Olay ürünleri kullananlar- Karma cilt - Leke- Pürüzsüz cilt için Acil YARDIM-

MKMmerve

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
25
4
35
Merhabalar kendimi tutamadım aranıza yeni katıldım .. hep okuyordum birde yazayım kızlara danışayım dedim:)
Şöyle bir durum varki daha önceden çok fazla kimyasal hiç bi ürün kullanmadım cilt temizlemek için. sadece 'Güllü temizleme sütü ' kullanıp temizleyip yıkıyordum. Lakin yaş 25 cildin sıkılaşması lazım fodoten kullanmak için temizleme ürünlerinden bolca aldım.
Olayın peeling , canlandırıcı jel i , toniği , ve lorealin günlük bakım kremini aldım. 25 gün kullandım.normalde çok güçlü bi cildim vardır hemen etkilenmez alerjik durumum yok. Tenim buğday. bu ürünleri kullandım kullanalı hergün nerdeyse bi yerden sivilce çıkıyor. böyle içli henüz oluşmamıs sivilceler. 30 35 tane var şu an yüzümde ergenliğimde böyle sivilce görmedim ((( elmacık kemiklerime doğru birazda lekelerim var başta cilt temizleniyor die düşündüm ama hiçkimse böle tepki vermez cilt diyor.

kızlar ne yapmam gerekiyor.. acillllll yardımmmmmmmmmmmmmm... ne kullanayım ..

Canım bence kullandığın ürünleri acilen bırak doktora git,bi süre makyaj yapma temiz tut yüzünü,dışarı çıkarken güneş kremi kullan..

Canım bence kullandığın ürünleri acilen bırak doktora git,bi süre makyaj yapma temiz tut yüzünü,dışarı çıkarken güneş kremi kullan..
Emiily,
1 haftadır kullanmıyorum cnm biraz daha iyi oldu .doktora da gideceğim ama onlar ürün tavsiye etmiyolarlar hani benim istediğim böyle yüzümü güzel bi jelle yıkıyıp makyajım çıksın sonra tonik birde kremim olsa doğru seçimle hangi markalar iyidir cildim iyileştikten sonra ne kullansam :/ bu konularda hiç bilgim yok :O

Son düzenleme:
Ben sebamedin yüz yıkama jelini kullanıyorum üzerinede yine sebamedin nemlendiricisini daha önce bende kullanmazdım sadece makyaj temizleme suyunu kullanırdım ama sebamedin daha hassas ciltler için olduğunu düşünüyorum güzel bence birde cilt analizi yaptırdınmı yani belkide cilt yapına uygun ürünler kullanmadığın için cildin tepki vermiş olabilir her ürün her cilde olmuyor ne yazıkki olayın sadece gece kremini kullanıyorum neyseki herhangi bi sorunla karşılaşmadım,geçmiş olsun umarım cildine uygun ürünleri bulabilirsin

Mrb cnm, sebamed hiç kullanmadım ama çok duygum iyi geldiğini. Cilt uzamanının önerisiyle aldım fakat işte ne kadar doğru bilmiyorum Gittim görüştüm kızlar peelingi bırakalım acil dediler ve iade aldılar neden aldılar bilmiyorum hiç beklemiyordum :O diğer ürünlere devam et dediler ama ben huylandım bi kere :/

Şimdi bişey öğrendim Johnson's Baby Şampuan ilşe yüzümü yıkıyorum bi güzzel. Çok iyi geliyomuş dokor tavsiyesi dalin de olabilirmiş. 3 günde baya bi kuruttu sanki sabah kalkıyorum hiç kurutmamış yüzümü gayet nemli .

Sebamedin daha güvenilir gibi birde onu deniyeyim :)) t.ederim canım

Umarım iyi sonuç elde edersin canım hem sebamed parabende içermiyor tekrar geçmiş olsun

Hiçbir ürün kullanmıyorken bir anda birsürü ürün kullanınca cilt reaksiyon vermiş.Belki de ürünlerinden biri cildine uygun değil ya da alerji yaptı.Bioderma h2o sensibio- hassas citler için temizleme suyu ve toniktir kendisi, hassas ciltler için formüle edilmiştir, en azından zarar vermez cildine.Hem temizleyici hem tonik olayını tek üründe aradan çıkarmış olursun.Nemlendirici önermeyeceğim çünkü yaşını ve cilt tipini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…