- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
-
- Konu Sahibi ananotherlife
what can we do sometimes demek istiyorum
bunu ona sorsana biz ne desek asparagas kalacak. Madem sorun edecektin neden devam ettın ?
what can we do sometimes demek istiyorum
bunu ona sorsana biz ne desek asparagas kalacak. Madem sorun edecektin neden devam ettın ?
Ev arkadaşının annesi . Ondan çok etkilendi. Her şey üst üste geldi dedi. Ama bunun eski sevgiliyle ne alakası var ki ? Objektif göze ihtiyacım varkimin annesi ölmü$
Biz 4-5 gündür tanışıyorken .bu olaylar yenimi oldu yoksa ilişkinin en başındamı
yani uzun zaman olmuş neden hala takıyosunkiBiz 4-5 gündür tanışıyorken .
Ben buraya yazan bazi kadinlari anlamiyorum. 4 gunlukken birakamadigin adami 8 aylikken niye sorgularsin aklim almıyor..
yani uzun zaman olmuş neden hala takıyosunki
Ohoo geçmiş bitmiştir o şimdiye kadar. Daha yeni başlamışken olmuş. Olur o kadar kafa karışıklığı... Bir hatasını görürsen o zaman düşünürsün.
kizin annesi olse anliycamda arkadasin anneisyle ne ilgiis varmisEv arkadaşının annesi . Ondan çok etkilendi. Her şey üst üste geldi dedi. Ama bunun eski sevgiliyle ne alakası var ki ? Objektif göze ihtiyacım var
biz eşimle 1 yıllık sevgiliyken eski sevgilisini gelinlikle görüp omzumda ağlamıştı.. hiç dert etmedim bende bir dönem nişan atmıştım bende onu gördüm evlenirken çok kötü oldum.. zamanla unuttum geçmişte kaldı insanlar duygusaldır bugune kadar getirmediysek demekki bitmiştir bizim için.