Aslında şimdiye kadar kızımı özel okula göndermek gibi bir düşüncem yoktu taki bu sene ilk okula başlayacağı okulda oy kullanıncaya kadar sınıflar, tuvaletler kötü sıra sayısı çok ki öğrendiğim kadarı ile 40-45 kişiymiş mevcutlar verilen ödevler çokmuş ve yarım gün olduğu içinde tabiki okul dışı onunla ilgilenecek kişiye de en az 500 Tl vermem gerekecek çalıştığım içinde belki dersleriyle ilgilenemiyeceğim ... vss bunun gibi birçok düşünce beni özel okula yönlendirdi.
oturduğum yere yakın sadece Doğa ve Okyanus var (Avcılar) ikisindende aldığım rakamlar birbiriyle aynı diyebilirim ama kafam karıştı.
Doğa ya verirsem eve çok yakın servis kullanmayacak, okul çok güzel, sınıflar faliyet alanları yemekhane bayıldık ama şikayetim var da okuduklarım benim gözümü korkuttu
Okyanusa verirsem servisle gidip gelice, fiziki yapııs Doğadan daha kötü, ama şikayetvar da da olumsuz birşey okumadım
bunun sebebini Doğa nın çok fazla okulu olduğu için Okyanus un lokasyonu az olduğu için diye düşündüm ama kafam çok karışık
Sizin önerilerinizi rica ediyorum.
şimdiden çok teşekkürler
oturduğum yere yakın sadece Doğa ve Okyanus var (Avcılar) ikisindende aldığım rakamlar birbiriyle aynı diyebilirim ama kafam karıştı.
Doğa ya verirsem eve çok yakın servis kullanmayacak, okul çok güzel, sınıflar faliyet alanları yemekhane bayıldık ama şikayetim var da okuduklarım benim gözümü korkuttu
Okyanusa verirsem servisle gidip gelice, fiziki yapııs Doğadan daha kötü, ama şikayetvar da da olumsuz birşey okumadım
bunun sebebini Doğa nın çok fazla okulu olduğu için Okyanus un lokasyonu az olduğu için diye düşündüm ama kafam çok karışık
Sizin önerilerinizi rica ediyorum.
şimdiden çok teşekkürler