- 10 Ağustos 2010
- 144
- 1
- Konu Sahibi turanjesca
herkese merabalar...Şimdi başlıktan anlıyacağınız gibi ben de bebek bekleyip her ay bu defa çok takmıcam deyip son günlerde yine her belirtiyle kafayı bozanlardanım.Bu akşam üstü bakalım herkes son 1-2 günde ne belirtiler yaşıyo diye merak edip bu topiği açmayı düşünmüştüm akşam için.Hesaplarıma göre ya yarın ya da yarından sonra adet olucaktım çünkü ama hesaplar tutmadı ve ben azönce adet oldum 12 aydır olduğu gibi Bu defa hep kendi kendimi teskin ettim aslında 'Boşuna heveslenme bu ay da olmıycak' diye ama insan yine de son dakikaya kadar hadi ama hadiii diye içten içe umutlanıyo..Artık eskisi gibi hiçbir belirtiye kulak asmamaya çalışıyorum ama gerçek belirtiler olsa belki farkedicem.O yüzden herkes son günlerinde neler farkettiğini yazsın lütfen.Son günlerde diye altını çiziyorum,daha adetine 10-15 gün olup da yok midem bulanıyo yok başım dönüyo ya da yok tırnağım kırıldı gibi saçma şeyler yazılmasın diye :) Biliyosunuz ki böyleleri de var çünkü :) Şimdiden herkese teşekkürler.Allah hepimizin gönlüne göre versin,tez zamanda o müjdeyi almayı ve herkese vermeyi nasip etsin inşallah...