- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Siz 4 5 gunluk tanisirken hemen sevgili olmadiniz zaten diye varsayiyorum?
O zmnlar arkdas gibi takiliyodunz.
Ve o ara sana zor bi zamaninda icini dokmus.
Ben olsam pek sorun etmezdim.
Ya aslında her yeni ilişkide eskilere vedadır eskilerin akla gelince insanı hüzünlendirmesi, vedasını yapmış. Birazda size söylemesi şımarıklıktan olmuş. Belki içgüdüsel kıskandırma isteğinden. Ha böyle söylediğime bakmayın ben de yapı olarak çok takardım o ayrı konu. dışardan bakınca takılacak bişey yokmuş gibi geliyor.
Bence saf biri, içini düşünmeden açıvermiş duygusallıkla.
Yani daha 4,5 günlük tanışma varken size yoğun bir aşk, bağlılık yoktur ki.
Eski sevgilisini bir an hatırlayıp duygusallaşabilir.
Ben sorun etmezdim..
Sevgili değildik ama o benden HOŞLANIYORMUŞ bu ne ya
Ama ben ona böyle bir şey desem ne olurdum bilmiyorum bazen her şeyi silesim var
Valla onu bunu bilmemde birinin yüreğinde başkası varken o ilişkiyi sürdürmek çok zordur onu bilirim.
Benimde arada sirada aklima gelirdi.
Ama cokta sorun etmezdim.
Demekki bi kadjn icin goz yasi dokebilen bi erkekle birlikteyim derdim.
Oyle 'aaaman kadinlarda kimmis biri gelir biri gider ' diye dusunen biryle degil.
Tabi su an o kizi tamamen unutmus olmasi!! Cok cok onemli.
Şu an onunla çok güzel bir ilişkimiz var bazen böyle aklıma geliyor ama o benim için çok ağladı ona canımı sağlığımı ailemi gözümü kırpmadan güvenirim yalan söylemez hiç doğruyu söylediğini biliyorum
Te allam yaa... kiz sen cocuga desen eski sevgilim aklima geldi duygusalim bilmem ne agliyorum diye... o ne tepki verirdi acaba. Manyak mi ne bu cocuk? Ayril gitsin dengesiz galiba.
Ben olsam beni karşı taraf öldürse dahi öyle bir laf etmem. Başka bişey uydururum da eski sevgilim aklıma geldi gibi bir laf söylemem. Yani buna kim olsa bozulur. Ama işte kadınlar gibi düşünmüyor erkekler.