• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olabilir mi ?

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
Merhaba arkadaşlar benim derdim belirsizlik ..tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen 2 aylık evliyim ,eşim korunuyor geçen ay regl tam zamanında ama gün olarak kısa sürdü 7 gün olmasi gerekirken 3 gün. . Ve sonra hafiften mide kalkması bulantı değil kalkma..sonrasında göğüste sizi..acaba mi dedim test aldım tabiki negative çıktı demek ki midemi usuttum diye düşündüm ama bu mide kalmaları 10 günü geçti ve 2 dk sürerken şimdi aralıklarla tüm gün sürüyor yorgunum akşam 9 da uykum geliyor ..yolculuk yaparken arabada kasklarima iğne batıyor sanki regly de daha var hani öyle olsun diye bir çabam da yoktu desem ki psikolojik suan bile midem bulanıyor. Ve baş dönmesi oluyor gün içinde 1.2 kere sizce olabilir mi kan testi için erken mi? Çıkar mı kan da.? ?

Yahu biz doktorumuyuz.Kan testi ver.eğer hamilelik kaynakliysa kanda çıkacaktır.özel hastanede gecegunduz yarım saate sonucu alırsın saygılar.

Bazi testler yaniltici olabiliyor bence kan testi yaptirin kesinllikle cikar,ama cikmazssa mutlaka bi doktora gorunun baska biseyde olabilir troid mesela hormonlar dengesiz olunca vucud boyle tepki verebiliyor maalesef,asiri yorgunluk,halsizlik,bas donmesi yapabiliyor,ama mide bulantisini bilemicem bende troid icin gunluk hap kullaniyorum teshis edilmeden once bende boyleydim kan testiyle ogrenebilirsiniz boyle bisey olup olmadigini allah sifa versin canim.

En sağlıklı bilgiyi doktor verir bir doktora görünmende fayda var.Enfeksiyonda mide bulantısı ve baş dönmesi yapar.

ovulasyon doneminiz olabilir,cogu kadinda ovulasyon sirasinda mide bulanmasi/kalkmasi,goguste batma kasikta sizi olur.

Yahu biz doktorumuyuz.Kan testi ver.eğer hamilelik kaynakliysa kanda çıkacaktır.özel hastanede gecegunduz yarım saate sonucu alırsın saygılar.
Doktor olduğunuzu iddia etmedim !idrar testinde çıkmadı günümde var kanda çıkar mı erken mi yoksa? Buna benzer bişey yaşayan varsa evet kanda çıkar yada erken az daha bekle der tecrübesini paylaşır,umuduyla yazdım ..

ovulasyon doneminiz olabilir,cogu kadinda ovulasyon sirasinda mide bulanmasi/kalkmasi,goguste batma kasikta sizi olur.
Ovulasyon dönemim hesap programlarına göre dün başladı bu mide durumu 10 günü buldu..o benim de aklıma gelmişti .Teşekkür ederim :eek:

Son düzenleme:
Doktor olduğunuzu iddia etmedim !idrar testinde çıkmadı günümde var kanda çıkar mı erken mi yoksa? Buna benzer bişey yaşayan varsa evet kanda çıkar yada erken az daha bekle der tecrübesini paylaşır,umuduyla yazdım ..
Yani şunu söylemek istedim.burda kim ne söylerse yanlış olur aslında.hamilelik eğer belirti verecek kadar kana gecmisse mutlaka kanda çıkar.ben bukadar erken belirti vereceğini sanmıyorum.Baska bir problem söz konusu olabilir.bunu da yine doktor bilir.inşallah hamilesinizdir :)

reglinin kısa sürmesi hamile olduğun anlamına gelmez
eğer o 3 gün boyunca kanaman olduysa adettir zaten
3 güne düşmesinin nedeni de yüksek ihtimal hormonaldir
benim de geçen kış öyle olmuştu
adet olunca bir hormon testi yaptır bence

reglinin kısa sürmesi hamile olduğun anlamına gelmez
eğer o 3 gün boyunca kanaman olduysa adettir zaten
3 güne düşmesinin nedeni de yüksek ihtimal hormonaldir
benim de geçen kış öyle olmuştu
adet olunca bir hormon testi yaptır bence
Tamam haklı olabilirsiniz evet ..Teşekkürler

Ovulasyon dönemim hesap programlarına göre dün başladı bu mide durumu 10 günü buldu..o benim de aklıma gelmişti .Teşekkür ederim :eek:

siz yinede bi doktora gidin ama bende de oluyor bu durum bazi aylar,midem kalkiyor ki nasil..ama ovulasyon sonunda yumurtanin catladigini hissediyorum,kimi zaman catlamayabilir cunku.:KK66::KK66:

siz yinede bi doktora gidin ama bende de oluyor bu durum bazi aylar,midem kalkiyor ki nasil..ama ovulasyon sonunda yumurtanin catladigini hissediyorum,kimi zaman catlamayabilir cunku.:KK66::KK66:
Evet sanırım dönem vs beklemeden gitsem iyi olacak çok fena midem,.

daha taze evlisiniz. şöyle 1 yıl filan bekleyin, evliliğin tadını çıkarın tatlım
Bizde öyle düşünüyoruz da ama aması var yaş ilerliyor 86 liyim, hormonların tam zamanı diye sinyal veriyor değil yolda gördüğüm tv de bebek görsem içim kıpır kıpır oluyor.

Back