olabilirmi kızlar yaa !!!! yoksa hamilemiyim ?

asya23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
546
5
96
Kırklareli
kızlar beni belki hatırlayan vardır içinizde...9 ay hamile kalamamıştım çok üzüldüğüm için korunmaya stresten uzak kalmaya karar vermiştim önemli bi sağlık sorunumda yoktu adetlerim çok düzenliydi...fakat 4 ay kadar (prezervatf) korundum..bu ay bırakmıştım ve tam yumurtlama günlerimde ilişkiye girmiştim...adetime 2 gün kaldı dün gece idrara 5-6 saat kadar çıkmadığımı farkettim testi denemem için uygun olabilceğini düşündüm gece saat 1 falandı merak edip tsti yaptım bi 5 dakika bekledim sanki hafif çok silik bi çizgi olmuşmuş gibi gelmişti gözüme ...ama gecede olduğu için kenara koyup sabah bakarım dedim sabah baktığımda resmen 2 çizgi gbi duruyor 2.çizgi diğeri kadar koyu değil ama var görüyorum.. acaba çok bekledm diyemi böyle renklenme oldu ...daha önceleride silik çizgi ile karşılaşıp hüsrana uğramıştm ama bu daha net gibi sanki...adet sancımda var kızlar dua edin banaa dr a gidiicem ama ilk sizle paylaşmak istedim :enbuyukkk:

cnm inşallah bbeişin seninledir hayırlısıyla

inşallah hamilesindir asya..umutlandırmak istemem ama gebelik yokken istediği kadar dursun o test ikinci çizgi çıkmıyo..istersen bi kan testi yaptır boşu boşuna bekleme:)) ama inşallah war bebişinn..

bence hamilesin .adet günümde benimki de sabah karşı 5 gibi yaptığımda çok silik çıkmıştı.gözüm yanılıyor galiba diye terddüt ettim eşimi uyandırmıştım.)bence bi kaç gün bekle ve kan testi yaptır.şimdi kan testi yaptırısan silik çıktığı için düşük değer çıkar sonra hamile olamaya bilirsin diyebilir doktorlar ve benim gibi boşa moralini bozarsın.aslında onlar da haklı.umut vermek istemiyorlar amasen yine de hamileymiş gibi dikkat et ve adetin üzerinden 4-5 gün geçince kan testi yaptır.

inş. kızlar yaa.. ama daha gece ben o çizgiyi görür gibi oldum yani sabaha kadar beklettm diye çıktığını sanmıyorum aslına !!..çok kez silik çizgi gördüm ama bunu daha net görüyorum ozaman ışığa tutup görüyorm ve çok kez hüsran oldu ama bu daha net inş. hayırlısı artık kızlarr sağolunn fakat adetim geçmeden dr a gitmem normalde 1 gün bile şaşmaz eğer bu ay şaşrsa zaten iyice durum kesinleşir

canım inşallah allahın izniyle inşallah.ama sanki banada hamile gibi geliyorsun.ikinci çizgi silikte olsa çıkmış.hayırlı haberlerini bekliyorum.

bence adetinin gecmesini bekle 2 gün bile gecse öyle git..insallh vardir

hatırladım seni canım inşallah bu sefer yanılmıyorsundur yinede kendini çok kaptırıp eski psikolojine dönmemeye çalış

benim de senin gibi oldu hamileydim. bence çok merak ediyorsan kendini hiç strese sokma kan testi yaptır, kesin sonuç alırsın

tşkler kızlar yok yok artık eskisi gibi kafama takmam herşey kısmet ama geçen seferki silik testlerimde şaşı oluyordum bakarken görmek için ama bu kez hiç zorlanmıyorm rahatça görüyorum tabi adetime 2 gün var daha en önemlisi adet gecikmesi ama ağrımda var gelicek gibi bakalım artık hayırlısı napalım yksada üzülmemeye çalışıcam yeterki biz sağ olalım

asya sonucu yaz ama bence hamilesın banada aynısı olmuştu cuunkıııı.ilk yaptım adetıme 2 gun vardı kabak gibi tek çizgi attım çöpe sabah cıkardım cok hafıf 2.ci vardı heyecanldım .burda paylaştım milelt olabilir sonra cıkana itibar etme dedı ama ben dedım daha evvel çıkmadı sımdı nıye cıktı dedım içime bişey düştü.esıme bile demedım cunkı o ay kalmam ımkansız gibi gelıyordu.yumurtlama gunumd efalan evde değildm.sonra adetım gectı olmadım 2 gun gectı ama belirtiler ra gene yaptım bu kez hemen 2,ci çizgi cıkttı cok mutluı olmuştum

ayy cnm inş. bnmde öyle olur okurken bile heyecanlandm inş. cnm çizgiye bakıyorum duruyorr hatta çekmek istedim ama pek belli olmadı fotoda koyucaktım resmini

:)))
ben iki testıne camın önune koymuştum tülüde cekmıştım gittim geldım baktım hatta kan testınden sonra bile atamadım...eşime bile göstermemiştim .yaz sonucu bak

herkese selam. bende aranıza dün katıldım uzun bir süredir takip ediyordum. bende gebelik süpesi içinde kıvranıyorum. 8 gün var ama meraktan içime sıgmıyorum. okudugum bazı belirtiler var ama okudugum içinmi öyle hissediyorum gerçekten varmı bilmiyorum. beklemek çok zor. Allah herkese sabır ve sağlıklı melekler versin.

cnm benm 1 gün kaldı ama bana bile geçmiyor zaman !!! adetim geçmedende dr a gitmek istemiyorum eski tecrübelerime bakıyorum hep böyle anlarda gittim aa hep adetim geldi bu kez beklemek istiyorum herşet usule uygun olsun istiyorum öyle daha az hayal kırıklığı olur..testimi hala saklıyorum o çizgi hep bana bakıyor bende ona hepte aynı duruyor renginde bi değişiklik olmadı ilk çıktığı anki gibi eşimin testten haberi yok yoksa çok kızarr adet geçmeden test yapmama çok kızıyor inş. bişy vardırda büyük bi süpriz olur

Inan bendede ayn olmuştu hatta kanda bir hafta önce baktırdım 2.0 çıktı gene yok 3 gün varken yaptım.sonra hergün yaptım ve çıktı.

ayy inş. cnm ya peki hamile olsanda adet sancın olmuşmuydu...bende hem adet sancısı var hemde sarı akıntı varr ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…