Merhaba arkadaşlar benim derdim belirsizlik ..tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen 2 aylık evliyim ,eşim korunuyor geçen ay regl tam zamanında ama gün olarak kısa sürdü 7 gün olmasi gerekirken 3 gün. . Ve sonra hafiften mide kalkması bulantı değil kalkma..sonrasında göğüste sizi..acaba mi dedim test aldım tabiki negative çıktı demek ki midemi usuttum diye düşündüm ama bu mide kalmaları 10 günü geçti ve 2 dk sürerken şimdi aralıklarla tüm gün sürüyor yorgunum akşam 9 da uykum geliyor ..yolculuk yaparken arabada kasklarima iğne batıyor sanki regly de daha var hani öyle olsun diye bir çabam da yoktu desem ki psikolojik suan bile midem bulanıyor. Ve baş dönmesi oluyor gün içinde 1.2 kere sizce olabilir mi kan testi için erken mi? Çıkar mı kan da.? ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olabilir mi ?
- Konu Sahibi sibelizim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Bazi testler yaniltici olabiliyor bence kan testi yaptirin kesinllikle cikar,ama cikmazssa mutlaka bi doktora gorunun baska biseyde olabilir troid mesela hormonlar dengesiz olunca vucud boyle tepki verebiliyor maalesef,asiri yorgunluk,halsizlik,bas donmesi yapabiliyor,ama mide bulantisini bilemicem bende troid icin gunluk hap kullaniyorum teshis edilmeden once bende boyleydim kan testiyle ogrenebilirsiniz boyle bisey olup olmadigini allah sifa versin canim.
Doktor olduğunuzu iddia etmedim !idrar testinde çıkmadı günümde var kanda çıkar mı erken mi yoksa? Buna benzer bişey yaşayan varsa evet kanda çıkar yada erken az daha bekle der tecrübesini paylaşır,umuduyla yazdım ..Yahu biz doktorumuyuz.Kan testi ver.eğer hamilelik kaynakliysa kanda çıkacaktır.özel hastanede gecegunduz yarım saate sonucu alırsın saygılar.
Ovulasyon dönemim hesap programlarına göre dün başladı bu mide durumu 10 günü buldu..o benim de aklıma gelmişti .Teşekkür ederimovulasyon doneminiz olabilir,cogu kadinda ovulasyon sirasinda mide bulanmasi/kalkmasi,goguste batma kasikta sizi olur.
Son düzenleme:
Bu iki seçenek de göz ardı edilmemeli teşekkür ederim açıkçası enfeksiyon veya tiroid olayı aklıma gelmemistiEn sağlıklı bilgiyi doktor verir bir doktora görünmende fayda var.Enfeksiyonda mide bulantısı ve baş dönmesi yapar.
- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 248
- 38
Yani şunu söylemek istedim.burda kim ne söylerse yanlış olur aslında.hamilelik eğer belirti verecek kadar kana gecmisse mutlaka kanda çıkar.ben bukadar erken belirti vereceğini sanmıyorum.Baska bir problem söz konusu olabilir.bunu da yine doktor bilir.inşallah hamilesinizdir :)Doktor olduğunuzu iddia etmedim !idrar testinde çıkmadı günümde var kanda çıkar mı erken mi yoksa? Buna benzer bişey yaşayan varsa evet kanda çıkar yada erken az daha bekle der tecrübesini paylaşır,umuduyla yazdım ..
- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
Tamam haklı olabilirsiniz evet ..Teşekkürlerreglinin kısa sürmesi hamile olduğun anlamına gelmez
eğer o 3 gün boyunca kanaman olduysa adettir zaten
3 güne düşmesinin nedeni de yüksek ihtimal hormonaldir
benim de geçen kış öyle olmuştu
adet olunca bir hormon testi yaptır bence
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
Ovulasyon dönemim hesap programlarına göre dün başladı bu mide durumu 10 günü buldu..o benim de aklıma gelmişti .Teşekkür ederim
siz yinede bi doktora gidin ama bende de oluyor bu durum bazi aylar,midem kalkiyor ki nasil..ama ovulasyon sonunda yumurtanin catladigini hissediyorum,kimi zaman catlamayabilir cunku.
- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- 30 Haziran 2013
- 21.656
- 1
- 17.503
- 498
Evet sanırım dönem vs beklemeden gitsem iyi olacak çok fena midem,.siz yinede bi doktora gidin ama bende de oluyor bu durum bazi aylar,midem kalkiyor ki nasil..ama ovulasyon sonunda yumurtanin catladigini hissediyorum,kimi zaman catlamayabilir cunku.
Öyle mi demek ki çoğu arkadasin dediği gibi başka bir sorun varMIDE BULANTISI ICIN COK ERKEN
Evet oldum 7 gün surerdi 3 gun sürdü geçen ay..Bu ay daha varadet olmuşsan hamile değilsin
- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
istemiyosun bebiş değil miÖyle mi demek ki çoğu arkadasin dediği gibi başka bir sorun var
Evet oldum 7 gün surerdi 3 gun sürdü geçen ay..Bu ay daha var
Yok istemiyorum değil sadice çok isteyip bekleyen biri değildim yani psikolojik olarak şartlanma yok..Eğer varsa da başımızın üstünde yeri varistemiyosun bebiş değil mi
- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
daha taze evlisiniz. şöyle 1 yıl filan bekleyin, evliliğin tadını çıkarın tatlımYok istemiyorum değil sadice çok isteyip bekleyen biri değildim yani psikolojik olarak şartlanma yok..Eğer varsa da başımızın üstünde yeri var
Bizde öyle düşünüyoruz da ama aması var yaş ilerliyor 86 liyim, hormonların tam zamanı diye sinyal veriyor değil yolda gördüğüm tv de bebek görsem içim kıpır kıpır oluyor.daha taze evlisiniz. şöyle 1 yıl filan bekleyin, evliliğin tadını çıkarın tatlım