• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olasılık düşüyor mu?

ahsenduhaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
397
123
103
30
Kızlar yumurtlama dönemim 5 kasım imiş ama o gün degil o gunden once ve sonraki gün iliskiye girdik farkeder mi çocuk oluşumunda olmama ihtimali yüksek mi yoksa illa o gün mu iliskiye girmek lazım? Bilmediğim icin soruyorum yanlış anlamayın bebek istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲

Kızlar yumurtlama dönemim 5 kasım imiş ama o gün degil o gunden once ve sonraki gün iliskiye girdik farkeder mi çocuk oluşumunda olmama ihtimali yüksek mi yoksa illa o gün mu iliskiye girmek lazım? Bilmediğim icin soruyorum yanlış anlamayın bebek istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲

Bir gün önce ve sonra da şansın olur canım. Allah gönlüne göre versin

Olacağı varsa adetten hemen sonra bile oluyor sen çok kafaya takmamaya çalış inşallah tez zamanda hamile kalırsın☺️

Her ne kadar takvime göre olsada yumurtalanma her zaman aynı gün tutmaz yani tabiki hamile kalma sansın var

Back