Olayları büyüten bünyeler

Mirimori

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
70
21
8
32
Herkese Merabalar , aranızda yeniyim. Bir süredir stalker olarak yazılanları okuyordum sonra kayıt olmaya karar verdim.

Aslında hayatımı yoluna koyma konusunda adımlar atıyorum ama çok stresli bir dönemden çıktım ciddi sınavlar vs derken kendime gelemedim bir de üstüne kilo aldım. O kiloları da veremedim.

Hiç gelmediğim çook çok uzak bir yere atandım. Tek bir banka dışında bankamatik bile yok öylesine ücra bir yer. Burda geçiciyim aslında ama en az 2 ay daha buradayım. Yani aslında hayatım kötü değil ama gelgelelim ben çok karamsarım. Belki hormonal bilmiyorum. Ama insanların acımasızlığı bu dünyanın tüm kötülükleri beni çok yoruyor. (Şahit olduğum veya izlediğim videolar bile beni etkiliyor)

Böyle karamsar dönemlerden çıkıp neşeli halime geri dönmek istiyorum. Siz böyle hissettiğiniz zamanlarda neler yaparsınız bana tavsiyede bulunabilir misiniz

Ayyynen bende böyle karamsarım bu ara. Herşeye tersten bakıyorum çekilicek gibi değil.

Yeşil çay yaptım en azından böyle bitkisel şeyler beni biraz dinginleştiriyor ama düzeltmiyor ne yazıkki.. Bunun en iyi ilacı(mecazen) nedir bir bilen olsa..

video izleyip izlememek senin elinde sonuçta, komedi seyret, melankolik değil neşeli şarkılar dinle, komedi şovlarını izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…