Olay yaratacak sözler

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
227
0
46
Diğer
1) Hiç evlenmedim çünkü gerek yoktu. Evimde bir kocanin yerini doldurabilen üç hayvan besliyorum:

- Her sabah hirlayan bir köpek,
- Bütün gün küfür eden bir papagan,
- Ggeceleri geç gelen bir kedi...

>>Marie Corelli

2) Sahsen, yirmi dördüne kadar "dogru" adama rastlamadiysa, bir genç kizin sansli olduğunu düsünüyorum...

>>Deborah Kerr (Women's Wit and Wisdom )

3- Evlenmek isterim, çünkü bir erkegin her gece benimle birlikte uyumaya kanunen mecbur olmasi fikri hosuma gidiyor.

>>Carrie Snow

4- Hayir Annecigim, Bay Dogru ile henüz tanismadım...Fakat, Bay Cimri, Bay Kaba ve Bay Evli ile tanistim...

5- Soru: Erkekler esit bir iliskiyi nasil tanimlar?

Cevap:

- Siz pisirirsiniz / erkek yer,
- Siz temizlersiniz / erkek kirletir,
- Siz ütülersiniz / erkek burusturur.

6- Bir erkekle her konuda konusabilirsiniz. O anlamayacaktir, ama yine de konusabilirsiniz.

>>Anonim

7- Erkeklerin en sık yasadigi hayal kirikligi, bir kadinin da bir beyne sahip oldugunu fark etmeleridir...

>>Margaret Mitchell ( Rüzgar Gibi Geçti )

8- Kadinların hatalari vardir. Erkeklerin ise sadece iki tane hatasi vardir: Bütün söyledikleri ve bütün yaptiklari.

>>Anonim

9- Ne zaman aksam yemegine geç kalsa, onun ya beni aldattigini yada sokakta ölü olarak yattigini düsünür, hep ikincisi için dua ederim.

>>Judith Viorst (Women's Wit and Wisdom )

10- Soru: Erkekleri evlenmek istemedikleri kadinlarin pesinden kosmayaiten neden nedir?

Cevap: Köpekleri, kullanmaya niyetleri olmadiklari arabalari kovalamaya iten dürtünün aynisi.

11- Bir erkek evliligi düsündügünde, korktugu sey, kendini bir kadina baglamak degil, kendini digerlerinden ayirmaktir.

>>Helen Rowland

12- Kendinize, "onda ne bulmustum?" diye sordugunuzda onda buldugunuz seyin sadece sizin hayal gücünüzün bir ürünü oldugunu fark edeceksiniz.

>>Allie Walmsleykaydirigubbakcemile2
alıntı.....

Son düzenleme:
12- Kendinize, "onda ne bulmustum?" diye sordugunuzda onda buldugunuz seyin sadece sizin hayal gücünüzün bir ürünü oldugunu fark edeceksiniz

12. madde süpermiş...

Back