• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama olamaz böyle bi dikkatsizlik ya :(

- SwééT -

~ Rengarenk ~
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
387
2
96
Aksaray
arkadaşlar dün loreal retical preference açık kor kızıl olanını saçlarıma uyguladım fakat içinde tüp boya şeklinde jel gibi olan şampuanı saç boyası sanıp onu da karışımlara ekledim ve sonra saçlarıma uyguladım. yıkadıktan sonra boyanın çok fazla tutmadığını gördüm hatta bir daha kullanmıcam diye de söylendim. fakat acı gerçeği bugün farkettim yukarıda da bahsettiğim gibi içindeki jel şampuanı boya sanıp karışımlara eklediğim için istediğim sonucu elde edemedim sanırım :( şimdi de pimpiriklendim acaba saçlarıma birşey olur mu diye :( bir de yarın tekrar -doğru şekilde- boyarsam aynı boyayı saçlarıma bir zararı olur mu sizce? korkuyorum açıkçası fikirlerinize ihtiyacım var :bbo:

ya bende kızıl olsun ıstıyorum sacım koyu kestanne acaba kendım boyasam tutarmı sen memnunmusunn
bence cok kotu olmadıysa 3-5 gun bekle öyle boya

ya bende kızıl olsun ıstıyorum sacım koyu kestanne acaba kendım boyasam tutarmı sen memnunmusunn
bence cok kotu olmadıysa 3-5 gun bekle öyle boya
çok açık tonlarda bir kızıl uygularsan tam olarak istediğin sonucu elde edemeyebilirsin ama mesela benim önerim palette sonbahar kızılı çok güzel bir renk tavsiye ederim. tabii nasıl tonlarda kızıl istiyorsun bilemicem ama bu bahsettiğim çok güzel saçlarında da istediğin sonucu elde edebilirsin a.s tabii ilk uygulamada koyu olucaktır bi'kaç uygulama sonrası renk oturur. ben kızıldan çok memnunum daha uzun yıllar boyunca (sıkılmazsam tabii) kızılda kalmayı düşünüyorum :1rolleyes:
bu arada teşekkür ederim yorumun için. uçlar iyi aslında ama dipler koyu kaldı o yüzden bir an önce boyamak istiyorum :bbo: tekrar teşekkürler a.s.

yok saçına bir zarar veremz ama saç rengi tonunu kuaförüne danışırsan daha iyi olur sampuanın bi zararı olmaazz

sweet cım bende kızıl kullandım hatta pembe bıle oldu rengım :) ama akıyor dıye yazın bozdum rengını:)

Back