arkadaşlar dün loreal retical preference açık kor kızıl olanını saçlarıma uyguladım fakat içinde tüp boya şeklinde jel gibi olan şampuanı saç boyası sanıp onu da karışımlara ekledim ve sonra saçlarıma uyguladım. yıkadıktan sonra boyanın çok fazla tutmadığını gördüm hatta bir daha kullanmıcam diye de söylendim. fakat acı gerçeği bugün farkettim yukarıda da bahsettiğim gibi içindeki jel şampuanı boya sanıp karışımlara eklediğim için istediğim sonucu elde edemedim sanırım şimdi de pimpiriklendim acaba saçlarıma birşey olur mu diye bir de yarın tekrar -doğru şekilde- boyarsam aynı boyayı saçlarıma bir zararı olur mu sizce? korkuyorum açıkçası fikirlerinize ihtiyacım var :bbo:
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Saç Rengi ve Saç Boyama olamaz böyle bi dikkatsizlik ya :(
- Konu Sahibi - SwééT -
- Başlangıç Tarihi