öküz mü desem saf mı desem patavatsız mı desem ? söyleyin nedir bu?

ben olsam bunu hazmedemezdim ve hep aklımda kalirdi cnm..hep acaba mi derdim..acaba hala aklina geliyo mu derdim...bide ayrilali 3 yil oldugu halde bu kdr kotu olup aglamış..heralde hep o kizi sevdigini dusunurdum.

Bence saf biri, içini düşünmeden açıvermiş duygusallıkla.
Yani daha 4,5 günlük tanışma varken size yoğun bir aşk, bağlılık yoktur ki.
Eski sevgilisini bir an hatırlayıp duygusallaşabilir.

Ben sorun etmezdim..

Ya aslında her yeni ilişkide eskilere vedadır eskilerin akla gelince insanı hüzünlendirmesi, vedasını yapmış. Birazda size söylemesi şımarıklıktan olmuş. Belki içgüdüsel kıskandırma isteğinden. Ha böyle söylediğime bakmayın ben de yapı olarak çok takardım o ayrı konu. dışardan bakınca takılacak bişey yokmuş gibi geliyor.

Ya aslında her yeni ilişkide eskilere vedadır eskilerin akla gelince insanı hüzünlendirmesi, vedasını yapmış. Birazda size söylemesi şımarıklıktan olmuş. Belki içgüdüsel kıskandırma isteğinden. Ha böyle söylediğime bakmayın ben de yapı olarak çok takardım o ayrı konu. dışardan bakınca takılacak bişey yokmuş gibi geliyor.

Bilmiyorum bazen sorun ediyorum üzülüyorum

Bence saf biri, içini düşünmeden açıvermiş duygusallıkla.
Yani daha 4,5 günlük tanışma varken size yoğun bir aşk, bağlılık yoktur ki.
Eski sevgilisini bir an hatırlayıp duygusallaşabilir.

Ben sorun etmezdim..

Ama ben ona böyle bir şey desem ne olurdum bilmiyorum bazen her şeyi silesim var

Sevgili değildik ama o benden HOŞLANIYORMUŞ bu ne ya

Benimde arada sirada aklima gelirdi.
Ama cokta sorun etmezdim.
Demekki bi kadjn icin goz yasi dokebilen bi erkekle birlikteyim derdim.
Oyle 'aaaman kadinlarda kimmis biri gelir biri gider ' diye dusunen biryle degil.

Tabi su an o kizi tamamen unutmus olmasi!! Cok cok onemli.

Ama ben ona böyle bir şey desem ne olurdum bilmiyorum bazen her şeyi silesim var

Ya bunu bir kaç aylık çıkma, aşkım moduna girdiğin insana söylesen kimse kimseyi hoş görmez herkes siler mutlaka.
Ama daha yeni tanışma var ortada, yaşanmışlık yok, aşk yok, bağlılık yok.
İnsan eskiden, tam olarak yeni bir ilişkide yol aldıkça kopar bazen.
Herkes geçmişi sıfırlayıp başlamıyor ki ilişkilere..

Valla onu bunu bilmemde birinin yüreğinde başkası varken o ilişkiyi sürdürmek çok zordur onu bilirim.

Benimde arada sirada aklima gelirdi.
Ama cokta sorun etmezdim.
Demekki bi kadjn icin goz yasi dokebilen bi erkekle birlikteyim derdim.
Oyle 'aaaman kadinlarda kimmis biri gelir biri gider ' diye dusunen biryle degil.

Tabi su an o kizi tamamen unutmus olmasi!! Cok cok onemli.

Şu an onunla çok güzel bir ilişkimiz var bazen böyle aklıma geliyor ama o benim için çok ağladı ona canımı sağlığımı ailemi gözümü kırpmadan güvenirim yalan söylemez hiç doğruyu söylediğini biliyorum

Şu an onunla çok güzel bir ilişkimiz var bazen böyle aklıma geliyor ama o benim için çok ağladı ona canımı sağlığımı ailemi gözümü kırpmadan güvenirim yalan söylemez hiç doğruyu söylediğini biliyorum

O zmn boyle yapmamalsin.
Ve dedigim gibi: ''sevdimmi tam sever demekki'' diye dusunurum.

OTE="sapsik58, post: 41470354, member: 647353"]O zmn boyle yapmamalsin.
Ve dedigim gibi: ''sevdimmi tam sever demekki'' diye dusunurum.[/QUOTE]
İnşallah Allah utandırmasın

Ben olsam beni karşı taraf öldürse dahi öyle bir laf etmem. Başka bişey uydururum da eski sevgilim aklıma geldi gibi bir laf söylemem. Yani buna kim olsa bozulur. Ama işte kadınlar gibi düşünmüyor erkekler.

Te allam yaa... kiz sen cocuga desen eski sevgilim aklima geldi duygusalim bilmem ne agliyorum diye... o ne tepki verirdi acaba. Manyak mi ne bu cocuk? Ayril gitsin dengesiz galiba.

Te allam yaa... kiz sen cocuga desen eski sevgilim aklima geldi duygusalim bilmem ne agliyorum diye... o ne tepki verirdi acaba. Manyak mi ne bu cocuk? Ayril gitsin dengesiz galiba.

Öküz de olabilir:) 4 gündür tanışıyorduk bir kereliğine böyle laf etti bir daha da olmadı olursa da kapı önüne

X