Olayların bu şekilde geliştiğine inanamıyorum.

Hayirlisi olsun ne deyim sen daha iyi bilirsin sonucta biz tanimiyoruz o kisiyi.. bosver uzulme ileri zamanlarda bile dersinki bosuna uzulmusum herseyde vardir bir hayir..
Aynen öyle hayırlısı,çok ilginç ki şuan çok hissizim ne mutluyum,ne de ağlıyorum duygularım işlevini kaybetti resmen .

Biz onuda yaprij ortak actik oda olmadi illa bi huzur bozan cikiyo cnm hakkinizfa hayirlisi olsn bi sure ses cikarma bakalm smdi askerde diye kmseyle iletisim yok diye acmistir kendisi pisman olup dile getrince kapatrsiniz inslalah
Kendimi geri çektim zaten, bir yokluğumu görsün her akşam istediği gibi arayamayınca,merakı ağır basacağını düşünüyorum umarım farkına varır.. İnşallah hayırlısıyla atlatırırz bunu..

Çocuk gibi davranmış hiç ilgilenme burnu sürtsün :KK53: ben kullanmıyorum ama yazık ya ilişkilerde hep suç facebook a kalıyor :-)

Arkadaşlar bir ben mi tek manyakça düşünüyorum bilmiyorum ama ben facebooku çok yararlı buluyorum.
Benim faceimde de herkese açık şekilde evli olduğum ve eşimle fotoğrafım var eşiminkinde de aynı durum.
Yani oldu da eşimi biri arattı ya da beni herkes görüyor, bunun üstünde evli olduğunu bilip hala yazan olursa o onun basitliği olur kanımca. Bu yüzden ben ne zaman facebooku kapar o zaman kuşkulanırım :rolleyes:

Çocuk gibi davranmış hiç ilgilenme burnu sürtsün :KK53: ben kullanmıyorum ama yazık ya ilişkilerde hep suç facebook a kalıyor :-)
sürtecem ben onun burnunu çok fena hemde bi pişman olup gelsin de beyefendi .. Çok saçma birşeyden kavga çıkarmayı nasıl başardı hala aklım almıyor..

Askerde yeterince sıkılıyorlar zaten bide siz baskı yapınca doğal böyle davranması bu süreçte çok fazla üstüne gitmemeye çalışın erkekler askerde resmen başka birine dönüşüyor.

Askerde yeterince sıkılıyorlar zaten bide siz baskı yapınca doğal böyle davranması bu süreçte çok fazla üstüne gitmemeye çalışın erkekler askerde resmen başka birine dönüşüyor.
Bambaşka birine dönüştü o kadar iğrenç davrandı ki bana bugün... Ben aslında çok baskı yapmadım bi haltlar çevirdiği için bende karıştırdıkça buda üstüme çıkmaya çalıştı ve böyle oldu :KK43:

Arkadaşlar bir ben mi tek manyakça düşünüyorum bilmiyorum ama ben facebooku çok yararlı buluyorum.
Benim faceimde de herkese açık şekilde evli olduğum ve eşimle fotoğrafım var eşiminkinde de aynı durum.
Yani oldu da eşimi biri arattı ya da beni herkes görüyor, bunun üstünde evli olduğunu bilip hala yazan olursa o onun basitliği olur kanımca. Bu yüzden ben ne zaman facebooku kapar o zaman kuşkulanırım :rolleyes:
Haha :) vallabizimde var facebook hesaplarimiz, hic kapatalim demedim, şifreleri biliriz ama girip bakmadikta. Yani guvenmek bu kadar basit birşey olmamalı.

Yaşlar kaç acaba, 16 falan mı face açarken falan hesap mı veriliyo ya da başka kişisel şeylerde

Oldu zaten umursamaz,rahat biri ..
Sanki beni tanımıyormuş gibi demez mi birde, 2 yıl benim için birşey ifade etmiyor,sana olan saygımı yitirdim deyince kendimi geri çekerek soğuk davrandım.
Beni ankesörlüden arıyor mesajda atamaz zaten dedim ona bir daha beni arama diye .
Pişman olup dönerse kolay affetmeyeceğim bana güvenmeyecektin dedi ya inanamıyorum ,kendimi oynatılmış gibi hissediyorum

şu laflardan sonra affet bide oldu

Yaşlar kaç acaba, 16 falan mı face açarken falan hesap mı veriliyo ya da başka kişisel şeylerde
18,20 o faceyi ilk kapatırken bir daha açmamak üzere demişti ve bugün açtığını görünce hayliyle şaşırdım ama abartmamıştım.. Aslında hesap sormam,sıkıştırmam onu ,sonuçta oda neyin yanlış ,doğru olduğunu bilebilecek biri derdim..

şu laflardan sonra affet bide oldu
İnanın olaylar çok taze olduğu için sağlıklı düşünemiyorum ona çok alıştığın için ne yapacağımıda bilmiyorum saçma bir psikoloji içersinde bunun etkisinden kurtulduğunda ama asla kolay olmıycak bu .. bilmiyorum :KK43:

yahu askerlik psikolojisi olupta noluyo haftasonu çarşı izni var ortada savaş falan yok nedir yani, eğitim vs sıkıntı ise erkek adam o kadarda sıkıntı çeksin

kadınlar olarak şu işlerden bi vazgeçelim, askerlik psikolojisi, erkekler çocuk gibi, erkekler bizim gibi değiller, sinirden söyledi kıskançlıktan yaptı ...nolur kadınlar kendinize bi gelin

Biz Batman'dayız eşim polis her an çarşıda pazarda kafasına sıkılan asker ya da polislerden olabilir,bi telefon ağrıya görev bi telefon vana görev hiçte böyle triplere girmiyo, alttan alma niye alıyorsun kakasında boncuk mu buldun

biz bi kaç ay önce bir daha açmamak üzere faceleri kapatmıştık açması sinirimi bozdu ve tutarsız davranışları dahada sinirlendirdi beni

Ya bu nasil bir ergen iliski? Nickinizin altindaki tarihlere bakarsam, sanirim bide evlenme durumu var. Ya hayir, hayatini paylascagini kisiyi, facebookun olmasina güvenmiyorsan, hayatini onun ile paylasmana nasil güvenirsin?

Merak ettim, yaslariniz kaç?

Kız ağlıyor diye kamerayı kapatmak, çok kaba davranış.
Askerlik huyunu mu değiştirmiş yoksa hep böyle mi?

Biz Batman'dayız eşim polis her an çarşıda pazarda kafasına sıkılan asker ya da polislerden olabilir,bi telefon ağrıya görev bi telefon vana görev hiçte böyle triplere girmiyo, alttan alma niye alıyorsun kakasında boncuk mu buldun
yok tabikide ama orada hassas oluyor anne evinden uzak,özgür değil,tamamen emir altında.. Alttan almadım bugün kendimi geri çektim ve bundan sonrada öyle olucak...

Kız ağlıyor diye kamerayı kapatmak, çok kaba davranış.
Askerlik huyunu mu değiştirmiş yoksa hep böyle mi?
bugüne kadar güzeldi aramız yani bugün gibi o kadar ağır laflar etmedi bana, huyunun değiştiğini düşünüyorum ,hep böyle olsaydı kesinlikle bırakırdım ama işte diyorum ya askere gitti ilk günler bana çok bağlanmıştı ne olduysa bugün oldu o laflar..

X