• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olaslksz-Adam Fawler

sercansenay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
2.261
5
116
50
Ankara
2325172qi5.jpg

Bitirmek için yarını, başkasına anlatmak için bitirmeyi beklemeyeceksiniz!

Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi?Siz hiç Loto'da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?
Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz?

Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, Olasılıksız tam size göre bir roman...
(Tanıtım Yazısından)

bende okudum ve tavsiye ederim...
başlarda karakterleri ezberlemekte zorlanıp sıkılsamda daha sonralarda hiç bitmesin dediğim kitaplardan biriydi...

bugün başlıyorum okumaya daha önce biraz okuyup yarıda bırakmıştım
inş. bu sefer bitiricem :)
ilk başlarda sıkılırsın daha sonra akıcı bir roman demişlerdi :)
bitirdikten sonra yorumlarımı yazarım arkadaşlar :)

Ben de bu kitabı tavsiye üzerine aldım.
Okuyan arkadaşlar olumlu yorumda bulunmuş.
Güzeldir herhalde kapağı ilgimi çekmişti.
Yakında okuyacağım.

yazarın okuduğum ilk kitabıydı bu beğenerek ve ilerleyen bölümlerde sürüklenerek okudum..tavsiye ederim bende..ancak diğer okuduğum kitabı empatiyi çok beğenmedim açıkçası.en azından olasılıksız gibi bir etki bırakmadı bende..

ben neden kitaptan birşey anlamadım herkes bu kadar överken bende hiç bir etki yapmadı neden arkadaşlar sorarım size daha bitirmedim ama :S:SS:

olasılıksızı anlamak için biraz matematık bıraz olasılık bilgisi olmalı bence mukemmel bı kıtaptı bır ya da ıkı gunde okumustum

Back