Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Google yaptığımda ilk bu koku çıkıyor ama ben gerçekten bu kokunun orijinalini 3 haftadır kokluyorum ama benzemiyor valla......bende mi bir gariplik var acaba
Google yaptığımda ilk bu koku çıkıyor ama ben gerçekten bu kokunun orijinalini 3 haftadır kokluyorum ama benzemiyor valla......bende mi bir gariplik var acaba
cecile in mare veya iris kokularini deneyebilirsin mare yani mavi renk olani daha cok benziyor..bunun disinda ralph lauren ralph deneyebilirsin acik parfumlerden..ayrica watsonsta superdrug in dus jelleri var turkuazlisi mavisi ve moru olan bi serisi var.. turkuazin kokusu tipki deniz..gitmisken mavisine de bakabilirsin o da cok hos
roberto cavalli - acqua, bu koku yeni çıkmış, geçen gün gittiğimde denedim. Satış görevlisi içinde okyanus taşı kullanılmış gibi bir şeyler dedi. ne kadar doğru bilemiyorum ama su notası var. pek bana hitap etmedi ama senin istediğin tarzda bir koku, bir de yeni çıktığı için pek bilindik değil, farklı bir koku. bunu deneyebilirsin.