Cilt Bakımı Ürünleri OLAY Tonik ve Nemlendirici kullananlar yorumlarınızı bekliyorumm!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ecce_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
38
0
86
Diğer
arkadaslar OLay tonık ve nemlendırıcısını aldım daha oncelerı yuz yıkama jelinı kullanıyordum ve cok memnun kaldım ;kullananlardan fikir almak istedim..

Ben bir etkisini görmedim canım sıradan bir marka benim için.
Peelingini de aldım ama bir işe yaramadığını gördüm.:umursamaz:

peki cnm tsk edıorum bende kullnmaya dewm edıyorum bı kac gun daha kullnayım etkilerini paylasıcam..

olay complete uv korumalı günlük losyon kullanıyorum çok memnun kaldım 12tl ye almıştım 100ml ama alalı 2 ayı geçti nohut tanesi kadar yeterli oluyor parlatmıyor üstelikte güneştende koruyor

Olay' in makyaj cikaran ve yuz temizleyen mendillerinden kullaniyorum ara sira. Ben memnunum. Eskiden makyaj sonrasi yuzumde sivilceler cikardi. Bu urunu kullandigimdan beri boyle bir sorunum yok.

Olay' in makyaj cikaran ve yuz temizleyen mendillerinden kullaniyorum ara sira. Ben memnunum. Eskiden makyaj sonrasi yuzumde sivilceler cikardi. Bu urunu kullandigimdan beri boyle bir sorunum yok.
bende o krem kaşıntı ile birlikte kızarıklık ve yüzümde şişlik yaptı:uhm:

merhaba arkadaşlar dün olay renkli kremini aldım.tek kelimeyle berbattttttttttttttttttttttttttttt
resmen nouma gibi bişey oluyorsun:)fişi kaybettim sonradan buldum değiştirene kadar akla karayı seçtim.kısacası sakın almayın alana da mani olun:)
ama normal nemlendiricisini kullandım idare eder.makyaj temizleme bezi güzel çıkardı ama yine de olay güvenemi sarstı.souşta 42 tl bir ürün bu kadar berbat olmamalı.

olayın yıkama jeli ve tonigini kullandım.yıkama jeli fena değildi ama toniği 1 hafta kullandım cildimde sivilce yaptı fazlasıyla o yüzden bıraktım...
yani olay alana kadar daha makul alınabilecek markalar vardır diye duşunuyorum artık. Olay standına daha bakmam :olmaz:

ben de anneler günü nedeniyle %50 indirimden 7 buçuk liraya 15 koruma faktörlü losyonunu aldım. krem değil losyon! normalde koruma faktörlü kremler çok pahalı ve yağlandırıyor bu o kadar değil. üstüne de toz pudra sürüyorum yağı emsin diye. zaten azıcık sürsem yetiyor. memnunum şuan için. bu fiyata gayet iyi.
tam adını da yazayım:
Olay complete, UV korumalı günlük losyon
normal yağlı ve karma ciltler için, spf 15 korumalı
100 mL (krem rengi şişede)

ayrıca 2 sene önce açık mavi seriden yüz yıkama jelini almıştım ondan da bi şikayetim yoktu hatırladığım kadarıyla.

merhaba arkadaşlar dün olay renkli kremini aldım.tek kelimeyle berbattttttttttttttttttttttttttttt
resmen nouma gibi bişey oluyorsun:)fişi kaybettim sonradan buldum değiştirene kadar akla karayı seçtim.kısacası sakın almayın alana da mani olun:)
ama normal nemlendiricisini kullandım idare eder.makyaj temizleme bezi güzel çıkardı ama yine de olay güvenemi sarstı.souşta 42 tl bir ürün bu kadar berbat olmamalı.

iyiki yazmışsın, paylaşımın için teşekkürler............

yüz yıkama jeli,tonik,serum,göz kremi ve güneş korumalı renkli nemlendiricisini kullanıyorum.hepsinden çok memnunum.renkli nemlendirici ile nouma ya döndüğünü yazmış bir arkadaş.ben çok beyaz tenliyim,bende bile öyle bir etki yapmadı.sanırım açık ve koyu tenliler için farklı tonları var.yanlış ürün almış olabilirsin.ben hostesim,yıllarca free shoplardan dünyaca ünlü lüx markaların ürünlerini kullandım,arkadaş tavsiyesi ile ilk göz kremini aldım olayın.artık tüm ürünlerim olay.çok memnunum.fiyatlar uygun,kalite yüksek.herkese tavsiye ederim.artık freeshoplardan cilt bakım ürünü almıyorum.

bence berbat.yüzümde fondeten olduğu zaman bile zerre kadar pamukta renk olmuo.ama nutrigena öyle mi?yüzümün nefes aldığını hissediorum ayrıca pamuk da belirtisi oluo çıkardığına dair.bence olay beş para etmez:20:.ha eğer kokusu için alacaksanız bilemem tabi,çünkü kokusu süper:31:

yüz yıkama jelini ve toniğini kullanıyorum henüz 3 gün oldu ama cildim kadife gibi oldu .bence her ciltte etkisi farklı ..

benım cildim kuru ve kış aylarında sivilce sorunum oluyordu ve çıkan sivilce geçmiyordu ucu olmayan kırmızı kızarıklık şeklinde oluyordu ve sonrasında çukurlara yol açıyordu. ben çözümü şu şekilde buldum olay aloe vera yüz yıkama jeli temizlemek için çok memnun kaldım ardından diadermine peeling beyaz çay ve gingsengli eğer sivilce varsa da üstüne eczaneden aldığım kortizonlu krem sadece eğer cildime krem sürmem gerekiyorsada sebamed jel süper geldi. şimdide tonik istıyorum bunlara ek olarak ama henuz karar veremedım :S:39:

cilt bakımı ile ilgili ürünler ve çok daha fazlası xxxxxxx de çok hesaplı fiyata bulabilirsiniz kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X