öküz mü desem saf mı desem patavatsız mı desem ? söyleyin nedir bu?

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
Merhaba arkadaşlar 8 aydır can yarim dediğim insanla birlikteyim . Şu ana kadar ilişkimizde her şey yolunda gidiyor sanıyorDUM . Konuya şurdan başlayayım biz aynı liseden mezun olduk o benim üst dönemimdi fakat sadece ismiyle tanıyordum .bu yıl tanıştım kendisiyle . İlişkilerde yeni tanıştığınız kalbinizde kelebeklerin pır pır ettiği dönem olur ya , işte o dönemde biz mesajlaşıyoruk o gün akşam baya üzgündü ben de ne oldu iyi misin bir şeyler var sende dedim ağzında geveledi fakat yeterli gelmedi benim için. Birazcık daha ısrar ettim çıkardı ağzından baklayı ESKİ SEVGİLİM AKLIMA GELDİ ÜZÜLDÜM AĞLADIM !!!!! Benim başımdan kaynar sular mı döküldü dersiniz yoksa tır mı geçti dersiniz bilemem . ben uyumak için müsade istedim fakat içim içimi yedi . Kesin bitmeli dedim ve bunu ona ilettim . Açıkça belirttim kalbinde başka biri varsa ben yokum . O da bana şunu söyledi 3 yıl önce bitti arkadaşımın annesi vefat ettiği için duygusalım Özür dilerim .

En yakın arkadaşıma mesaj attım ne yapayım diye o da bir şans ver dikkatli ol dedi . Tamam diyerek unutmuş gibi yaptım . Sonra da kesinlikle bir söz bir olay görmedim hissetmedim . Dediğim gibi bu olay biz 4-5 gündür konuşuyorken oldu şu an 8 aydır birlikteyiz . Arada sırada aklıma geliyor gururum inciniyor bilmiyorum ben mi abartıyorum . Ona da belirtiyorum geçmiş geçmiş fe kaldı bir öküzlük yaptım affet seni gelecekte çok çok mutlu edeceğim diyor.

Eski sevgilisi 3 yıl sürmüş 3 yıl önce bitmiş lise aşkıymış. Şu an yut dışında ve evli . O yaz evlendiğini duymuş . Şu an onu tanıdıkça güvendim ama bana neden öyle bi şey dedi? Ben mi abartıyorum ?

what can we do sometimes demek istiyorum

bunu ona sorsana biz ne desek asparagas kalacak. Madem sorun edecektin neden devam ettın ?

Her zaman sorun etmiyorum bazen şeytan dürtüyo acaba neden öyle bir şey dedi diye düşünüyorum . Ben ona sordum tabiki . Nasıl böyle bir şey dediğini bilmiyor. Odunluk yapmışım diyor . Bende dertleş

Bazen bu konu hakkında şakalaşırız. Beni o gün çok üzdün diye şakayla karışık sitem ederim. O gün böyle söylediği için sünger çektim. Ama içimde bir yara olarak kalacak. Bu konuda sürekli gündemimizde değil ama bazen aklıma gelince üzülüyorum neden böyle dedi diye ? Bunu ona soruyorum geçmişi ortaya getiren oluyorum bu yüzden size danışmak istedim.

Ohoo geçmiş bitmiştir o şimdiye kadar. Daha yeni başlamışken olmuş. Olur o kadar kafa karışıklığı... Bir hatasını görürsen o zaman düşünürsün.

biz eşimle 1 yıllık sevgiliyken eski sevgilisini gelinlikle görüp omzumda ağlamıştı.. hiç dert etmedim bende bir dönem nişan atmıştım bende onu gördüm evlenirken çok kötü oldum.. zamanla unuttum geçmişte kaldı insanlar duygusaldır bugune kadar getirmediysek demekki bitmiştir bizim için.

Haklısınız . Ben bu konularda biraz sert bir insanım . Empati yapamıyorum bu konuda sanırım bu yüzden sorun ediyorum. Ama cevabınız içimi ferahlattı teşekkür ederim

E="MugeNur, post: 41467487, member: 398128"]4 5 gunlukken soylediyse sıkıntı tok şimdi söylerse sıkıntı ara bence[/QUOTE]
Benim için ilişkiyi sorgulama nedeni ama dediğim gibi o zaman 4-5 gündür tanışıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…