Cilt Bakımı Ürünleri olay kullanlar buraya

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
X

xxx_miss_xxx

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi xxx_miss_xxx
arkadaşlar geçen gün arkadaşım OLAY de kampamya olduğunu söyledi ben daha önce kullanmıştım genelde Seda SAYAN ın programında görüyordum tanıtımlarını. bende gittim kremleri hakkında bilgi almak için aklıma yattı ve aldım süper cildi yumuşacık yapıyorr benim cildim karma ve cildime göre krem ve tonik verdi süperrrrrr. daha önce sebamed kullanıyordum ama böyle yumuşak yapmıyordu elimi yüzüme sürdüğümde resmen ellerim kayıyo harika deneyin bence üstelik o kadar pahalı değil..:CüvCüv:
:emir_bebek:

hakkında o kadar kötü şey okudum ki, gerek bu forumda gerekse başka forumlarda, watsonsdayken annem inceliyordu direk uzaklaştırdım aldırmam öyle birşey diye. birsürü insanın cildinde sorun yaratmış... mirmirmirmir neutrogena aldık :lepi:

ben uzun süredir kullanıyorum. çok memnunum. çok iyi geldi bana. yeni çıkan serisinin gündüz kremini aldım. ondanda memnunum.

ben nemlendiricisini ve tonigini kullaniyorum tavsiye ederim yumusacik yapiyo cildi cok memnunum.

Ben de bu markadan memnunum...Özellikle yüz temizleme jeli makyajı çok güzel çıkarıyor...

evet yüz temizleme jeli de çok güzel bende kullanıyorum :emir_bebek:

hakkında o kadar kötü şey okudum ki, gerek bu forumda gerekse başka forumlarda, watsonsdayken annem inceliyordu direk uzaklaştırdım aldırmam öyle birşey diye. birsürü insanın cildinde sorun yaratmış... mirmirmirmir neutrogena aldık :lepi:

ben aratırdım bu zamana kadar hiç de kötü bişey duymadım ilginççç:1no2:

ben uzun süredir kullanıyorum. çok memnunum. çok iyi geldi bana. yeni çıkan serisinin gündüz kremini aldım. ondanda memnunum.

aynen bende yeni çıkan serisini kullanıyorum yumuşacık yapıyooo

Zaten bu marka Max Factor firmasına ait. Kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var çok kötü olduğunu sanmıyorum. Ben de almayı düşünüyorum o zaman daha iyi yorum yapabilirim sanırım hihoyyyt

Zaten bu marka Max Factor firmasına ait. Kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var çok kötü olduğunu sanmıyorum. Ben de almayı düşünüyorum o zaman daha iyi yorum yapabilirim sanırım hihoyyyt

kullan yorumlarını bekliyoruz cnmmm:1hug:

Ben şu an krem olarak beauty fluid, temizleyici ve tonik olarak gentle cleansers serisini kullanıyorum. Kremi çok ince yapıda, yağsız formüllü, normal-karma ciltlere uygun..Annem de total effects serisini kullanıyor, kremi bitince tekrar ondan aldık... Bronzlaştırıcı etkiye sahip bir kremi var, onun açık tenliler için olanını kullandım yazın, gerçi bronzlaştırıcı etkisi çok çok hafif düzeyde idi; ama çok tatlı bir parlaklık veriyordu...
Yalnız peeling jelini beğenmedim bir tek onu önermiyorum, pütürleri çok iri geldi...

peelingini bende kullanmadım ama kremleri çok güzel evett

ben aratırdım bu zamana kadar hiç de kötü bişey duymadım ilginççç:1no2:

yeni üyesin sanırım, ben çok uzun süredir bu bölümlerdeki her başlığa dalan biri olarak :lepi: konu açıldığını bile hatırlıyorum, cildimi böyle yaptı şeklinde. bu forumda malesef markalar doğru düzgün başlık altında açılmadığından, herkes aynı şey hakkında konular açtığından aratıp bulamicam, ama çok merak ediyorsan özelden bir link gönderebilirim canım, başka 1 foruma ait. birçok kişiden sivilce yaptı tarzı şey duydum. tabi ciltten cilde değişir :roflol: dene bi yinede yerimseniben

yeni üyesin sanırım, ben çok uzun süredir bu bölümlerdeki her başlığa dalan biri olarak :lepi: konu açıldığını bile hatırlıyorum, cildimi böyle yaptı şeklinde. bu forumda malesef markalar doğru düzgün başlık altında açılmadığından, herkes aynı şey hakkında konular açtığından aratıp bulamicam, ama çok merak ediyorsan özelden bir link gönderebilirim canım, başka 1 foruma ait. birçok kişiden sivilce yaptı tarzı şey duydum. tabi ciltten cilde değişir :roflol: dene bi yinede yerimseniben

daha önce de üyeliğim vardı ama giremiyorum o adresle şifreyi kabul etmiyor bende yeni üyelik aldım sitede araştırdım demek istemedim dışarıda kullanan arkadaşlarım var dışarıda araştırdım olabilir linki bekliyorum cnm neden olmasınkaydirigubbakcemile5

Testin sonunda, genel toplamda en çok fayda sağlamış gözüken ürünün sadece Avrupa’da satılan Diadermine olması idi. Hem Avrupa hem de A.B.D’de satılan en faydalı ürün ise Olay Regenerist idi. Bu da cildiniz için çok uygun olacak muhteşem bir ürünü eczanelerde de bulabileceğiniz anlamına geliyor. Aslına bakarsanız, test sonuçlarına göre en üst sırada yer alan dört üründen ikisi hipermarket markalı ürünlerdi.

Test sonuçlarına göre en az etkin olanlar ürünlerden birisi ise aynı zamanda en pahalısı olan La Prairie Cellular ürünü idi
bu yazıyı netten bir gazete haberinden aldım ...bu yazı,.,newyorktaki consumer reports dergisinin proje editörünün yazısı. bir araştırma yapılmış. 12 haftalık. 20 ve 70 yaşlarındaki bayanlarla. 200 tane uzman eşliğinde ve sonuç bu..
..bu yazıyı okuduktan sonra olayın regeneristini aldım. daha önceki serisini kullanıyordum. ama bu daha etkinmiş sanırım.

Olay Regenerist Güzellik Paneli” her biri alanında uzman üç başarılı kadını bir araya getirdi.

“Habere yakışan yüz” denildiğinde akla gelen ilk isimlerden olan, aynı zamanda güzellik kraliçesi unvanına sahip Jülide Ateş, anti-aging uzmanı Dr. Ayşegül Saltat ve müşterileri arasında Kate Moss, Naomi Campbell gibi starların da bulunduğu İngiltere’nin en iyi cilt bakım uzmanlarından Anastasia Achilleos, anti-aging ve cilt bakımı konusunda Kelebek’e özel bilgiler verdi. Üç başarılı kadından güzellik sırları
"Olay Regenerist Güzellik Paneli" her biri alanında uzman üç başarılı kadını bir araya getirdi. "Habere yakışan yüz" denildiğinde akla gelen ilk isimlerden olan, aynı zamanda güzellik kraliçesi unvanına sahip Jülide Ateş, anti-aging uzmanı Dr. Ayşegül Saltat ve müşterileri arasında Kate Moss, Naomi Campbell gibi starların da bulunduğu İngiltere’nin en iyi cilt bakım uzmanlarından Anastasia Achilleos, anti-aging konusunda Kelebek’e özel bilgiler verdi.

JÜLİDE ATEŞ

GÜZELLİK VARLIKLI KADINLARIN TEKELİNDE DEĞİL

Neden bir yaşlandırma geciktirici ürünün sözcülüğünü yapıyorsunuz?

- Teklif bana geldiğinde, Olay markası ile tanışalı zaten iki yıl olmuştu. Biliyorsunuz, ekranda kat kat pudralar ve diğer makyaj malzemelerini kullanmak durumunda kalıyoruz. Ben de 19 yaşımdan bu yana ana haberde canlı yayındayım. Dolayısıyla cildim sade bir vatandaşa göre çok fazla yıpranmıştı. Kaliteli bir ürüne servet harcamak da istemiyordum. Kullandığım ürünün marka temsilciliği için uygun bir dönemde teklif geldiğinde de seve seve kabul ettim. Güzelliğin varlıklı kadının tekelinde olmasına karşıyım. Bu ürünü kendi yüzümde kullandım, çok etkisini gördüm. Cildim çok kuruydu. Nemlendirici kullandıktan yarım saat sonra uçup gidiyordu. rünü kullanmaya başladığımda yüzümde sanki bir koruma kalkanı oluşmuş gibiydi ve yumuşacıktı.

ACTIVE HYDRATING GÜZELLİK LOSYONU
Active Hydrating Güzellik Losyonu, yoğun nemlendirici yoğun nemlendirici bileşenleri içerir. Cilde derinlemesine nüfuz ederek doğal nemi hapseder.

Formülü hafif ve yağsızdır; cildin en çok ihtiyaç duyan alt katmanlarına nüfuz eder ve yüzeyde yağlı bir kalıntı bırakmayarak cildinizin nefes almasını sağlar. Makyaj için ideal bir baz hazırlar.

ben bu kremi kullanıyorum gayet memnunummm arkadaşlar yaşasın OLAAAYYYYYYYYYY

SKIN ADAPT - TEMİZLEME SÜTÜ
Limon Bitkisi özlü eşsiz dengeleyici formülü ile cildinizin farklı ihtiyaçlarını karşılar. Yağlı bölgelerinizi derinlemesine temizlerken, kuru bölgelerinizi nazikçe nemlendirir. Sürekli bir temizlik sağlayarak yüzünüze kadife yumuşaklığı verir.

Bu da temizleme sütümün markasııııı süper yaaaaaa

benim cildim karma cilt ve de çok hassas bende bugün kullanmaya başladım olay skin adapt setini.loreal ve niveadan verim alamamıştım kullanırken.bakalım nasıl olacak.

birde kullananlara bişey sormak istiyorum ben skin adapt temizleme sütünü almadım sadece jelini ve toniğini aldım bide aktif hidrojel diye nemlendiricisini aldım.skin adapt temizleme sütüne gerek varmı almaya.cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
X