Göz Çevresi Bakımı Olay Age Defying Göz Bakım Jeli ?

icefairy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
8
0
merhaba arkadaşlar.. :)
22 yaşındayım göz çevresi için krem kullanmaya karar verdim cildimin yapısı biraz esnek yani değişik, daha doğrusu gergin bir cildim yok ve kuruymuş kırışmaya meğilli yani :) bu yüzden göz çevremde çizgi oluşumları ve morluk var.

Bir kozmetik mağazasında satıcı bayanın önerisi doğrultusunda cildimin çok kuru olduğunu söylerek(cihazla test yaptı) cilt bakımı için "olay complete nemlendirici", göz çevrem içinde "olay göz bakım jelini" kullanıyorum, ayrıca birde cilt temizliğim için "olay gentle cleaners jelini" verdi bunları kullanıyorum.
Göz bakım jeli ile bir sorunum var sağ gözümün altında kuruluk yaptı (ayrıntı vermek gerekirse dudağımız çatladığında oluşan görüntü gibi diyebilirm tabi küçük bi bölgede heryeri değil) tekrar satıcıya gittim ve gösterdim, çok şaşırdı bu ürünün böyle birşey yapmaması lazım nemlendirme için yapılmış bir ürün belki temizleme jelini göz çevrene sürdüysen o yapmış olabilir dedi sürmemeye dikkat etmiştim ama bende bi an kendimden şüphe ettim ve göz makyajı temizleme ürünümü sordu avondan bi hediye gelmişti onu kullanıyordum kullanma dedi olayinkini kullanabilirsin dedi ve aldım.
Tek tereddütüm kuruluğu sadece sağ gözümde yaptı sol gözümde hiç bir sorun yok.. Size sormak istediğim şey olay in göz bakım jelini kullanıpta böyle birşey yaşayan varmı acaba? Lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız benimle
Birde kozmetik ürünleri hakkında bilgisi olan varsa göz bakımı ve nemlendirme için ürün önerisi istiyorum.Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…