Cilt Bakımı Ürünleri Olay ürünleri kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ojeseverkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
75
4
olay ürünleri almak istiyorum ve araştırma yapmaktayım cildim karma, çenemde bıyık bölgemde küçük kabarcıklar var az sayıda ve çok sayıda sivilce izim... artık uzun süreli bir şey kullanma kararı aldım ve olayı tercih ettim fakat size sorum olacak..

22 yasındayım olayın sitesinde test yaptım göz bakım kremi verdi kırışıklık için ama öle bir sorunum yok..
ben gentle cleansers'ın nemlendrici ve canlandırıcı yüz yıkama jelini
temizleme sütünü
canlandırıcı toniğini
nemlendirici uv ışınlarından koruyuculu (spf15) faktörlü olanı, almayı düşünüyorum..
kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

Pıtırcıklara peeling iyi gelir.'Göz kırışıklığım olmadığı için göz kremine ihtiyacım yok ' demişsin ama yaşın 22 olduğuna göre kullanma zamanı gelmiş.Önemli olan daha kırışmadan sürmek ki etkili olsun kırışıklığı geciktirsin .Kırışmasını bekleyip krem sürmek o kadar etkili değil.İş işten geçmiş olabilir .Oluşan kırışıklığı yok edemezsin sadece biraz görünümünü yumuşatır yenilerinin oluşmasını geciktirebilirsin. Uygun olan Göz kremleri ,yüz kremleri 18 yaşından sonra kullanılmalı.

Olay ürünlerinden 2-3 ürün kullanmıştım.Güzeldi.Fiyatı Olayden 2 katı yüksek olan bir kaç üründen farkı yoktu.Söylediğn ürünleri kullandım mı hatırlayamadım bu arada.

Son düzenleme:
ben olay'ın nemlendirici jel kremini kullandım.. memnun kalmadım doğrusu.. yağlı cildimi daha da yağlandırdı diyebilirim..

Arkadaslar olayın gündüz kremini aldım. Ama gecede sürebilirsiniz dedi satış yapan bayan kafam karıştı.kullanamıyoruz acaba.bu şekilde kullanan varmi

X