olaylar çok ilginçleşti

eslaloen

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
73
7
29
Selam kızlar. Üç hafta önce beni değiştirmek isteyen ve bana iftira atan çocukla ayrıldık. ve ben okulda giyindim süslendim öyle gittim. eskiden küs olduğum kızlarla oturup konuştuk çocuğun bana iftira attığını öğrendim kızlarla foto çekilip profilime koydum çocuk gelip özür diledi affet dedi ama dönmedim artık sürekli peşimde okulda sürekli karşıma çıkıyor karşıma oturuyor arkadaşı beni izliyor. hiç oralı olmuyorum. ona inat yine süslendim gittim moralim çok bozuktu bizim kızlarla oturuyorduk ve bu sırada okulun en popüler en yakışıklı çocuğu bana bir bakış fırlattı . daha önceden de bakmıştı ama bana bakmadığını sanmıştım her seferinde. akşam kızlarla whatsapta çocuğun muhabbeti geçti bende görüceksiniz reddedilicem ve standart hayatıma geri dönücem dedim ve instagramda takıp ettim çocuk geri takip etti ve özel mesaj attı . havadan sudan konuştuk ama çok çekingendim en son mesaj attım cevap gelmedi gece 4 te dönüş yapmış. sen dörttemi yazdın enteresanmış dedim. bayağı enteresan dedi sürekli gülücükler filan yolladı. okulda ben arkadaşlarımla otururken onun erkek arkadaşı benim yanımdaki erkek arkadaşın yanına gelip onla şakalaştı ve o sırada bana bakıyordu hemen kafasını çevirdi. sonra okulda geçerken masamın yanına kadar gelip gözüme bakıp vazgeçip ilerledi o gün etek giymiştim olduğu bölüme birine bakar gibi arkadaşla girip çıktık o sırada arkadaşa birşey sorup çıktım bana baktı yine. sonra mesaj atmadı hiç ben attım bu sefer soğuktu çok soğuk canınmı sıkkın dedim biraz dedi anlatırsan dinlerim dedim çok karışık ya dedi beni tanımıyorsun hiç tanımadığın birine anlatmak rahatlatır dedi onu yapmadım hiçbi zaman kusurabakma dedi. bende canım sıkkın deyince yanında olmak istemiştim kusura bakma dedim. cevap gelmedi ertesi gün instagrama şarkı söyleyip video atmıştım onu beğenmiş. ben sürekli onu düşünüyorum artık her resmi her paylaşımı onun için yapıyorum beğenir belki yine diye eskiden beğeniyordu ne atarsam. dün gece dörde kadar uyuyamadım beğenicekmi diye. ben ne yapmalıyım unutmalımıyım . iştahım kesildi mutsuzluktan

Taş çatlasın 14 yaşındadır diyordum ki bölüm mölüm yazmışsınız okulla ilgili.
Üniversitede misiniz?

ben de lise sandım. üniversiteli misiniz yoksa

Hangi konuya yazayim bilemedim ama bunlar dert in d si bile değil keske kafaniza takmasaniz. Üniversite hayati guzel tadını çıkarın hic bir erkege baglanip heba etmeyin en guzel yillarinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…