Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı Ürünleriolay ürünleri kullananlarda alerjik reaksiyon yaşayanlar varmı?
merhaba arkadaşlar.yardımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.alacağım cevaplar üzerine doktora gidip gitmemeye karar vereceğim.bir süre önce olay total effects serisini aldım gece kremini leke gidericisini ve göz kremini.yüz yıkama jeli ve toniğini.göz kremini diğer ürünlerden bir kaç gün sonra kullanmaya başladım.amaaa:2:göz altlarımda şişlikler ve olmayan çizgiler oluştu.gece kremi ve leke giderici bi şey yaptımı diyeceksiniz,onu anlayamıyorum.cildimde olmayan özellikle yanaklarımda olmayan kırmızı kabarcıklar cıktı.emin değilim.36 yaşındayım.hassas bir cilde sahip olsamda yaşıma göre iyi bir cilde sahibim.ufak tefek kırışıklıklar var.ama artık zamanı diyerek bakım ürünleri almak istedim.yaşadığım bu sıkıntı canımı sıktı.ürünleri geri iade etmeyi düşünüyorum.ama emin olmam lazım.içinizde bunu yaşayan oldumu.aslında bu ürünü araştırarak ve iyi geleceğini düşünerek almıştım.hem fiyat hem içerik olarak.hayal kırıklığımı yaşayacağım yoksa benmi mızmızlık ediyorum:26:yeni üyeyim zaten ve ilk akıl danışmam.cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.peki bu tarz cildi olanlar siz neler kullanıyorsunuz?bir ürün beğeneyim ve hep onu kullnayım istiyorum..şimdiden teşekkürler hepinize
kullandığınız ürün avrupada da çok beğenilen bi ürün.ama içeriğinde bulunan herhangi maddeye cildiniz reaksyon göstermiş olabilir.bence şimdilik tüm ürünleri kullanmaktan vazgeçin ve sadece su kullanarak cildinizi dinlenmeye alın.2-3gün içinde bi değişiklik fark etmezseniz dr.a başvurun.
QUOTE=flocke;16662748]kullandığınız ürün avrupada da çok beğenilen bi ürün.ama içeriğinde bulunan herhangi maddeye cildiniz reaksyon göstermiş olabilir.bence şimdilik tüm ürünleri kullanmaktan vazgeçin ve sadece su kullanarak cildinizi dinlenmeye alın.2-3gün içinde bi değişiklik fark etmezseniz dr.a başvurun.[/QUOTE]
ilgin için teşekkürler.bugün olay uzmanlarından biriyle görüştüm.ve bana dokunan ürünü bulduk.temizleyici imiş.daha öncede kullandığım bi kaç üründe aynı sıkıntıyı yaşamıştım.benim gibi hassas ciltlere bu yıkama jellerinin içinde bulunan ve bulunmak zorunda olan bazı maddeler dokunabiliyormuş.derin temizlik yaptıkları için zaten hassas olan cildi yıpratıyormuş bu.yani bizlerin temizleme sütü gibi ph değerini bozmayan yüzeysel temizlieyicilrle temizlik yapmamız gerekiyormuş.ama ben su tamizliğini seviyorum.bu nedenle eski alışkanlığıma döneceğimki çok tavsiye ediyorum bebe şampuanı.hem çok güzel makyaj çıkarıyor hem cildi kurutmuyor ve içinde alkol ve çok fazla kimyasal olmadığı için dokunmuyor.şimdilik olay ürünlerine çamur atmayayım:)temizleyiciyi bırakıyorum diğerlerine devam bakalım ne olacak:)