun üstü, ortak facebook kullanmak. Sanki facebook sayfasi açmak para ile oluyormus gibi. Evli degil, yapisik ikizler gibi davraniyorlar
takılmak için açmıştı ben baktım mesajlarına hepside erkekti.. Ayrıldık şifresini değiştirmiş mi değiştirmemiş mi diye baktım hemen değiştirmiş nedir bu yaa..Face neden acmis durduk yere?
Ben senin yerinde olsam her aklima geldiginde facene girip son yazismalri takip ederdim.
Ben eski sevglimi bi kizla konusup silerken yakaldim. O dk sildi ve ondan snra cikis yapti ben bisy gormuyum diye.
Tabi haberi yoktu benim burdan tum yazismalari salise olarak takip ettigimden.
ayrıldık bilesaçma bir şekilde uzamış gerçekten. bu konuyu acmayın bir süre..
Ne güzel o istesede kendi facesini açamaz.. eğer ilerleyen zamanlarda barışma gibi durum olursa ilk şartım facebook.. çünkü o saçmaladı abarttı bir daha bunu yaşamak istemiyorum .Bence bu facebook iliskinin içine ediyor. Gerçekten. 1 kere sevgilime şifremi verdim olay çıktı. 1 kere onun facebook mesajlarini okudum 2 hafta küs kaldik. Böyle iste.
Neyseki ailesel mahkemelik bi mevzusu yuzunden benimkinin facebook hesabini emniyet aldı sonra kapattı şuan ne oldu bilmiyoruz 1 yili geckindir kapali, kafam rahat teşekkürlerimi sunuyorum polis abilere
Barışırsiniz o kesin. Ve şart koyun saçma sapan bisey facebook kimse de kulanmiyor zaten artik. Ama fake hesaplarda takimaya yonlendirir mi bu onu?Ne güzel o istesede kendi facesini açamaz.. eğer ilerleyen zamanlarda barışma gibi durum olursa ilk şartım facebook.. çünkü o saçmaladı abarttı bir daha bunu yaşamak istemiyorum .
barışacağımızı nereden kesinleştirdiniz . ? Kesinlikle şart koyucam bir daha beni kırmaya cesaret edemesin çünkü.. Öyle birşey yapacağını sanmıyorum fake hesabı çünkü çok saçma bulurdu oBarışırsiniz o kesin. Ve şart koyun saçma sapan bisey facebook kimse de kulanmiyor zaten artik. Ama fake hesaplarda takimaya yonlendirir mi bu onu?
Fake hesap konusunda cok güvenmeyin yine de.barışacağımızı nereden kesinleştirdiniz . ? Kesinlikle şart koyucam bir daha beni kırmaya cesaret edemesin çünkü.. Öyle birşey yapacağını sanmıyorum fake hesabı çünkü çok saçma bulurdu o
Hiç mantıklı değil hem de hiiç.. Ben kendimi geri çektim zamana bıraktım.. Ne sesimi ne de beni görücek farkına varsında bir pişman olsun bakalım .Fake hesap konusunda cok güvenmeyin yine de.
Barışacağinizi da hissediyorum genelde öyle olur. Yani 2 yıllık ilişki ve böyle bir kavga sizce mantıklı mi? Ustune bir de askerde suan.
Sizden ozur dilemesini bekleyin