olabilirmi sizce?.

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
53
arkadaslar mrb..oncelikle 6 yıllık evliyiz ve korunmayı bu ay bıraktık..mrt ayındada bir deneme olmuştu ama adete yakındı olmadı..normalde adet döngüm 28 bazen 30 oluyo bu döngü.en son temmuzun 29nda adet oldum..adet bitip temizlendikten bir hafta falan sonra cocuk calışması basladı..yaa sizce ihtimal olabilirmi yoksa gecmi kalmışız?...

Olmaması için bir sebep yoksa kısırlık felan yada pko ben bir sakınca göremedim çalışmaları sürdürmek gerekiyor hapı biraktin diye pat diye de olmasını bekleme bence yada korunmayı bıraktım diye.. Bir sağlık sorununuz yoksa da gerisi Allaha kalmis Allah Gönlünüze gore versin..

tesekkürler.öncelikle hiç hapla korunmadık..benim merak ettiğimm çocuk için çalışmaya cokmu gec baslamışız?. cunki genelde adet döngüm 28,30..biz teizlendikten bir hafta sonra basladık..

temizkendıkten sonrakı gün başlayın adetle bırlıte sayınca 16.gune kadar devam edın. Bazıları bırer gün arayla dıyor sperm kalıtesı düşüyormuş,hergun yapan yakınımdan yola çıkarak dıyodum adett bıtımınden bur gün sonra başlayın, Allah gönlünüze göre versin

Aslında adet bittikten hemen sonra olması daha iyi olurdu bence çünkü o zamanlar yumurtalar çatlamış vaziyette 1 hafta sonrasını bilemicem

tesekkürler.öncelikle hiç hapla korunmadık..benim merak ettiğimm çocuk için çalışmaya cokmu gec baslamışız?. cunki genelde adet döngüm 28,30..biz teizlendikten bir hafta sonra basladık..
Canım adetinin kaç gün sürdüğünede bağlı bu ama sanırım çok geç kalmamışsındır olma ihtimali var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…